Warlock je napisao:
DELLBOY je napisao:
I ako možeš, pošto vidim da još nisi uspio, pokupi koju banderu.
Daj liče mani se ispitivanja tehničkih podataka, za koliko može auto nabiti do 100 km/h.
Ne daj Bože da ti izleti neko dijete.

U potpunosti se slazem... plus slikanje telefonom u voznji.
Malo li nam je saobracajnih nesreca?
Obe fotke i sa Golfom i sa Touaregom su napravljene u Njemackoj gdje uslovi na cesti dozvoljavaju te brzine.... Inace se striktno pridrzavam zakona o bezbjednosti saobracaja u kojoj god se drzavi nalazim, po gradu me stalno zaobilaze nervozni vozaci Golfova 2, Audija jaje i Fordova Eskorta iz 85, da ne nabrajam ostale krseve... koji od pozorista do mljekare voze cca 80-100 km/h cesto i vise. U Hrvatskoj na autoputu rijetko kad prelazim 150km/h i odem do 160 ti o kad se zaboravim, ali cim skontam vratim na izmedju 140 i 160/km/h sto tolerisu i presretaci kojih ima dosta na hrvatskim autocestama, a na ovim brzinama na slikama koje sam pravio u hrvatskoj su kazne cca 6000 kn pa vi sad vidite dal se to isplati.
Veoma sam disciplinovan vozac, doduse volim dinamicu voznju, mrzim razvlacenje kolona na semaforu, pricanja na mobilni i zjeranja naokolo kakih treba ima po trotoaru, mrzim ne paljenje zmigavaca na semaforu i kad se obilazi.
Kad kazem dinamicna voznja, misli na sjedi i vozi... ne pricaj, ne seri, vec vozi gdje si kreno i kad dodjes parkiraj tu auto. Auto mi je prevozno sredtvo, a ne igracka za zabavu. Posto provodim dosta vremena u automobilu, namece mi se da recimo eto sa vama ovdje malo prokomentarisem o nekim stvarima u kojim smatram da sam kadar komentarisati, ali nikako se ne smatram balavcem koji ne zna sta radi. Ja cak, kad bolje razmislim, vise i ne volim nesto puno da vozim, neki dan sad uzivao kada sam sjedio na mjestu suvozaca vracajuci se iz ZGa u BL. I cim kolega stisne do crvenog, a ispred nes vidim gomilu turkih kamiondzija i krtenskih ceskih turista u svojim RS Oktavijama, okreene mi se zeludac od pomisli kakvi karamboli se desavaju svaki dan na cestama. Eto toliko, ovo je bio kratki OFF TOPIC.