banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 23:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Maj 2009, 16:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Okt 2008, 13:50
Novi zakon dobro dosao osiguranju da mlate pare. Nedavno sam prepisao vozilo na covijeka kojem sam prodao i mozete zamislit. Posto je vozilo bilo registrovano tek 2mjeseca a on mora izvaditi polisu na svoje ime odemo u moje osiguranje da
to rijesimo. Tamo sve med i mlijeko ( vi morate uplatiti ostalih 10 mjeseci a vama se ta suma vraca posto niste iskoristili). E sad, ja pitam koliko je to,210 km za godinu odbiju 2 mj izadje 155 toliko odem i uplatim posto ce meni i vratiti novac. Medjutim lopovi nista ne govore.Kazu napravite zahtjev za povrat i bit ce vam uplaceno u roku 10 dana. POSLIJE 1 mjesec cekanja i zvanja da mi vrate pare. Oni mi uplacuju 90km. A ostali 65 nista . Zovem ih 20 puta da pitam zasto su vratili samo 90 a ne sve,ali im je uvijet taj neko odsutan. I na kraju kad sam g konacno dobio kaze to su troskovi rezije.Nece da pricaju kao nazovite kasnije. Kad sam ponovo nazvao javlja se sekretarica pa i ona pametuje a nema pojma o zivotu. 120 maraka mene kostade 2mj registracija kod Drine. 55km za koristenje uredu ali 65 ukradose. Zaboravih reci da je to DRINA OSIGURANJE MILIĆI. A ne Zvornik ako imaju dva.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 18:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
ZLATAN je napisao:
Novi zakon dobro dosao osiguranju da mlate pare. Nedavno sam prepisao vozilo na covijeka kojem sam prodao i mozete zamislit. Posto je vozilo bilo registrovano tek 2mjeseca a on mora izvaditi polisu na svoje ime odemo u moje osiguranje da
to rijesimo. Tamo sve med i mlijeko ( vi morate uplatiti ostalih 10 mjeseci a vama se ta suma vraca posto niste iskoristili). E sad, ja pitam koliko je to,210 km za godinu odbiju 2 mj izadje 155 toliko odem i uplatim posto ce meni i vratiti novac. Medjutim lopovi nista ne govore.Kazu napravite zahtjev za povrat i bit ce vam uplaceno u roku 10 dana. POSLIJE 1 mjesec cekanja i zvanja da mi vrate pare. Oni mi uplacuju 90km. A ostali 65 nista . Zovem ih 20 puta da pitam zasto su vratili samo 90 a ne sve,ali im je uvijet taj neko odsutan. I na kraju kad sam g konacno dobio kaze to su troskovi rezije.Nece da pricaju kao nazovite kasnije. Kad sam ponovo nazvao javlja se sekretarica pa i ona pametuje a nema pojma o zivotu. 120 maraka mene kostade 2mj registracija kod Drine. 55km za koristenje uredu ali 65 ukradose. Zaboravih reci da je to DRINA OSIGURANJE MILIĆI. A ne Zvornik ako imaju dva.

Druze da si bar jednom otisao (posto si ovde pisao da si samo zvao) u poslovnu jedinicu osiguranja mozda bi nesto i rijesio :wink: od zvanja tel. nema velike vajde ni kod narucivanja u porodicnoj medicini a kamoli u nekim osiguravajucim kucama.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 21:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Okt 2008, 13:50
Bio sam i u njihovom prestavnistvu ovdje. Ali ta zena nezna nista kaze javit ce mi dok se cuje sa upravom i tako svaki put 3 puta mi je zapisivala broj telefona. I na kraju kad mi je javila kaze 34% neki troskovi te rezije. Posto sam vidio da od toga nema nista uzmem i ja nazovem. Takvo ponasanje jos nisam dozivio jednostavno me odj..ase i nece da mi objasne KOJI TROSKOVI REZIJE TOLIKO KOSTAJU pa sekretarica raspravlja samnom i kad je vidjela da sam puko ona se SMIJE. DRINA je samnom zavrsila za sva vremena i rekao sam im da cu koga god poznajem reci da uzme neko drugo osiguranje samo ne DRINU. Jer varaju narod!!!! Kad trebaju da vrate pare nema sanse. A kad treba da registrujes auto Ma samo sto u dupe ne ljube igraju svi oko tebe.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2009, 21:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ti si mozda zavrsio sa DRINOM ali budala koja te nedaj boze udari i ima DRININO osiguranje ti opet imas ni kriv ni duzan problem sa DRINOM za naplatu stete.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2009, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Slično je i sa ostalima... Po mokroj cesti spuca me lik (nije držao odstojanje)... Odem u osiguranje na procjenu štete i oni mi predlože da to riješi lik koji radi za njih. Pošto sam poznavao lika i gledao sam prije njegov posao odlučim da prihvatim ponudu jer sam bio zadovoljan viđenim...
Epilog je da su posao naplatili 795KM a brat-bratu vrijedi 300KM sa njihovim materijalom... Dakle sprega lika iz osiguranja i tog servisa... U svemu tome najviše je naj*** lik koji me razbio jer će mu prisjesti iduća registracija...

Isto osiguranje ali sada buraza pokupila cura... Reno Laguna 2006. godište, totalna šteta... Tok njihove procjene ide ovako

- Novo auto je plaćeno 53 000KM, staro je 2 godine, pišem 6 pamtim 2, podvučem, saberem, 2 i 2 daju 4, 4 - 2 su 2, matematika ne laže, totalna šteta... Dakle momče auto je prije udesa vrijedilo 29 000KM... Pošto je totalna šteta mi ti damo 21 300KM...
- Ako je totalna šteta zar ne bi trebali dati 29 000... Pored toga da ste mu za 2 godine prepolovili vrijednost i time uvrijedili inteligenciju amebe a kamoli čovjeka...
- Dječak, tako to ide... Možeš da nas tužiš ako hoćeš, ili potpiši ili nas tuži... Uglavnom imaš 3 sekunde da odlučiš...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]