banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 23:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Sep 2009, 12:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Za takve stvari u ovom gradu postoji samo jedan covjek a to je Bajro iz Vrbanje sto se tice limarije na autu znaci samo NEBO i ispod Bajro....a evo i zasto....prije par godina moj dobar prijatelj je kupio iz Njemacke havarisanog Citroena c5,a sta mu se desilo...zapne mu kroz siber kuka od krana i podere ga kao konzervu tako ga otvori...tad na satu mu stojalo okrugih 5km auto ispod cekica novo....on ga kupi za 9000 eura..odvede kod Bajre i ostavi ga...covjek mu je uradio krov toliko dobro da ja sam ne mogu prepoznati da je auto radjeno jos je lakirer odradio svoj posao,a ja sam inace bez neke hvale licne maher za te stvari da prepoznam jel auto radjeno ili ne,dovoljno je samo rukom da predjem preko limarije nema sanse da se ne skonta,a i dugo sam u tom poslu......ako sta bude trebalo javi se na pp da te preporucim jer u poslednje vrijeme kad dodje tako neko ne poznat on dadne onim svojim klincima da rade pa znaju i zabrljati ali kad on uzme raditi to ce biti tip-top :)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2009, 17:19 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
mislis Bajro iz Celinca?

Vrh

PostPoslato: 23 Sep 2009, 10:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
spavac je napisao:
mislis Bajro iz Celinca?

E bravo majstore...ma to je za mene sve isto Vrbanja,Celzi,Kotor Varos,Maslovare...to ja sve oslovim s Vrbanja ;) hehe :P

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 21:14 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:01
Pozdrav svima,
vidim da se mučite oko ove zagonetne metode popravke oštećenja od leda bez lakiranja pa evo da vam iz prve ruke objasnim neke stvari. Zovem se Damir, i ja sam taj čiko iz Maglaja o kome pričate. Ovim poslom se bavim vec 10 godina. U Maglaju imam registrovanu firmu sa 4 uposlena, pod nazivom Auto-Perfect d.o.o.. Moja firma nije tajna a ni posao ne držim u tajnosti. Ne reklamišem se iz prostog razloga što imamo i ovako previše posla, smatram da je usmena reklama od mušterija još uvijek najefikasnija. Na naš posao dajem garanciju i to je nešto što moje mušterije cijene jer malo ko daje 100% garanciju na urađeni posao. Tačno je to da se malo duže čeka na termin (ako je veća šteta u pitanju) ali posla je previše i ovaj posao da bi bio kvalitetno urađen bez ostataka i fuša zahtijeva svoje vrijeme.
Moj savjet svima onima koji imaju problem na vozilu sa oštećenjima od leda, da se uvjere u kvalitet rada i zatraže garanciju od onoga kome daju vozilo na rad. Nemojte bacati svoje pare. Iz ličnog iskustva vam to govorim jer ovaj posao ne može na brzinu, od toga nema ništa.
Sve one koje zanima kako radimo mogu da navrate i pogledaju bez ikakve obaveze, lagano uz kaficu...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2009, 21:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Kao sto rekoh, uvjerio sam se vlastitim ocima :D A i vizitku sam nasao :)

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2010, 16:03 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 18 Jan 2010, 15:55
Ej ja sam iz maglaja radim ostecenja od leda bez lakiranja..za dalje informacije nazovite na broj 061-448-096..za uradjeni poso dajem garanciju..

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 11:34 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 09 Mar 2011, 11:21
Da li mi mozete reci ukratko kojim aparatom se to radi i gde ga i posto moze kupiti? Pretpostavljam da nije jednostavno. Hteo bi to da naucim da radim, ali nemam od koga, inace se nalazim u Novom Sadu.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2011, 00:29 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:01
Evo i web adresa: http://www.auto-perfect.ba

mislim da je sve jasno opisano... pozdrav

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2011, 08:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:15
Auto-Perfect je napisao:
Evo i web adresa: http://www.auto-perfect.ba

mislim da je sve jasno opisano... pozdrav

Koliko bi vremena trajala operacija npr kod mene imam jedno ulegnuće na haubi i dva sa bočne lijeve strane?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]