banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 04:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Avg 2010, 13:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2002, 20:07
Ja imam za sad dobra iskustva sa saobracajcima, tipa 'ajde vozi' ili cenera, ili minimalna kazna.
A skoro kad sam sa tetkom isao za NS, razvukla ona ~170 odmah iza granice, pa radar, pa zajebancija...i na kraju samo opomena...Sminka :)

?>

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Jutros u pola 6 od Aleksandrova do Gradiske 4 patrole, i naravno ...xD "da pisemo?", "ako moze da se ne pise", "dovidjenja" "dovidjenja" :)

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 22:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
sakriju se ispod nadvoznjaka na prijedorskoj petlji, iza betonskog stuba a ondje je taman nedaleko znak za smanjenje brzine a nizbrica pa rijetko ko koci...

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2010, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Majko, tu se kriju zadnjih 15 god. Nista novo :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2010, 17:12 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2010, 00:24
Joj kakvih sam iskustava imao sa njima,uuf!

Idem jednom iz Sarajeva malo ga razvuko,iskoci pandur pred mene musliman.Cap zaustavi poce on meni nabrajati, i nadje 4 prekrsaja!I sad kao on sav fin kulturan (oce da mu dam para) kaze pa evo "ćetiri" prekrsaja po 40km,Ćetiri x ćetiri-dvadesetćetiri kaze 240 km kad sam se ja odvalio smijati,zamisli retarda!Poceo mu se kolega smijati,kaze kolega ajde prolazi i crče covjek od smijeha!;) i eto nam drzave ;)))))))

Sry sto dizem staru temu ;)

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2010, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
vekicamaniyac je napisao:
dem jednom iz Sarajeva malo ga razvuko,iskoci pandur pred mene musliman.

:lol:
Imaš sreće što nisi išao iz Mostara, a zaustavi te onaj Tuđmanov, e onda bi morao fkt umrijeti pd smjeha ili pljunuti min. cvaju.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2010, 00:18 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

A cuo sam isto dok je Sredoje bio ministar policije nzm je li sad (ne pratim to)!
Zaustavio ga pandur i ovaj otvara prozor,a pandur uzima dokumente gleda ga i govori pičiš li ga Sredoje picis! Jesi li sta pio??Kaze ovaj jesam kapucino,kaze pandur ma meni se cini da si popio ti nekoliko kapucina i pise mu kaznu za prekoracenje brzine!I sad lik otiso u sup da ga prijavi a ovaj se vraca da preda smjenu pa ga vidje!Kaze crni Sredoje sta si sad uradio haha i odleti sa posla zamisli kralja ne zna ko mu je ministar ahhahah svakakvih nas ima ;)

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2010, 00:19 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

A nisam se susretao sa hrvatima,mada su muslimani osim tog uvijek korektini bili prema meni!

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2010, 00:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Vau! Vidio si policajca muslimana!!!! Respekt!

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2010, 08:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
banjalucki_gang je napisao:
Neću da se dogovaram uopšte,radije ću dati državi 50 nego njima 20 km,zbog toga sve dublji i dublje tonemo kao društvo.pozdrav

Ovaj post bi bio savršen i kapa dole, da država nije jednako lopovi.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2010, 11:19 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Vau! Vidio si policajca muslimana!!!! Respekt!

I sta s'tim oces da kazes??? Ja sa ovim nisam nikoga uvrijedio!Tako da nemas potrebe za ovim!

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2010, 19:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
:)

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2010, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
уф мрзим ове наше полицајце, има и добрих, али има и доста кретена

кажњавају сиротињу рају за свашта, а они раде те исте ствари. :x

него данас слава, контам биће полиције да хватају ове пијане возаче, али од Добоја до БЛ ниједну патролу нисам видио! само сам видио једна полицијска кола на Вучијаку, али су била паркирана испред кафане :D

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 11:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
ima jedna policajka , doobraaa

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2010, 21:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Jul 2009, 21:45
Mogao si je slikati za ekipu :D

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2010, 00:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Da i ja ispricam jednu scenu sta mi se desilo sa ovom nasom divnom policijom.
Idem preko prijedorske petlje (malo brze) i nisam vezao pojas, a policija odmah poslije sa desne strane zaustavlja. I sad su vec jedno auto zaustavili i zaustavlja mene, stajem ja... Ona standardna procedura....i sto nisi vezan? tamo vamo ajd moze li kako dogovor, i pristane on. Ja njemu cenera, a on sav onako sretan prvo baci pogled da li ga gleda kolega i kad je vidio da ga ne gleda brze bolje onog cenera i u dzep. :D Voziti nisam mogao koliko sam pukao od smijeha.... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2010, 22:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Apr 2009, 14:31
vekicamaniyac je napisao:
Joj kakvih sam iskustava imao sa njima,uuf!

Idem jednom iz Sarajeva malo ga razvuko,iskoci pandur pred mene musliman.Cap zaustavi poce on meni nabrajati, i nadje 4 prekrsaja!I sad kao on sav fin kulturan (oce da mu dam para) kaze pa evo "ćetiri" prekrsaja po 40km,Ćetiri x ćetiri-dvadesetćetiri kaze 240 km kad sam se ja odvalio smijati,zamisli retarda!Poceo mu se kolega smijati,kaze kolega ajde prolazi i crče covjek od smijeha!;) i eto nam drzave ;)))))))

Sry sto dizem staru temu ;)

Kako si znao da je musliman?:-)

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2010, 22:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Ma kakav crni pomocnik,vec nasa policija ima obicaj pitati gdje radis,e kad je to pitao meni je pukao film,pa mu rekoh pomocnik ministra,ko ga jebe,nije uopste problem platiti kaznu,niti ja bjezim od toga,ja sam kriv i napravio sam prekrsaj,a kazna za taj prekrsaj iznosi 50km,al brate mili stani ko covjek na nekom prosirenju i zaustavljaj,a ne po po ćoškovima stajati.Oni bi trebali valjda da budu uzor,zaustavljaju recimo kombi i salju ga na vanredni tehnicki,a na njihovom policijskom autu pukla šajba itd...jednom riječju treba tu dobra kandžija pa opleti,pa kad suspenduješ njih 10 ostali će se primiriti.Pozdrav

Ma nisi ti pomocnice naisao na "pravog" saobracajnog policajca. Ja bih tebi odrezao stotku pa se ti pravi da si ko zna ko...
:wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2011, 00:33 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

fantastikus1 je napisao:
Ma kakav crni pomocnik,vec nasa policija ima obicaj pitati gdje radis,e kad je to pitao meni je pukao film,pa mu rekoh pomocnik ministra,ko ga jebe,nije uopste problem platiti kaznu,niti ja bjezim od toga,ja sam kriv i napravio sam prekrsaj,a kazna za taj prekrsaj iznosi 50km,al brate mili stani ko covjek na nekom prosirenju i zaustavljaj,a ne po po ćoškovima stajati.Oni bi trebali valjda da budu uzor,zaustavljaju recimo kombi i salju ga na vanredni tehnicki,a na njihovom policijskom autu pukla šajba itd...jednom riječju treba tu dobra kandžija pa opleti,pa kad suspenduješ njih 10 ostali će se primiriti.Pozdrav

Ma nisi ti pomocnice naisao na "pravog" saobracajnog policajca. Ja bih tebi odrezao stotku pa se ti pravi da si ko zna ko...
:wink:

Po prici ti se vidi da si policajac :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]