Kao sto je (nekada) Saturday Night Live bio rasadnik kvalitetnih komicara koji ce se kasnije otisnuti iz skeceva u veoma uspjesne igrane filmove tako je ekipa koja je nekada vise,a nekada manje imala veze sa Daily Show-om izrodila masu kvalitetnih spinofova (Colbert, Stewart, Maher...). Ovim napacenim ocima, a i mnogim drugim jedno ime se izdvaja u, bogami, vec drugoj godini,a to je John Oliver. Nivo imbecilnoga odusevljenja sa kojom se prati svaka nova epizoda je i vise nego zasluzen uprkos sve cescim zlim jezicima. jedina mana ove emisije sto nekada slucajno, kad je daljinski predaleko mozete da naletite na neke Kesice i slice za koje, ljudi kazu, pokusavaju isti fazon... nije pravedno ocekivati od Kesica da me nasmije kao Oliver kao sto nije pravedno ni ocekivati da na utakmici Borca gledam fudbal kao na Nou Campu ali nije ni pravedno da me vise Borac nasmije, a Kesic rastuzi...elem, Oliver vec gazi trecu sezonu, mogu reci da mi je od 69 epizoda do sada mozda samo nekoliko bilo prosijecno sa po bar par dobrih fazona ali zato velika, velika vecina epizoda ne uzima zarobljenike!
YT klip reda radi...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l9qA8c-E_oA[/youtube]