banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 14:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: upozorenje vozacima
PostPoslato: 07 Jul 2008, 17:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
danas mi se desilo sledece; na raskrsnici kod san rema(a to povezujem sa udesom od neki dan):
elem,stojim drugi do semafora ,zuto, zeleno, krenem iste sekunde crveno...shkrip sa lijeve strane,zamalo da neki kombi pukne auto i svi skontaju da semafor jos jednom napravi krug za 3 sekunde(crv,zut.zel.) a da je u tom pomenutom trenutku bilo svima zeleno(paralelno iz svih smijerova)...i nakon deset ,petnaest sekundi opet sve normalno.ne znam da li je neko sa foruma nesto slicno dozivio tamo ali semafor definitivno ima "bug" i mislim da nije nestanak struje razlog za onu nesrecu vec upravo opisano... :angry1:

Poslednji put menjao manitu uci da svira dana 07 Jul 2008, 23:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 17:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Jeste brate, nesto se desava sa semaforima u gradu, meni je sinoc semafor kod Metala, isla od Lazareva, ali bilo je kasno pa sreca nije bilo saobracaja, i pali se zuto, zeleno i kontam ok, ne kocim i priblizavam se kad ono tup, zuto, crveno... kontala sam da sam umorna i da mi se ucinilo da je bilo zeleno... ali najgore je to sto nije ni jednom trepnuo zeleni nego odmah prebaci na zuto i crveno... :confused1:

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
mjenjaj drogu il dilera....prejaka je :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 23:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Svaki dan prolazim tuda, opraticu paznju...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 23:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Veceras mi se ovo desilo na semaforu kod sajma, isao sam iz pravca budzaka. Stajao na tom semaforu i upali se zuto i ja krenem. Kaze mi drug da se semafor vratio na crveno, ja pogledam u retrovizor kad svi stoje, jedini ja debil krenuo hehe. Sreca nije bilo nikoga iz pravca rosulja jer bi me mlatnuo. Poludili semafori od sunca :-? :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Veceras mi se ovo desilo na semaforu kod sajma, isao sam iz pravca budzaka. Stajao na tom semaforu i upali se zuto i ja krenem. Kaze mi drug da se semafor vratio na crveno, ja pogledam u retrovizor kad svi stoje, jedini ja debil krenuo hehe. Sreca nije bilo nikoga iz pravca rosulja jer bi me mlatnuo. Poludili semafori od sunca :-? :-? :-?

sve je ok dok neko ne nastrada..valjda ima neka sluzba da atestira semafore i da garanciju? strasno je da se u slucaju udesa trazi imaginarni krivac ako je do elektronike...i danas kad sam pricao sa prijateljima o tome neko je natuknuo da bi to moglo imati veze sa postavljanjem kamera na raskrs. mada ja takvu na toj raskrsnici nisam primjetio .ili su mozda vec zakacili elektronski sklop?

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 23:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Ma kakve crne kamere, ne mogu zeleni val da naprave, a kamere bi postavljali. Mozda i rade, ko ce ga znati, a ne smijem ni zamisliti na sta ce to liciti.
A i da postavljaju kamere ili bilo sta rade, ne smije semafor svoju politiku voditi

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 23:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Feb 2008, 17:16
Hertzog je napisao:

Hehe veceras na tom semaforu ja stojim treci do semafora, kad lik sto je bio prvi 'ladno ode na crveno... :D Mozda si to bio ti? :-? Bilo je otprilike oko 10min do 12h

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 09:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

automotive je napisao:
Hertzog je napisao:

Hehe veceras na tom semaforu ja stojim treci do semafora, kad lik sto je bio prvi 'ladno ode na crveno... :D Mozda si to bio ti? :-? Bilo je otprilike oko 10min do 12h

Bice da sam taj, tu je negde bilo 10 do 12 ili 12h :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 09:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
hahahaaha svijet je bas mali :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 09:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Frenki je napisao:
hahahaaha svijet je bas mali :lol:

Ne svet nego BL :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 10:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I smatram da u ovoj situaciji APSOLUTNO nisam kriv. Jednostavno sam krenuo kada se semafor aktivirao, otkud sam znao da ce on da se vrati na crveno

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 11:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ja sam naisao kad je na semaforu bilo zuto pa je onda prebacilo na crveno. E sad da li je prije toga bilo zeleno ili je bilo crveno pa se opet vratilo na crveno nemam pojma. Ali moguce je da je i semafor malo "poludio" od ovih vrucina jer sam skoro bio na jednoj benzinskoj pumpi i covjek je morao otvoriti one aparate (pumpu, brojcanik kako se to vec zove...) jer nece da ocitava koliko je izdato goriva zbog toplote...

p.s. Jesi ti mozda vozio C3-icu?

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 11:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
manitu uci da svira je napisao:
danas mi se desilo sledece; na raskrsnici kod san rema(a to povezujem sa udesom od neki dan):
elem,stojim drugi do semafora ,zuto, zeleno, krenem iste sekunde crveno...shkrip sa lijeve strane,zamalo da neki kombi pukne auto i svi skontaju da semafor jos jednom napravi krug za 3 sekunde(crv,zut.zel.) a da je u tom pomenutom trenutku bilo svima zeleno(paralelno iz svih smijerova)...i nakon deset ,petnaest sekundi opet sve normalno.ne znam da li je neko sa foruma nesto slicno dozivio tamo ali semafor definitivno ima "bug" i mislim da nije nestanak struje razlog za onu nesrecu vec upravo opisano... :angry1:

Znaci isti semafor, isti dan...ista situacija :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 12:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

automotive je napisao:
Ja sam naisao kad je na semaforu bilo zuto pa je onda prebacilo na crveno. E sad da li je prije toga bilo zeleno ili je bilo crveno pa se opet vratilo na crveno nemam pojma. Ali moguce je da je i semafor malo "poludio" od ovih vrucina jer sam skoro bio na jednoj benzinskoj pumpi i covjek je morao otvoriti one aparate (pumpu, brojcanik kako se to vec zove...) jer nece da ocitava koliko je izdato goriva zbog toplote...

p.s. Jesi ti mozda vozio C3-icu?

Ja??? Nisam hehe

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ferdinand je napisao:
manitu uci da svira je napisao:

Znaci isti semafor, isti dan...ista situacija :angry4: :angry4: :angry4:

fala ti ferndinande ko' bratu...vec sam se zapitao jel' gazda u pravu:da mijenjam gudro ili dilera- nesto ne stima

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 13:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

@manitu
Ostani na toj gudri, izgleda da je dobra. Ovi iz gradske uprave uzimaju losu robu :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 17:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Vjerovali ili ne, prije nekog vremena (par mjeseci ili vise) vidio sam auto neke banjalucke firme koja se iskljucivo bavi odrzavanjem semafora.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 17:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

The_new_Statesman je napisao:
Vjerovali ili ne, prije nekog vremena (par mjeseci ili vise) vidio sam auto neke banjalucke firme koja se iskljucivo bavi odrzavanjem semafora.

pa???

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2008, 17:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zapelo mi je za oko iz meni poznatih razloga, a ostali vec pisu na ovoj temi.

Ako se ne varam, tema se dotice kvaliteta. Tacnije nekvalitetnog izvodjenja radova i to na mjestu gdje ljudski zivoti najdirektnije ugrozeni tim nekvalitetom.

Jos pitas - pa?!?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 32 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]