banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 16:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Kakav ste vozac?
PostPoslato: 05 Feb 2006, 10:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Kakav ste vozac u smislu tolerancije, strpljena, postovanja pravila, ebete li majku onom ispred sebe i tako to?

Ja sam prilicno konfilktan, ali ne zbog onih ispred sebe jer u princupu niko ne vozi toliko katastrofalno (osim po koje zene:). Vec zbog onih iza sebe... kad ih vidis na retrovizoru kako nesto broje, ili kad ti sviraju zato sto si stao da propustis pjesaka ili vozilo koje ima prednost!!! E tada mi proradi zivac i jedva cekam da neko stane da ga pitam sta nije u redu, a kad vidim da nece, onda ja idem 20km/h i nedam mu proci namjerno, pa nek onda nesto kaze. Jos niko nije nista rekao! Evo, vec sam se nanervirao.... grrrrr.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2006, 11:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2005, 12:34
U principu i mene nerviraju ti iza mene...Ali kad cujem da sviraju ili kad vidim u retrovizor kako nesto broje, ja se nasmijem i kazem: "Sta si neurozan!" 8)
Ja bas i ne vozim 20 km/h, nekako volim brze da vozim, ali pjesake uvijek postujem, jer me nervira kad ja hodam a nece niko da me pusti da predjem ulicu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2006, 21:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2006, 21:38
Ja ne volim kad muskarci kopaju nos dok cekaju na semaforu i bleje u zenske prolaznike, pa ne vide da je zeleno!
Odmah poslije toga ne volim zenske koje se ogledaju dok cekaju, pa ni one ne vide kad je zeleno.
Ostalo uglavnom istolerisem. Bilo bi kretenski da se nesto bunim, jer, kako god dobro da vozim, ipak sam ja zensko za volanom! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2006, 13:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
mene uglavnom boli k. za druge vozace. Ako neko vozi presporo prestignem ga, ako vozi prebrzo sklonim se itd...( to druga jako rijetko, jer vozim malo zesce ;) )

:)

oko tih stvari nemam problema, zivcira me kad ljudi neznaju pravila u saobracaju, pa rade gluposti, zivcira me kad vidim ( primjer pred kajakom ) da neka zenska ( nemislim da su one slabije vozacice ;) ) neznam ici u rikverc :( pa se uhvati kolona i 10 auta se vraca unazad dok ona jadna sama ceka
:mad:

ne volim kad neko zauzme 2 parking mjesta a vozi 206 :evil: jos vise kad me zaparkira i ode na kafu ( ajde da treba nesto na 5 min, ali po sat i vise :evil: :evil: ) mrzim kad se ljudi trkaju po gradu a imaju golf 1 gti :evil: :evil: :evil: jos vise kad se trkaju sa sehova a ja trcim :/
smijesna mi je preglasna muzika bilo kakve vrste, najvise ali bas najvise mrzim kad vidim da Natasa Luburic vozi auto :evil: :mad: :evil: :mad: :evil: :mad: :evil: koja je em uobrazena, em nesposobna em opasna po druge u autu i trebalo bi je poslati u kolumbiju da se tako ponasa ( zaustavi se u autu na po ceste pred kaficem eks i prica sa prijateljicom 5 min a uhvati se kolona 2 km iz nje, a kad joj neko nesto kaze prijeti sa tatom ili momkom :evil:

hvala bogu da ju je Krstan Simic malo nalupao pa se sad za truncicu popravilia ali mi se cini da brzo zaboravlja pa se nadam da ce opet dobiti po nosu 8) :D

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2006, 17:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2006, 21:38
Citiraj:
Krstan Simic

Zbog cega on ima nekoga da lupa?

Ajoj, ima i momenata kad likovi staju pred pekarama, upale sva 4 zmigavca i kontaju da su sav problem rijesili, a ne obracaju paznju da je puna linija i da onda drugi ljudi zbog njih krse osnovna pravila saobracaja da bi njih zaobisli. A u slucaju da neko odluci da ispostuje pravila i pristojno saceka, onda se napravi kolona, sto drigi rece, od 2 km, samo da bi taj neko kupio vruc hljeb i 4 slana stapica.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Mar 2006, 23:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
poprilicno sam tolerantna, stanem pjesacima, na pjesackom, pod obavezno, ali tamo gdje bezobrzazno prelaze, nastojim da im ne popustim.
Ono sto me strasno nervira je dok stojim na crvenom, a likovi iza trube vec na zuto...

A priznajem da kad su guzve da s eubacujem u pravo prvenstva iako ga nemam, ne ulazim u rizicno, ali kad vidim da imam priliku upadnem, jsh ako je dan uz jedan osmjeh, sav problem rijesen :lol:
ZNaju me anrvirati gradski autobusi i taksisti....

Inace me nerviraju likovi koji gnjave 20 km/h koji voze a misle da su pazljivi, a ne shvataju da orave zastoj i ometaju, ali to ne znaci ni da podrzavam brzu voznju :evil:

Vrh

Tema posta: Re: Kakav ste vozac?
PostPoslato: 01 Mar 2006, 23:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2006, 21:17
Macro je napisao:
...kad ih vidis na retrovizoru kako nesto broje, ili kad ti sviraju zato sto si stao da propustis pjesaka ili vozilo koje ima prednost!!! E tada mi proradi zivac i jedva cekam da neko stane da ga pitam sta nije u redu...

Aaaaa.. ni ja takve ljude ne mogu podnijeti :banghead: Mislim daj čovječe, urbanizuj se :angry7:

:popcorn:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Mar 2006, 10:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Da, a ima i onih koji ti se nakace na rep jer si kao spor jer postujes ogranicenje i 'guraju' te ubrazas, a ne smiju te preteci jer se boje murije...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Mar 2006, 15:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
Sve nekako mogu tolerisati al kad vozi dest na sat zato sto prica na mob a pritom mi se zuri obavezno stanem paralelno sa njim pa mu se sjetim familije koje se on nije sjetio u deset godina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Mar 2006, 10:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
mi smo u globalu losi vozachi do bola....80 % indijanaca ne zna da vozi i reaguje u gradu koji ima auta na cesti kao sitnih svetaca......sve traktoristi i drvarske vozacke na dva svjedoka....
Garantujem kad bi 100 vozaca sjeo i po 20 znakova dao pogode da ih ne bi 10 sve usicali.......

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2006, 22:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
[quote="The Godfather"] sve traktoristi i drvarske vozacke na dva svjedoka....
quote]

:D :D :D :D :D :D :D

Bio sam prisutan kad covjek kaze momku aj matereti preparkiraj pikap,kaze on ma neznam ti ja to voziti,kaze mu ovaj kako bolan neznas pa fali ti samo jedan pecat u vozackoj da imas sve kategorije.
Kaze ovaj imao bi i tu al nisam imao tad dvadeset maraka da mi ga covjek udari.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]