ZLATAN je napisao:
Novi zakon dobro dosao osiguranju da mlate pare. Nedavno sam prepisao vozilo na covijeka kojem sam prodao i mozete zamislit. Posto je vozilo bilo registrovano tek 2mjeseca a on mora izvaditi polisu na svoje ime odemo u moje osiguranje da
to rijesimo. Tamo sve med i mlijeko ( vi morate uplatiti ostalih 10 mjeseci a vama se ta suma vraca posto niste iskoristili). E sad, ja pitam koliko je to,210 km za godinu odbiju 2 mj izadje 155 toliko odem i uplatim posto ce meni i vratiti novac. Medjutim lopovi nista ne govore.Kazu napravite zahtjev za povrat i bit ce vam uplaceno u roku 10 dana. POSLIJE 1 mjesec cekanja i zvanja da mi vrate pare. Oni mi uplacuju 90km. A ostali 65 nista . Zovem ih 20 puta da pitam zasto su vratili samo 90 a ne sve,ali im je uvijet taj neko odsutan. I na kraju kad sam g konacno dobio kaze to su troskovi rezije.Nece da pricaju kao nazovite kasnije. Kad sam ponovo nazvao javlja se sekretarica pa i ona pametuje a nema pojma o zivotu. 120 maraka mene kostade 2mj registracija kod Drine. 55km za koristenje uredu ali 65 ukradose. Zaboravih reci da je to DRINA OSIGURANJE MILIĆI. A ne Zvornik ako imaju dva.
Druze da si bar jednom otisao (posto si ovde pisao da si samo zvao) u poslovnu jedinicu osiguranja mozda bi nesto i rijesio

od zvanja tel. nema velike vajde ni kod narucivanja u porodicnoj medicini a kamoli u nekim osiguravajucim kucama.