banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 23:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Sudari :)
PostPoslato: 06 Jun 2005, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Koliko ste imali i da li ste uopshte imali sudara kad ste tek polozili vozachki? Ja jesam... :oops: :oops: :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
samo sam se prije 5 godina naslonio na jednu banderu. na srecu bez posljedica.

vise nikakvih ekscesa nisam imao. ali su mi zato auto na parkingu zakucali jedno 10-ak puta u zadnjih 5 godina. a svaki put je bilo parkirano po PS-u sto samo svjedoci o obucenosti vozaca u BL

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Imao jedan prije malo vise od godinu dana - obojica smo bili krivi mada ja malo vise :) Na svu srecu steta nije bila velika ..

Bilo - ne ponovilo se :)

Mangia, poznata mi je ta situacija .. nakon noci provedene na parkingu bolnice (bez perverznih misli molim ;) auto je redovno imalo neki feler .. na svu srecu i to je prestalo prije nekih 8-9 mjeseci :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Joj i to "kacenje" po parkinzima... vec sam nekoliko puta bio zrtva necijeg nekontrolisanog prednjeg ili zadnjeg branika... tacno pozelim da postoji inteventna-parking-sluzba-za-pogubljenja koja bi takve "sofere" lisavala vozacke... i zivota... i onda kazu "nisam video" ... pa sto voze kad ne vide...

A sto se tice sudara... Bogu hvala, nisam imao priliku... osim jednom kad sam bio na mestu suvozaca dok je drugar pokusao da ficom obere neku lipu... dobro je proslo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 23:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam se u subotu sudarila na raskrsnici, bukvalno sam samo ocheshala nekog starog Forda i lik mi uze 70 km, al bar nije zvao drotove... No, prije toga sam i ja imala izlet na parkingu Tropika gdje su mi uzeli 50 km... :cry: :cry: :cry: Nemam vishe ni marke u dzepu zbog tolikih "sudara", a u sushtini to oni nece ni popravljati vec su mi samo uzeli pare, skoro je nevidljivo... Stvarno sam se razestila... Nije valjda da ja toliko loshe vozim? :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2005, 00:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A sto jednostavno nisi pustila da zovne policiju ? Ako stvarno nije nikakva steta bila izaslo bi te manje od 70 KM .. a o uzimanju vozacke ni govora (osim ako nisi bila malo pod dozom :) - Ja sam licno prosao sa 120 KM kazne (ukljucujuci i sudske troskove) + uslovna kazna u trajanju od 1 godine, a bilo je malo vise od cesanja u pitanju ;) E sad .. imao sam kako to oni zovu olaksavajuce okolnosti : Nisam imao ni kapi alkohola u krvi, nisam ranije bio kaznjavan i priznao sam krivicu :)

Dalje ... sve i da vozis lose, najgore sto mozes uraditi je prestati voziti jer ti se tako kvalitet voznje nikako nemoze popraviti, nego samo pogorsati. Ovako ako nastavis voziti, vjerovatno ces steci dovoljno iskustva pa ces moci izbjeci te neugodne situacije .. do tad, javljaj kad ides vani autom ;))

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2005, 00:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
chovjek se uchi na sopstvenim greshkama...ja ovako pametan na tudjim :wink: puno su me savjetovali iskusniji vozachi koji su svasta prezivjeli, te u ove 2 i po godine koliko imam vozachku nisam imao niti jedan jedini ispad na putu. da kucnem u drvo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2005, 00:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa, ja sam mislila da su sudski troshkovi veci... Ma, mrzim drotove! Ne vozim ja toliko loshe, taj dan sam bila chitav u gradu, a i bila je svadba, guzva nevidjena... Uzasno mi je shto sam pukla 70 km, a tata mi nije josh vratio... :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2005, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Osim proshirivanja vrata na garazi nishta :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2005, 13:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2005, 13:16
kad smo kod sudar ja imam frenda koji je jednog suncanog cetvrtka polozio(neznam kako ali iz prvog) i covjek je te iste sedmice u subotu napravio sudar(mogao bih u giniksovu knjigu rekorda) gdje je kriv 100%, i to cak vozi sa onom potvrdom da je polozio vozacki(nema 1 mjesec kako je polozio) a vec je napravio i jos jedan "lom",razbio skuter a i sebe naravno.pa sta bi bilo kad bi mu dali kamion??? :-? a i ja sam imao klizanje do kanala ali da nebih udario dijete od 2god.koje mi je izaslo na 3m na pjesku i sta ces skoknem malo do kanala,sreca nije bio dubok pa sam samo rezbio zadnju feligu :cry:,a i klinac je ok :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2005, 14:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znachi, nisam jedina... Ajd, malo mi je lakshe... Ljudi, pazite, ja vecheras idem auto... Cuvajte guzove...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2005, 19:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
ja sam se nagledao tako smijesnih sudara da sam pao na glavu par puta. inace odrastao sam na parkingu na paprikovcu gdje ljudi dolaze u poslijepodnevnim satima da uce voznju. i sad zajebavamo se mi na klupama ispred zaraznog kad dodje zena da uci parkiranje. na parkingu samo jedno auto od nekih 100-tinjak parking mjesta slobodnih. i sad hoce ona da parkira bas pored njega. op op op op i bum u auto. cova je sjedio pored nas na klupi i onako tupo gledao i pita je sto se zakuca u auto?

situacija br 2. opet prazan parking i dolazi lik da parkira i to pod samu banderu i direkt u nju se zakuca.

situacija br3 doveo momak curu da je uci voziti i ona kako god krene suto se ugasi i nakon nekih 5-6 pokusaja izasla je zalupila vrata i otisla pjeske iako se on drao za njom da se vrati.

situacija br 4
zena uci da vozi zajedno sa muzem u autu i ide pravo prema kraju parkinga a moze samo lijevo ili desno. pravno nema. ona je izabrala pravo i sletila u neku livadu i natakarila se na ogroman saht...:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2005, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Vozac sam vec 7 godina i hvala bogu nisam do sada imala nijedan eksces sa automobilom. Svakodnevno sam u autu, gradska voznja/magistralni putevi ...vozim 3 razlicita auta vrlo cesto ...

Mislim da smirena/umjerena voznja sa dinamikom kada to uslovi dozvoljavaju je pravi recept i naravno oci sirom tvorene u vrijeme spice po gradu jer tada je potrebno sklanjati se od svakakvih budala :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2005, 00:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
joj jebene li spice u banja luci uh uh opasno :lol: najjachi saobracaj sam dozivio oko pariza (prsten) znachi 5 traka u jednom pravcu i svi voze od 100 do 150 a milion auta, odvratno puno motora koji se provlache izmedju a ti s enegdje trebas odvojiti na E5 za nantes a veze nemas gdje jer je izlaza na svaki kilometar po jedan ... pa ga onda kasno provalis pa ajd se prestroji hehehe.....uglavnom Banjaluka [RS] - Roscoff [FR] uzelo mi 28h beat that :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2005, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
eto jadni mi se borimo sa bl spicom a tebe muci pariski saobracajni kolaps... i to bi trebalo da znaci da smo jadni i glupi...nista od svijeta prosli niti sta proitali...
boze boze...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2005, 12:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Za 5 godina koliko vozim, nisam imala niti jedan "ispad" za volanom,..(kucam u drvo). :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2005, 17:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
gipsy_girl je napisao:
eto jadni mi se borimo sa bl spicom a tebe muci pariski saobracajni kolaps... i to bi trebalo da znaci da smo jadni i glupi...nista od svijeta prosli niti sta proitali...
boze boze...

Nista ja nisam rekao, pogotovo da je neko glup..boze moj ko sam ja da tako nesto kazem :oops: :oops: :oops: ....izvinjavam se ako ste pomislili da ste glupi na osnovu bilo kojeg djela txta gore napisanog

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2005, 11:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Dva puta imao udes ..jedan zanemariv.....nisam bio kriv.... al' drugii zato far u far 44 metra trag kocenja ja kriv....taj dan od '98 god. kuci posluzujem i slavim.....AMEN.

Ko prezivi na greskama uci !!!

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 01:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ljudi, ja sam se toliko bojala poslije ovog mog sudara.... A tro nishta nije bilo bukvalno.... Ionako se bojim voziti brzo, a sad pogotovo....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 01:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa onda vozi sporo ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]