banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 07:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Nov 2009, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Ja vozim sluzbenu fabiu. Svaki put kod vidovica kad vidim racun nasmijem se. Mislim svejedno mi je ne placam ja ali...pa zar svaki put na racunu mora da stoji UBODNA SIJALICA. Pa pobogu nije niko glup.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 15:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
ferdinand je napisao:
Ja vozim sluzbenu fabiu. Svaki put kod vidovica kad vidim racun nasmijem se. Mislim svejedno mi je ne placam ja ali...pa zar svaki put na racunu mora da stoji UBODNA SIJALICA. Pa pobogu nije niko glup.

:lol: ali fakat ja nisam nikad vidio neko auto iz vw koncerna da mu rade sve sijalice,a pogotovo vozila koja vozi policija njima uvjek ne radi jedan far ili im je to neka tajna šifra :lol:
što se tiče takvih servisa tu ti oko auta uvjek nešto drkaju neka dječurlija što su na praksi ili šta već :roll: najbolje je nać dobrog i pouzdanog avlijanera i miran si , a i puno je jeftinije, ovo govorim iz svog iskustva 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 15:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
kim deal je napisao:
ferdinand je napisao:

:lol: ali fakat ja nisam nikad vidio neko auto iz vw koncerna da mu rade sve sijalice,a pogotovo vozila koja vozi policija njima uvjek ne radi jedan far ili im je to neka tajna šifra :lol:
što se tiče takvih servisa tu ti oko auta uvjek nešto drkaju neka dječurlija što su na praksi ili šta već :roll: najbolje je nać dobrog i pouzdanog avlijanera i miran si , a i puno je jeftinije, ovo govorim iz svog iskustva 8)

Ma ok su avlijaneri,i ja skodilaka ne dajem nikom u ruke,osim ako ne mogu sam, ide jednom rodji sto ima radnju...
Fazon je samo taj sto za novija auta, ako ne uradis servise kod auktorizovanih mehanicara (ma koliki levati tu radili),gubis garancije i sranja , koja glave vrijede na duza putovanja...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 00:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
cvox je napisao:
smucek ti ljudi su janjad za klanja :wink:

Ma u redu je to za klanje, nista neobicno. Htio sam skrenuti paznju na post iznad gdje pise da oni nisu duzni da prekontrolisu kocnice. Ako si im ovdvezao auto i hoces da bude u voznom stanju, trebali bi da bar prekontrolisu najosnovnije stvari.
Ne znam da li to rade, ali ja uvijek budem pored auta i zvocam ako zatreba. A najbolje mi je, zabranjen pristup servisu licima koja nisu zaposlena.. eheeee:)))

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
smucek je napisao:
cvox je napisao:

Ma u redu je to za klanje, nista neobicno. Htio sam skrenuti paznju na post iznad gdje pise da oni nisu duzni da prekontrolisu kocnice. Ako si im ovdvezao auto i hoces da bude u voznom stanju, trebali bi da bar prekontrolisu najosnovnije stvari.
Ne znam da li to rade, ali ja uvijek budem pored auta i zvocam ako zatreba. A najbolje mi je, zabranjen pristup servisu licima koja nisu zaposlena.. eheeee:)))

Ma pusti bombase, ne da mi se pisati tacku po tacku, ali ima citava lista u servis knjizi , i kontrola kocnica je navedena u par tacaka.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 11:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
čitam sve ovo i mogu vam jedno reći: interesuje me kako su ovdašnji ovlašteni servisi postali ''ovlašteni'' i koji im je dao dozvolu za to. to su sve neviđeni prevaranti, lopovi, muljatori, derikože...još kad vide da nemaš pojma ti si mrtav čovek (finansijski). dok sam radio u poreskoj upravi, kod vidovica se vozili passati, octavia i 2-3 pola...čoveče, što neko reče, nekoliko djelova non-stop bilo na fakturama...i najveći maloumnik bi zaključio da je nemoguće da nešto crkava svakih 15.000 pređenih kilometara...katastrofa

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 22:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
smucek je napisao:
cvox je napisao:

ajd malo razmisli,sta mislis da ti isti "majstori" u servisu pridju svakom autu da pogledaju diskove i plocice ( tvoj slucaj) a neko drugi ce se zaliti na amortizere, nekome ce otici kugla, nekome nosac motora i tako dalje
svi ti servisi imaju dijagnostik centar koji je besplatan u velikom broju slucajeva pa nije odvise da trazis da ti pregledaju "trap" i to je to

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2009, 22:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
contador je napisao:
čitam sve ovo i mogu vam jedno reći: interesuje me kako su ovdašnji ovlašteni servisi postali ''ovlašteni'' i koji im je dao dozvolu za to. to su sve neviđeni prevaranti, lopovi, muljatori, derikože...još kad vide da nemaš pojma ti si mrtav čovek (finansijski). dok sam radio u poreskoj upravi, kod vidovica se vozili passati, octavia i 2-3 pola...čoveče, što neko reče, nekoliko djelova non-stop bilo na fakturama...i najveći maloumnik bi zaključio da je nemoguće da nešto crkava svakih 15.000 pređenih kilometara...katastrofa

dali im opel, VW, mercedes i tako dalje

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2009, 00:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
insider je napisao:
smucek je napisao:
cvox je napisao:

ajd malo razmisli,sta mislis da ti isti "majstori" u servisu pridju svakom autu da pogledaju diskove i plocice ( tvoj slucaj) a neko drugi ce se zaliti na amortizere, nekome ce otici kugla, nekome nosac motora i tako dalje
svi ti servisi imaju dijagnostik centar koji je besplatan u velikom broju slucajeva pa nije odvise da trazis da ti pregledaju "trap" i to je to

Moj slucaj?

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 13:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Nov 2009, 10:12
gdje vozite na servis novija VW auta (passat,golf,audi) a da nije Vidovic i ICM??
treba mi majstor,za servisiranje i odrzavanje auta, da ima alat i zna znanje i pritom ne zavrce usi!
znaci da je koliko toliko korektan!

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 17:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zavisi sta ti treba, ako je softwerski problem onda moras kod ovlastenih, ako ne, onda tu nema neke velike mudrosti za svog iole boljeg mehanicara...

E sad, druga prica je ako ti mislis da je npr. Golf VI vanzemaljski invazioni brod...

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 17:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Nov 2009, 10:12
nemam nikakav problem ili kvar softverskog tipa, nego mi treba dobar mehanicar za motor ,kočnice itd.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2010, 17:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Obicno odrzavanje? To moze bilo ko, manje vise ti sve zavisi od kvaliteta dijelova koje mu doneses 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2010, 08:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
ili neko od majstora iz ICM-a i Vidovica sto radi kod kuce :)

PIK Radnja

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]