Ljudi kupio sam
R21, 1.7 GTS, 1986. godina, srebrni metalik.... nike ekstra stanje, ali je u voznom stanju. Trapovi dobri.... prve zamjerke... mijenjati auspuh od zadnjeg lonca (nov je) do motora.... popraviti vrata vozaca koja se ne mogu bas lako zatvoriti.... silikonom oblijepiti gornji dio sajbe jer zna nekad malo pusttiti vode, ali post je na jednom mjestu pokla razmisljam da je skroz zamjenim... sajbe su zatamljene zelene.... elektronski podizaci.... POKAZIVAC NIVOA ULJA U MOTORU na instrument tabli.. nikad vidio....
amorizeri good
odozdo good, udaram onu zastitu, onu crnu full, kako se zove
platio 1500 KM, samo da vidim koliko je prepis i registracija, nebi trebalo preci 2000... i jos da sredim neke detalje... ima da bude ko pista za 2500-2700...
Motor malo baca ulje kad se izvadi ona sipka za mjerenje nivo.. ali 1986 je godina pa sta da se radi...
A i ona cijev mi nisko stoji i kratka je pa mi logicno da baca ulje, npr... kod novih golfova je 3 x duza cijev i jos je zakrovljena malo.... ne dimi ni plavo ni bijelo.. cini se dobar...
Ajjte, pa cete mi pomoci da ga uljepsam i sredim... pa cemo na gepeku (citaj sanku) popit po pivu kad ga sredim, moze?
Slike u pon-uto cu da stavim.. iako nije nista drigaciji od bilo kojeg drugog kojeg nadjete na netu... samo sto mu je hauba malo preplanula... gorio mu karburator prije godinu dana... a karburator je onaj dvokanalni pa auto trosi bas onako kako ga vozis.... moze 10 po gradu, moze 17 po gradu...
Eto, uzdravlje. Ako imate neke tipove za R21, GTS, 1.7, 1986... pisite.
PS... Eto tiki, slazemo se bar oko auta...