Cova, greota ce biti za automobilizam ako ne otvoris svoj servis
Katalog sam skinuo bas za moj model auta odnosno motor, ali mi ne pomaze nista jer nemam garazu.
Dobro si rekao, meni se rastelovao jedan hidropodizac i prvih par minuta dok radi "na hladno" pravi karakteristican zvuk,
ali nista strasno, prezivjecu dok ne dodje vrijeme za generalku (imam jos jedno 100.000 km fore).
Upravo sam se uvjerio komunicirajuci preko neta sa profi serviserima po americi i njemackoj
koliko je bitno za rad motora pravilno podesavanje dihtunga i ventila usisa i izduva, kod njih je recimo najnormalnija stvar
da se prilikom svakog rastavljanja karba/motora itd. promijene svi dihtunzi odnosno zaptivke na motoru da da im se zazor podesi u milimetar,
a o tome kad pricas sa ovdasnjim serviserima samo te bijelo pogledaju u fazonu "aj ne ser#, valjda ja znam" i slicno.
Jbg, vjerovatno si u pravu da je najpametnija varijanta uzeti katalog pa polako se steliti u sklapanju i rasklapanju motora

,
a koliko vidim kod Amera je to najnormalnija stvar, cak je ogromnom broju ljudi to zadovoljstvo poput fudbala, pecanja, rostilja i to:

okupi se ekipa subotom ujutru (dotad se preko neta naruci materijal), raspali se rostilj i lagano radi neki dio auta,
ne toliko iz potrebe koliko iz sopstvenog gusta. Pametni ljudi - spojili lijepo i korisno