goxon je napisao:
Ovaj Mak hoce da razgleda i da prodavac titra oko njega, da mu ceska jajca dok se on ne odluci
Znas kako burazeru, ako ti keva drzi prodavnicu djelova i to joj je politika radnje da bi prodala nesto, nemam nista protiv za ovo pred kraj
Ne trebaju biti neki skuplji djelovi al recimo kozmetika, tecnosti, neki jeftiniji djelovi mozda...
Ne treba meni niko da trci oko mene, upravo suprotno, necu da mi niko zvonca nad glavom, izaberem sta ocu, pridjem pitam kupim i cao.
Ne volim da kupujem u radnjama gdje mi prilazi neko i pita "treba li pomoc" kao da se ja stidim il sta ja znam, a pogotovo one kineske radnje gdje te prate, tu nisam usao 10 godina ima
A jos pogotovo kad mi pametuje kako je ovo bolje a ovo nije, daj mi ono sto trazim ako nemas vozda
Konkretno, udjem u jednu odredjenu popularniju radnju, jel te, da nadjem dio, prodavac meni kaze, sta ce ti taj dio, ne ide taj, evo ti ovaj , pa kaze - ko ti je to rekao da ide taj dio, taj nema pojma, taj laze...a meni covjek koji godinama vozi isto auto kao i ja i zna sve oko tog auta rekao tacno koji mi dio treba i ovaj u prodavnici se opet pravi pametan, na kraju kaze nemamo taj dio, oces da ga narucim al je skuplji, stize za 5-6 dana, reko aj vozi nasao meni nesto da uvali, vise ne idem tu naravno