banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 12:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: PUN POGODAK !!!!
PostPoslato: 18 Dec 2006, 19:01 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 11 Dec 2006, 19:37
Za sve ove koje nerviraju neke tacke ili tackice iz ovog spiska:
ono jeste tacno da istina boli ali to smo u sustini svi mi koji ucestvujemo u saobracaju.
Zato nema ljutnje i zivciranja jer niko od nas nije savrsen a upravo to je i navedeno u spisku.
Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2006, 12:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
ajkula je napisao:
Zar djetetu nije mjesto u sicu?

Sto se tice zena i voznje - Dope, sledeci put kad budem dosla u Bl ako si raspolozen za malu voznjicu da ti pokazem kako zensko vozi :wink: Jer bezze je da pricas generalno o zenama kao vozacima a kao primjer imas zenske cija je najdalja voznja dosezala do Omarske, Sipova, Motika ili Topole :) Te zene i da hoce ne mogu doci do izrazaja :roll:

Ja cekam.... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2006, 12:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Cekaj jos malo :P Sad cu ja za koji dan :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2007, 14:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Danas covjek stao u jednosmjernoj ulici i ja gledam.... izbacio zmigavac da se bocno uparkira na oznaceno parking mjesto... gore rikverc svjetla, sve po ps-u...
Potrefilo se da su svih 5 automobila iza vozile zene... ni jedna nije skontala da stane i pusti lika da se uparkira, vec se guraju pored da prodju, a nema mjesta jer je jednosmjerna, struzu desnim felugama po bankini i jebu mu mater sto je stao. DA SE NAJEZIS! Kada sam ja dosao na red, stao sam da se covjek uparkira... cirka 10-15 sec... Toliko od mene ovdje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2007, 12:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2007, 21:17
Nerviraju me ljudi sto kenjkaju kad voze ili kad sam 20-ti u koloni na semaforu, a na svako zeleno prodju po 3 auta :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2007, 13:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jul 2001, 01:00
Ja kad vidim plišane igračke na zadnjem staklu, odmah povećam oprez... :D
I to za zeleno je tačno, najbolje je na raskrsnici kod Tropika na tranzitu, upali se zeleno, a ljudi polako u prvu, pa laagani gas... a iza 100 duša..
U Italiji brate svi krenu odjednom, i prvi i zadnji, pa kad se prodje semafor, napraviš rastojanje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2007, 22:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2007, 23:31
Driver je napisao:
I to za zeleno je tačno, najbolje je na raskrsnici kod Tropika na tranzitu, upali se zeleno, a ljudi polako u prvu, pa laagani gas... a iza 100 duša..

da izludis! :evil: ali dobro, to se jos nekako moze i razumijeti, ali sinoc ulazim ja na novi dio zapadnog tranzita kod gimnazije sa juga (sa starog dijela), ulazim na zeleno na semaforu i stiscem gas, brzinomjer pokazuje 60 km/h, kad ladno proleti ispred mene neki pilot pod pravim uglom na crveno... ni sam ne znam kako ga nisam zakacio, ali nema veze, ulazim ja na novi dio, odmah u lijevu traku, po gasu, brzinomjer na 80 km/h, kad ispred mene iskoci odjednom iz lijeve trake neki audi 80, bez zmigavca, bez icega, da nisam imao ABS ne znam da li bi na vrijeme zakocio... i tada poprilicno iznerviran skrecem kod cajaveca desno, kad iz suprotnog smjera lik ladno skrenu ispred mene, uleti, kao da me nije ni bilo, ja po kocnici i posto sam vec usao u krivinu, pali se ESP, gubim kontrolu, ali sam na vrijeme udario po gasu i izravnao auto, a da nisam lupio bi u u suzuki vitaru koja je dolazila iz suprotnog smijera! i sve to u par minuta! ljudi moji, neke stvari poput zmigavca pri prelaska iz trake u traku, semafora (!!!) i prava prvenstva se moraju postovati (ili uleti brzo ako mozes, ili cekaj)... brza voznja je OK, svi to volimo, ali osnovna pravila su osnovna pravila, je*em mu :|

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 01:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
:D

- Kad smo u koloni i auto iza mene se nekud veoma zuri, pa onda misli da ce blize stici tamo gdje se zuri kad svoj prednji branik priljubi skroz uz guzicu moga automobila :) Drugim rijecima, to su ljudi koji su preskocili lekciju " drzat minimalno odstojanje od auta ispred sebe"

- (Mladi) vozaci ( uglavnom muski) kojima je tata kupio nekakav skupi auto. Zasto? Zato sto sam primjetila da su to najgori vozaci, u pogledu vozacke kulture, kao i ugrozavanja drugih ucesnika u saobracaju ( npr. egzibicije kao sto su jurisanje preko zebre 80-100 km/h u vrijeme kad djeca idu u skolu ili recimo nekakvo maloumno dobacivanje, preglasna muzika.. zelimo li mi svi da slusamo muziku koju oni slusaju? ). Moja poruka svima kad vide ovakve je " Sklanjaj se dok mozes, ako ti je zivot mio"

- Prenatrpanost, velike guzve, nedostatak mjesta za parkiranje, cinjenica da 97 % vozaca ne staje pjesacima na pjesackom prelazu, pretvaranje i posljednjeg milimetra zelenila da bi neko zaradjivao na naplati parkinga ( ovo je mozda za forum" ekologija"), nekultura vozaca, neosvijetenost vozaca- po mom misljenju pjesak nikad nije kriv, uvijek je to vozac( osim ako mi se ne baca pod auto ko Ana Karenjina pod voz).

Jednom sam bila svjedok ovog dogadjaja... Bila sam pjesak, i cekamo da se otvori zeleno. Medjutim, otvori samo samo jedna strana ( zeleni val) i neka jadna zena krene prelaziti, izgleda ne znajuci za ovo. A neki bajo projuri autom preko pjesackog, pa kad ugleda nju, prikoci, otvori prozor i izgalami se na nju koristeci tako ogavne vulgarne fraze, koje ovdje necu spominjati. Ona je mozda napravila gresku, ali u isto vrijeme ona njega svojim tijelom ne moze ubiti, ali on nju svojim autom i te kako moze. I bez obzira na sve, onakav prostakluk NE odobravam. Sve se desavalo na raskrsnici kod Zgrade Vlade. Namjerno sam navela konkretan primjer kao argument mojoj prici, mada ovo vidjam svakodnevno, na raznim lokacijama, NAZALOST.

-

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 10:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
U zadnje vrijeme sve cesce mislim da kod nas nije problem nepoznavanje propisa, vec cisti bezobrazluk i manjak kucnog vaspitanja, da ne kazem kulture.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 10:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ima i toga! Kod nas te niko nebi propustio, ako nemaš prednost, čak dodaju gas da se nebi slučajno ubacio ispred njega!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Feb 2007, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
mene nervriraju likovi koji voze brzom trakom (na 4 trake), a voze jako sporo, i nemas druge nego prestizati ih sa desne strane, radit 8cu, a nece da se sklone, blicas im, sviras, a oni nista. Pa jebemu , red je ako vidis da ti covjek dolazi sa ledja, bjezi u sporiju traku, i pusti ga da prodje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2007, 13:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jul 2001, 01:00
Citiraj:
mene nervriraju likovi koji voze brzom trakom (na 4 trake), a voze jako sporo, i nemas druge nego prestizati ih sa desne strane, radit 8cu, a nece da se sklone, blicas im, sviras, a oni nista. Pa jebemu , red je ako vidis da ti covjek dolazi sa ledja, bjezi u sporiju traku, i pusti ga da prodje.

Ma da, oni su u fazonu, "ograničenje je 60 kmh, a ja vozim 60 kmh, što da se sklanjam?..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2007, 14:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
redovno mi se to desavalo u austriji na autoputu. vozim 180-200 lijevom trakom i auto sa 130km/h mi ladno iskoci pred mene. i onda po kocnici dok se ne zadime gume i pakne :evil: cinjenica je da ja u svemu tome krsim propise vozeci mnogo brze nego sto je dozvoljeno ali takav debil stvara mnogo vecu opasnost za usesnike saobracaja nego ja (ili neko drugi takav).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2007, 15:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
ljudi nemojte se nervirati zbog gluposti :wink:

mene najvise nervira kada me vozi neko sa slabim iskustvom i pravi greske i ja mu govorim nemoj tako a on opet
onda se isfuram i cutim ali bas mi to smeta sto nece da poslusa
a i sam vidi da nije tako dobro

PIK Radnja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2007, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
ko moja djevojka prvo vece kada je polozila. Vozimo se mi tako po noci (ona vozi) i penjemo se uzbrdo. Medjutim posto je auto bio u vecoj brzini motor nije imao snage i taman kad smo se popeli na brdo i krenuli nizbrdo (prevoj na putu) auto joj se ugasi (naravno i sva svjetla). I cura LADNO uzima telefon u ruke i pokusava da napise drugarici poruku. Ja gledam onako u nju zbunjeno, sve kontam zajebava me ili nesto. Auta koja bi mogla da dodju iza nas ne vide nas, a nema ni svjetla. Medjutim ona je to sve zanemarila. Brze bolje kada sam skontao sta je uradila "vrisnem" na nju da pali auto i da vozi odavde.
A znate sta je ona uradila? Upalila kontakt i ceka da se lampice pogase :bad-words: :bad-words:
poslije ja njoj kazem da je to sto je uradila izuzetno opasno, pokusam da joj objasnim. A ona ni da cuje. 2 dana nismo pricali zbog toga sto sam ja njoj "solio" pamet

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2007, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
...

Poslednji put menjao jellyfish dana 19 Dec 2010, 23:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2007, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

vim je napisao:
mirdza je napisao:
redovno mi se to desavalo u austriji na autoputu. vozim 180-200 lijevom trakom i auto sa 130km/h mi ladno iskoci pred mene. i onda po kocnici dok se ne zadime gume i pakne :evil: cinjenica je da ja u svemu tome krsim propise vozeci mnogo brze nego sto je dozvoljeno ali takav debil stvara mnogo vecu opasnost za usesnike saobracaja nego ja (ili neko drugi takav).

ali on ne bi stvarao da ti ne vozis brzo. drugo, on je u pravu jer ogranicenje je priblizno 130, bar ovdje u engleskoj a vjerujem i u austriji posto su propisi u EU uglavnom slicni i on vozi brzom trakom maksimalnom brzinom koja je 130. mene nervira kad ljudi voze brzo. posebno me nerviraju nasi kad dodju na dobre puteve pa preticu kulturne ljude koji voze koliko je dopusteno.

Potpisujem, Vim.
Ako neko hoce da vozi 200 km/h, nek ide lijepo i priajvi se za auto trke i nek tamo ispraznjava vishak adrenalina, testosterona i sl.
Izgleda po nekima, u pravu si ako vozis mimo onoga shto pishe na saobracajnom znaku, a nisi u pravu ako poshtujes znak. Chemu onda znaci uopste? :-? I kako neko moze provaliti da spora voznja ugrozava saobracaj vise od brze kad svi dobro znamo da je upravo suprotno ( po svim pitanjima). Jedino vozilo kojem odobravam brzu voznju su kola hitne pomoci ( ili eventualno, ako neko ima "hitan" medicinski slucaj u autu)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2007, 23:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2007, 23:31
miki321oc je napisao:
mene najvise nervira kada me vozi neko sa slabim iskustvom i pravi greske i ja mu govorim nemoj tako a on opet

mene bas nerviraju takvi kao ti koji dobacuju... onaj ko te vozi ima vozacku dozvolu, sto znaci da je sposoban da samostalno upravlja vozilom, tako da ili cuti ili izadji iz automobila

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2007, 23:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

phantom of freedom je napisao:
miki321oc je napisao:

mene bas nerviraju takvi kao ti koji dobacuju... onaj ko te vozi ima vozacku dozvolu, sto znaci da je sposoban da samostalno upravlja vozilom, tako da ili cuti ili izadji iz automobila

To i mene chudi. Primjecujem vozace kako stalno neshto pametuju drugim vozacima :-? Neko valjda misli da ima pravo na to ili shta vec?

Kako se to meni nikad nije desilo? Pa i ja sam vozach. Valjda postujem onog ko vozi, opustim se i uopste ne razmisljam da li se njegov stil voznje podudara s mojim ili ne. Cak i ako mi se ne svidja nikako. Ako drka svoj mijenjac ili muchi auto, sta mene briga za tim? Nije moj auto. I slicno.
Jedino kad ja ukazem na nesto je kad se osjetim ugrozenom ( to je u 99% prebrza, histericna voznja). Onda samo kazem " stani da ja izadjem, meni za let sluzi avion, ne automobil".

Neki ljudi govore samo da bi nesto rekli , nekakve gluposti. Da ja makar napravim neku pogreshku, pa da mi neko sugerishe, u redu. Ali nista.

A imala sam i situacije da vozim ljude koji nikad nisu polozili vozacki i da mi drze lekcije o voznji ( dok vozim). E ovo ce mi zauvijek ostati misterija. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 00:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
XIX century je napisao:
Nije moj auto

ali je tvoj zivot u njegovim rukama
uostalom, samo zato sto neko ima dozvolu ne mora ni izbliza da znaci da on zna da vozi. Svi znamo kako se kod nas iste dobijaju...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]