bd2308 je napisao:
e, važno da je naš vrli gradonačelnik rekao da su riješene gužve na tranzitu. svaki dan prolazim ovuda i mora da se čeka 7-8 puta da se upali zeleno da bi se prošla raskrsnica. nervira taj semafor, ali neviđeno
i sama sam svakodnevno na toj raskrsnici, mislim kao ucesnik u saobracaju

Ako se ulazi u grad, ima povoljnije rjesenje za ne cekati u koloni a da to nije ostati u desnoj traci pa se bezobrazno ubacivati lijevo, vec ostati u desnoj traci i skrenuti kraj My way-a desno, gdje nikad nije guzva, odmah nakon skretanja ima raskrsnica z alijevo za samostan , tu napraviti polukruzno i opet ste na raskrsnici gdje nema guzve i uslovna zelena za desno, i sva kolona zaobidjena za 1 minut.
Kad se izlazi iz grada, e tu je vec tezi slucaj, ne znas gdje gore tu ili kroz Budzak, nema pojma, bez 20 tak minuta, ako je spica u 15-16 h.
A na toj raskrsnici je predvidjen nadvoznjak, kazu "mini BL Gazela"
Na zalost ja ne slikam sve ono sto vidjam, ali kad vidim ljude koji se voze u bunkerima u kedijima ili transportnim kombijima pozada, to mi je...
Jednom je ispred mene isao kombi i na zadnjem staklu samo vidim 3 straznice direkt nalijepljene na stakla, jer je izgled kombi bio pun nekih stavri aoni su stali iza svega toga, i previjeni , da ne kazem neki drugi naziv

vozili se tako, da su ta zadnja vrata knap zatvorena. To sam na autoputu vidjela, by the way...