Kod:
[quote="buzz"]Jbg, il si nindza il...:)
Odrzavanje auta jeste mnogo vise od sipanja goriva...ali i mnogo manje od zamjene 70% djelova na autu.[quote]
Imaš delove koji kad krepaju, krepaju, Mogu se zameniti, ali...amortizeri, puževi volana, servo pumpe, kočioni cilindri/diskovi/pakne ipak ne spadaju u to. Auto je dobar ukoliko uz normalno održavanje dogura do visoke kilometraže - kao što rekoh, ni Mercedes neće dugo izdržati ako u 100.000km samo gorivo sipaš...doguraće do 10x.xxxkm, u tom slučaju, ali tada ulaganje jednostavno neće imati smisla/opravdanosti. Sa druge strane, i Yugo može preći 1,999,999km sa 4 karoserije, 5 motora i 13 generalki, ali da li ga to čini dobrim autom?
[quote="buzz"]Motora.[quote]
Ironija. Mislio sam na W124 koji, ako je dobro održavan, bez problema može do tih 1.000.000km bez generalne motora. W124 sa preko milion nisam vidio, čuo sam za par komada, ali vidio nisam, ali sam vidio W201 190D 2.5 (dakle, isti motor kao u W124 250D) sa 1.200.000km bez generalke, samo uredno servisiran. Nije baš "kao nov", ali je opet bolji od većine sa višesturko nižom kilometražom.
[quote="buzz"]Sjedi u taxi, sve ce ti biti jasno :)[/quote][/quote][/quote]
Vozio sam se sa vjerovatno svakim taxistom u BL koji ima Mercedesa, ali nisam primjetio pretjerano strašne (iako ih ima grozno, po meni, zapuštenih, ali ništa "terminalno")...iskreno, nisam siguran da želim, to mi je kao da vidim bliskog rođaka na samrti...
Oprosti što je u ovoj formi, ima nekih problema sa tagovima, pa sam ga morao staviti u /code