banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 20:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 

Da li više prestižete ili vas prestižu?
prestižem 63%  63%  [ 12 ]
prestižu me 37%  37%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 19
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Apr 2006, 12:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Dakle?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2006, 13:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2005, 21:29
Zavisi kako kad ponekad mene prestizu kad,idem 40-50 :D a ponekad i ja prestizem najvise vikendom jer se iznerviram kad neko ispred mene kilavi.
U gradu najbolje 50 vozit jer pjesaci,svakakvih budala ima,udarit nekog pretixat na pravci gdje se moze cepat do daske. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2006, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ja vozim Golf 2 GTD.
Sto prakticno znaci da mogu da preticem samo Golf 2 dizel (obicni).
Sto prakticno znaci da ja praticem NAJVISE automobila... :lol: :lol: :lol:
Da nije smjesno, bilo bi tuzno. :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2006, 22:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2006, 02:15
Kad imam auto preticem , a kad nemam onda mene preticu

Jesam jednom mogo kod crkve Sv.Trojice na semaforu mogo neku zenu da poljubim kroz sajbu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2006, 23:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Maj 2005, 11:51
Ljudi ovdje nisu normalni! Pa ovaj narod najviše pretiče od svih na svijetu, izgleda da je novi HIT preticanje.Ali budale ne pretiču normalno nego sa raspalim krntijama pretiču u makaze! Danas sam išao na relaciji Prnjavor - Bijeljina i šta sam doživio dragi Bože! Pa budala sa starom askonom mene pretiče preko pune uzbrdo u makaze kamionu i ništa, ludjak za 200m pretiče ponovo na slijepo.Jebem ti budale i one koji im dadnu vozačku! Ako me nije obišlo bar 20 kola nije ni jedan, ali sve neke budale sa kolima od 500KM kojima treba 2min da povuku od 0-100km i onda se ljudi čude što bude toliko nesreća.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2006, 23:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Mar 2006, 02:15
Tacno

Kad sam jednom iso u prijedor krenem da preticem ford eskor i kamijon
kad sam doso do pola eskorta krenu i on da pretice kamijon zamalo da nisam sletio u kanal zbog budale

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2006, 08:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
hehe desava se ....Ja volim da prestizem na brzinama ispod 60 jer kad ubacim u 3. auto prosto poleti :) a filter jauce :lol: ali kad sam vidio lika u astri da radi makazice u centru grada ,izmedju mene koji sam isao ~60 i autobusa koji je stajao na stanici ....Ali sto jest ,auto se drzi u krivinama ,vjerovatno ste vidili onu astru u gradu ,sa jako dobrim felugama ,stoji stalno u boriku preko puta "Zurich-a" .Na kraju ispalo da je lik pomislio da vozi moj buraz pa htio da se idu zajebavati a ja ladno polako skrenuo ....ebiga .....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2006, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
kamijon

:)

Po gradu slabo preticem, nemam potrebe za time. I ovako i onako su u pitanju brzine <60.

Sto se tice otvorenih puteva, zavisi kako kad - ako neko gnjavi obidjem ga.

Sto se tice glasanja, rekao bih - podjednako.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2006, 10:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Mar 2003, 09:30
bsdpowa je napisao:
Ljudi ovdje nisu normalni! Pa ovaj narod najviše pretiče od svih na svijetu, izgleda da je novi HIT preticanje.Ali budale ne pretiču normalno nego sa raspalim krntijama pretiču u makaze! Danas sam išao na relaciji Prnjavor - Bijeljina i šta sam doživio dragi Bože! Pa budala sa starom askonom mene pretiče preko pune uzbrdo u makaze kamionu i ništa, ludjak za 200m pretiče ponovo na slijepo.Jebem ti budale i one koji im dadnu vozačku! Ako me nije obišlo bar 20 kola nije ni jedan, ali sve neke budale sa kolima od 500KM kojima treba 2min da povuku od 0-100km i onda se ljudi čude što bude toliko nesreća.

to je tacno da je najvise onih koji voze kante da najvise preticu i da ne paze na punu liniji i druge znakove!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2006, 10:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Cilj mog pitanja nije bio da vidim koliko je ko "dobar" vozač nego sam neki dan po 1000-ti put vidio da ima budala koji ne trpe ništa ispred sebe.

Išao ja preko Manjače iz pravca BL i u Stričićima - magla. Ja usporim na 50-60 pošto je ograničenje 50, a iza mene škoda oktavija, bez upaljenih svjetala projuri kao da ga neko ganja. Prije toga sam tu škodu jedno vrijeme pratio u retrovizoru i skontao da je čovjek suicidalan. Nakon još 20-30 km vožnje stignem ja to auto - zaustavila ga policija. Da li je platio kaznu - ne znam. Poenta je da je on onako suicidalan uštedio par minuta na 20-30 km.

U povratku istim putem za BL neki stodžprestiže na krivini i da sam ja bio malo brži i on malo gluplji bio bi direktan sudar, pošto ga nisam na vrijeme vidio (na tom mjestu je izrovana cesta, pa sam gledao kako da mimoiđem rupe).

Misterija je kako ti ljudi prežive više od mjesec dana vozačkog staža...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2006, 15:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

* Squall * je napisao:
hehe desava se ....Ja volim da prestizem na brzinama ispod 60 jer kad ubacim u 3. auto prosto poleti :) a filter jauce :lol: ali kad sam vidio lika u astri da radi makazice u centru grada ,izmedju mene koji sam isao ~60 i autobusa koji je stajao na stanici ....Ali sto jest ,auto se drzi u krivinama ,vjerovatno ste vidili onu astru u gradu ,sa jako dobrim felugama ,stoji stalno u boriku preko puta "Zurich-a" .Na kraju ispalo da je lik pomislio da vozi moj buraz pa htio da se idu zajebavati a ja ladno polako skrenuo ....ebiga .....

Koje ti je godiste Astra ja imam 98 godina,1.6I 105 konja ma naprosto leti,3 ko od sale 150,kako ide tvoja bas me zanima,jedan mi drug ima ali je njegovi starci utusili do bola steta. :-?

Vrh

Tema posta: s
PostPoslato: 02 Maj 2006, 15:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2006, 13:28
ja pustim budale da me prestižu a ja prtestižem one usporene..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2006, 15:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
NNJ, ista stvar se i meni desila u subotu. Put je bio BL - Knezevo. Lokalni hahar je preticao po 2-3 auta u koloni na onakvom putu.

Citiraj:
Da li je platio kaznu - ne znam

Vjerovatno nije .. obicno ti 'nervozni' imaju nekoga svoga da pokrije sve idiotluke koje rade.

Citiraj:
Misterija je kako ti ljudi prežive više od mjesec dana vozačkog staža...

Doci ce sve na svoje.

Vincent, pogresno si shvatio Squallov post. Nema on Astru nego njegov prijatelj. Squall vozi Alfu 146 1.4ccm.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2006, 16:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
Not now, John! je napisao:
Cilj mog pitanja nije bio da vidim koliko je ko "dobar" vozač nego sam neki dan po 1000-ti put vidio da ima budala koji ne trpe ništa ispred sebe.
.

Znam i ja jednog istog takvoga, jarane... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Maj 2006, 18:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Vincent, pogresno si shvatio Squallov post. Nema on Astru nego njegov prijatelj. Squall vozi Alfu 146 1.4ccm.

Upss :oops: sori nisam pazljivo cito. :oops:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 15 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]