banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 19:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Avg 2012, 20:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
[Enterprise] je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Na raskrsnici bulevara Živojina Mišića i Bulevar Desanke Maksimović u Banjalučkom naselju Borik su isključene strelice za uslovno skretanje desno, inače nebi sve to ni bilo toliko strašno da na jednom kraku bulevara Desanke Maksimović nije postavljena i kamera za snimanje prekoračenbja brzine ali i prolaska kroz crveno svjetlo, te da se do sada svi oni koji dolaze od Rebrovačkog mosta i skreću desno prema Olimpijskom bazenu nisu navikli da je tu uslovna strelica za skretanje desno kada je uredno upaljeno crveno svjetlo... Kamera to sada uredno bilježi kao prolazak kroz crveno svjetlo...
Dali je na pomolu nova pljačka Banjalučana...

i u cemu je tu problem? Jel' ima zelene stelice desno - nema, jesu li ostala svijetla crvena - jestu dakle prosao si kroz crveno.

Znaci to su pravila, hvala, nisam to znao...

vidi, koliko mene policajci zajebavaju u zadnjih godinu dana ja u autu imam sluzbeni glasnik sa svim markiranim izmjenama, dopunama, clanovima itd. Sto se tice ovog tvog primjera, nema toga sl. glasnika, sudije itd preko kojeg ces ti da dokazes da nisi kriv. Da je retardirano, bezobrazno i supacki ovo raditi, slazem se. Zar si ocekivao nesto drugo od njih? Ja sam prije par dana platio kaznu za prolazak u ulicu u kojoj je dozvoljen prolazak samo stanarima neke zgrade. Problem je u tome sto je znak "zabrana prolaska osim za stanare zgrade" dvadeset metara u toj ulici, koja je jos jednosmijerna, a ulica iz koje sam ja dosao je takodje jednosmjerna. Dakle stani ispred znaka i placi. Ne moze naprijed, ne moze nazad... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2012, 21:20 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Da ne bude zabune, nisam napravio prekrsaj, ali hocu da skrenem paznju na ovo, jer ovo je po meni pljacka u najavi... G b

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2012, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
sve ti je kod njih pljačka u najavi ... mene su neki dan na pravdi boga otresli jer sam navodno uzeo pravo prvenstva pješaku tamo na pješačkom što od tržnice vodi ka kastelu ... ja od bulevara, a neke dvije kurveštine tek staju na pješački od pijace znači ladno 15 metara od mene i one me dole niže prema dolcu zaustavlja i oduzeo si prvenstvo, ti kaže moraš zakočiti i stati čim one stanu na pješačku ... bla bla bla ...sve u svemu ispalo je da sam trebao da znam po njegovom njihovu namjeru da će preći i stati makar pola auta bilo na samom pješačkom... i napisa mi kaznu i šta ćeš ti nego plati i poklopi se ušima .. al sam bar bio bezobrazan i bahat i sjebao sam mu dan svojim ponašanjem ... kazna ... sjeban dan bezobraznom policajcu ... neprocjenjivo

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2012, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Ima li ista jace od toga...
Meni se desila slicna situacija...Krenuo na pumpu i samo presao preko glavne saobracajnice (stara gradiska cesta) iz sporedne u naselju u sporednu neku isto ima par kuca da bih se dovukao do benz. pumpe. U tom trenutku prolaze kraj mene pajkani u autu, ja predjem cestu i odem do pumpe kad nije proslo par minuta eto istih tih pajkana za mnom na pumpi. obavim svoje, a oni uredno cekaju, traze po obicaju sta ide i slijedi pitanje sto ti nije kaciga na glavi? Ja fino kulturno kazem zar cete mi napisati kaznu zbog toga sto sam samo presao glavnu saobracajnicu, ajd ako zbog toga al 100m dalje mi je kuca, jel potrebno bla bla bla... Naravno oni ladno pisu kaznu i onda kad sam vidio da je vrag odnio salu fino pitam za imena i prezimena, pa pitam gdje se mogu zaliti.
Onda onaj neki iz auta pita na sta bih se ja zalio? Fino i kulturno im kazem da nisu bili vezani, nisu imali svijetla, kape na glavi ni u prici, bijelih rukava ni za lijeka (mada nisam siguran ni da moraju imati), da ne znam da li oni uopste imaju pravo da me na taj nacin zaustavljaju i pisu kazni i jos svasta nesto...Oni meni kazu slobodno se zali.
Na kraju ima spomenem komsu nacelnika, pa onda krenuse: "pa znas sto ranije nisi rekao da ti je sef komsija, bla bla bla...."
Na kraju balade, nema nista sladje vidjeti kako se vezu, pale svijetla i lagano odlaze vidno iznervirani i crveni u licu...Jbs kaznu nisam je ni platio, nije ju problem ni platiti (ne znam ni jesu li poslali), al osjecaj kad ih samo malo ispizdis je neprocjenjiv...:D

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2012, 12:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
strelice proradile, ali je zato kamera isključena...

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2012, 13:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
sikiru brate i ...
ovako to rijesavaju u civilizovanom svijetu :)
http://www.speedcam.co.uk/gatso2.htm

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2012, 17:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2002, 20:07
A koji je fazon sa strelicom na raskrsnici olimpijskih pobjednika i ulice koja ide od zgrade ATV, kad se strelica upali nakon 3 sekunde crvenog, tacno da te sjebe, da moras stati pa cekati da prodje kolona...

[Enterprise] je napisao:
vidi, koliko mene policajci zajebavaju u zadnjih godinu dana ja u autu imam sluzbeni glasnik sa svim markiranim izmjenama, dopunama, clanovima itd. Sto se tice ovog tvog primjera, nema toga sl. glasnika, sudije itd preko kojeg ces ti da dokazes da nisi kriv. Da je retardirano, bezobrazno i supacki ovo raditi, slazem se. Zar si ocekivao nesto drugo od njih? Ja sam prije par dana platio kaznu za prolazak u ulicu u kojoj je dozvoljen prolazak samo stanarima neke zgrade. Problem je u tome sto je znak "zabrana prolaska osim za stanare zgrade" dvadeset metara u toj ulici, koja je jos jednosmijerna, a ulica iz koje sam ja dosao je takodje jednosmjerna. Dakle stani ispred znaka i placi. Ne moze naprijed, ne moze nazad... :angry4:

Pise 'OSIM ZA STANARE'
Mi juce idemo biciklom tuda i zezamo se da cemo, ako nas uhvate, reci da idemo za Stanare :D

?>

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]