banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 22:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 14:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
e, važno da je naš vrli gradonačelnik rekao da su riješene gužve na tranzitu. svaki dan prolazim ovuda i mora da se čeka 7-8 puta da se upali zeleno da bi se prošla raskrsnica. nervira taj semafor, ali neviđeno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Za tu raskrsnicu je najeftiniji lijek kruzni tok ili njeno prosirivanje sto se bas ne poklapa sa interesima likova koji imaju zemlju u okolini.

Druga opcija koja bi je donkle rasteretila je izgradnja trase iz kasarne Kozara (sto je moguce) ali i one prema Trapisitima (sto je san). Time bi se raskrsnica prema Tropiku znacajno rasteretila sto bi dovelo do povoljnijeg podesavanja rada semafora.

Ali trenutno je kruzni tok najbrze i najjeftinije rijesenje.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 21 Avg 2007, 17:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 16:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kružni tok je i predviđen, ali je neki lik izgradio motel na crno ispod, prema fudbalskom igralištu. čak je tu bilo i nekih hapšenja, koliko se sjećam, ali na kraju ispada da su krivi samo službenici koji su potpisali, a da njemu ostaje važeća građevinska.

a osim kružnog toka, ima opcija i da se napravi nadvožnjak i da se tako ulazi na tranzit, ali to je daleko skuplje rješenje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 18:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
Tommy Vercetti je napisao:
jebemu, sad sam vidio pezo 309, ima naljepljenu oznaku za golfa3/venta "tdi", ostao mi mob kuci pa nisam uspio uslikat.

vw powah :)

ja sam prije par dana vidio omegu sa znakom s-line-a :drinking: :drinking: :drinking:
taman sam izvadio telefon, ali je skrenu sa puta :(

baja... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2007, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
bd2308 je napisao:
e, važno da je naš vrli gradonačelnik rekao da su riješene gužve na tranzitu. svaki dan prolazim ovuda i mora da se čeka 7-8 puta da se upali zeleno da bi se prošla raskrsnica. nervira taj semafor, ali neviđeno

i sama sam svakodnevno na toj raskrsnici, mislim kao ucesnik u saobracaju :D Ako se ulazi u grad, ima povoljnije rjesenje za ne cekati u koloni a da to nije ostati u desnoj traci pa se bezobrazno ubacivati lijevo, vec ostati u desnoj traci i skrenuti kraj My way-a desno, gdje nikad nije guzva, odmah nakon skretanja ima raskrsnica z alijevo za samostan , tu napraviti polukruzno i opet ste na raskrsnici gdje nema guzve i uslovna zelena za desno, i sva kolona zaobidjena za 1 minut.
Kad se izlazi iz grada, e tu je vec tezi slucaj, ne znas gdje gore tu ili kroz Budzak, nema pojma, bez 20 tak minuta, ako je spica u 15-16 h.
A na toj raskrsnici je predvidjen nadvoznjak, kazu "mini BL Gazela" :)

Na zalost ja ne slikam sve ono sto vidjam, ali kad vidim ljude koji se voze u bunkerima u kedijima ili transportnim kombijima pozada, to mi je... :roll:
Jednom je ispred mene isao kombi i na zadnjem staklu samo vidim 3 straznice direkt nalijepljene na stakla, jer je izgled kombi bio pun nekih stavri aoni su stali iza svega toga, i previjeni , da ne kazem neki drugi naziv :) vozili se tako, da su ta zadnja vrata knap zatvorena. To sam na autoputu vidjela, by the way...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 00:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 17:04
Hehehehe,ti si zena mojih snova,vidim volis "resavati" raskrsnice :D,to i ja cesto koristim,samo obrati paznju,ako te vidi policija,to tretiraju kao prekrsaj jer radis polukruzno na punoj liniji :),nebitno ima li auta iz kontra smera ili ne.
Ali zato im se ti uvek moras nasmesiti,a ja platiti pice ;)

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-
-zatamni-auto zatamnjivanje automobila-

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 06:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zex-tuning je napisao:
Hehehehe,ti si zena mojih snova,vidim volis "resavati" raskrsnice :D,to i ja cesto koristim,samo obrati paznju,ako te vidi policija,to tretiraju kao prekrsaj jer radis polukruzno na punoj liniji :),nebitno ima li auta iz kontra smera ili ne.
Ali zato im se ti uvek moras nasmesiti,a ja platiti pice ;)

prođeš 50m prema petrićevcu i nije više puna linija :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 08:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2004, 17:04
Da ali se na vecini raskrsnica ugasi zeleno za to vreme,tu i boze pomozi,ali na ostalim raskrsnicama ako i mozes stici na vreme pre gasenja zelenog,nakon 50m je obicna ulica i nemoguce se okrenuti polukruzno.

Prijatelji kluba:
-A3M BANJA LUKA-
-zatamni-auto zatamnjivanje automobila-

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Ja njega u krajnju desni, preko pune zaustavne i najbezobraznije moguce se ubacim prvi... 2500 o/min na leru, na zuto naglo pustim kvacilo, pa ga rukam do 3800/4000 i 1. skrip, 2, skrip. treca. cetvrta za 13sec+ eto me proso i zutu pasarelu a svi iza mene daleko u oblaku prasine.... :) jos ga cetvrtoj piknem brzinski po kvacilu.... jebes lamelu i poluosovine .... :lol: :lol: :lol: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2007, 15:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
AntiDope je napisao:
Ja njega u krajnju desni, preko pune zaustavne i najbezobraznije moguce se ubacim prvi... 2500 o/min na leru, na zuto naglo pustim kvacilo, pa ga rukam do 3800/4000 i 1. skrip, 2, skrip. treca. cetvrta za 13sec+ eto me proso i zutu pasarelu a svi iza mene daleko u oblaku prasine.... :) jos ga cetvrtoj piknem brzinski po kvacilu.... jebes lamelu i poluosovine .... :lol: :lol: :lol: :drinking:

boze sacuvaj :roll: :roll: :roll: takve ne podnosim, sva sreca vidim policija cesto juri za takvima :D
takodje one iste sto ostanu u desnoj traci i udju u smeafor pa se punim gasom ugurravaju, jedan je na moje oci tako preletio preko onog ostrva da su tockovi zveknuli, toliko ga je zanijelo , malo je falilo da izleti , mozda cak i da se prevrne , sa tako jakim startom...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2007, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Zasto ovdje nema pjesackog prelaza... ima li razumno objesnjenje.... nije mi jasno, ako igdje treba da bude to je ovdje.... kao kad nebi bio na spoju godspodske i parkica...
Slika Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2007, 17:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
simplicity je napisao:
AntiDope je napisao:

boze sacuvaj :roll: :roll: :roll: takve ne podnosim, sva sreca vidim policija cesto juri za takvima :D
takodje one iste sto ostanu u desnoj traci i udju u smeafor pa se punim gasom ugurravaju, jedan je na moje oci tako preletio preko onog ostrva da su tockovi zveknuli, toliko ga je zanijelo , malo je falilo da izleti , mozda cak i da se prevrne , sa tako jakim startom...

Covjek se zeza iako vozi narodna kola, pobogu... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 72 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]