banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 21:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: USTVARI LJUBAV
PostPoslato: 20 Feb 2004, 15:49 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2002, 18:20
Ovog cetvrka u nasa kina stigla su 4 nova filma:Hladna planina,Teksaski zlocin motornom testerom,Ustvari ljubav,Dole ljubav.
Sta izabrati?Moje izbor nije bio film Ustvari ljubav .Zaso?Notting Hill mi se nije svidio,a od istog autora je,i nisam ljubitelj pateticnih krajeva i romanticnih komedija.
"Ustvari ljubav "je daleko od patetike i losih ljubavnih filmova,toliko dalekoda ga mogu svrstati u najbolje filmove u zadnje vrijeme koje sam vidio.Film ima onaj onaj lijepi nenametljivi humor i na takav nacin je priblizio,ne sve ali mnoge oblike ljubavi na fantastican nacin i da kraj ima smisla,kao i da zaokruzi nekoliko prica u sjajnu cjelinu.
Prvi cilj ove teme je da vam,ako imate vremna,preporucim ovaj sjajni film a drugi, da kada pogledate film napisete svoj komentar,a od mene dobija cistu desetku i toplu preporuku svima,a pogotovo ljudima sa predrasudama o romanticnim komedijama(kao ja),da vide kako se moze napraviti sjajna komedija .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 13:50 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
izvini kolega ali si promasio temu totalno. prvo ga odgledaja, pa onda pricaj. u njemu nema patetike, vec ralnost. realan zivot i pogleda na ljubav. ako ti je taj film patetika, onda i zivot je za tebe patetika, pa te pitam sto ga zivis. film sam gledao 4 puta, i svaki put je odlican. humora takodje ima, i racunaj da je radnja filma pred bozic. predbozicna atmosfera i ljubav bez granica.

preporucujem i hladnu goru. jos bolji.samo sto je tu tek patetika veca, pa za zenski pol bas i nemogu preporuciti, jer ce im se srca malo polomiti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 14:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
oni koji ne znaju da citaju
na njima je carstvo nebesko
:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Feb 2004, 18:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2002, 18:20
spavac je napisao:
izvini kolega ali si promasio temu totalno. prvo ga odgledaja, pa onda pricaj. u njemu nema patetike, vec ralnost. realan zivot i pogleda na ljubav. ako ti je taj film patetika, onda i zivot je za tebe patetika, pa te pitam sto ga zivis. film sam gledao 4 puta, i svaki put je odlican. humora takodje ima, i racunaj da je radnja filma pred bozic. predbozicna atmosfera i ljubav bez granica.

preporucujem i hladnu goru. jos bolji.samo sto je tu tek patetika veca, pa za zenski pol bas i nemogu preporuciti, jer ce im se srca malo polomiti.

Procitaj ponovo moj post,pazljivije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2004, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
po mom misljenju film jeste malo drugaciji i umjereniji u nekim stvarimau kojima nisu ostale romanticne komedije, ali u pokusaju da se prica rasiri, i podijeli na vise dijelova, pretjeralo se i mislim da film smara bas zbog toga...
znaci, mali pomak, ali u principu SMOR!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Feb 2004, 23:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Nije lose,nije lose.Hju Grant,kao uvijek briljira.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2004, 22:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Jan 2004, 00:16
slazem se da je scenarista puno htio ali se na kraju sasvim rasplinuo pa je takav i film ispao... gluma je sa druge strane odlicna (interpretacija onog ostarjelog rokera je loodiloo, ne znam koji je glumac u pitanju)...
u sustini, prilicno zabavan film.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2004, 13:32 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ih sta napisa. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2004, 20:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
Ovo je jedan od najboljih filmova koje sam gledala u zadnje vrijeme. Od oličnog i neprevaziđenog engleskog humora do savršeno uklopljenih mnogobrojnih ljubavnih priča. Mnogi su eksperimentisali sa ovakvim načinom kompoziranja filma, i uglavnom su to bili promašaji. Ovo je definitivno jedan od izuzetaka. Sve priče su zastpljene u jednakoj mjeri i nijedna nije zapostavljena. Na kraju ih režiser dovodi u nenametljive veze. Film nudi pozitivan pogled na sve vrste ljubavi i nimalo se ne čini patetičnim. Glima je sjajna, a posebno Hju Grant.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Feb 2004, 12:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Dec 2002, 01:57
hmmmm,
film je sranje... na momente zanimljivo sranje...
ali ipak cisto sranje. bolje da sam gledao pljacku treceg rajha

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]