banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Jul 2011, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
http://www.kurir-info.rs/vesti/politika ... 107330.php

Film „U kavezu“ pušten je na tržište u oktobru 2010, neposredno pred objavljivanje izveštaja Dika Martija o trgovini ljudskim organima na Kosovu. Do sada ga je videlo više od 50.000 ljudi i zaradio je više od 600.000 evra.

Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević kaže da će, i pored pokušaja fabrikovanja laži ovakvim filmovima, [b]istina brzo izaći na videlo.[/b]

Ma koga ovdje briga za istinu....

Ovo je necuveno :confused2:

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PWLmI8_lYnY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 16:15 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Davno je old fashion man rekao da je najpametnije što Srbi mogu sad uraditi da plate Holivudu silne pare i da se uradi rimejk "Boja na Kosovu" sa Bred Pitom u ulozi Obilića.Čovjek je u pravu u potpunosti.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 16:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ma jok nek russel crowe bude musan topalovic i nek baca srbe lavovima u pionirskoj ili nek andjelina bude bosnjacka operativka zaduzena za markale ili nek charlie sheen bude dvostruki agent u tuzlanskoj kapiji

jebote da su rusi kukali koliko mi kukamo sto su stalno negativci isplakali bi do sada novu volgu :)

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 18:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
To su siptari platili novcem od proizvodnje "belog" na kosovu. Ma ljudi prave stotine miliona od te rabote a mi prosimo od eu fondova i naginjemo im se da nas guze do besvijesti

Nikad se necemo nauciti pameti!!!

Svi oko nas se sluze tim podmuklim trikovima(hrvati,muslimani,siptari itd) a mi samo gledamo i slijezemo ramenima kao jedan kolektivno retardiran i degenerativan narod

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
oni su ga nama uvalili i to je to, film ostaje, narod ga gleda a ti mu ne mozes objasniti da to nije istina. sad ga jebi...

a na svu tu muku srbin napravi film kojem da ime "Srpski film" i u kojem ima svijet da vidi samo negativne stvari...pa jesi ga morao bas tako nazvati?

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 20:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2010, 20:23
batica je napisao:
oni su ga nama uvalili i to je to, film ostaje, narod ga gleda a ti mu ne mozes objasniti da to nije istina. sad ga jebi...

Piše li u ovom filmu da je rađen na osnovu istinitog događaja? Nisam gledala (i ne planiram) pa ne znam, ali ako ne piše ne vidim u čemu je problem.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 20:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
batica je napisao:
...
a na svu tu muku srbin napravi film kojem da ime "Srpski film" i u kojem ima svijet da vidi samo negativne stvari...pa jesi ga morao bas tako nazvati?

Tim nazivom je, pustajuci se nizvodno, autor napravio vrlo pametan potez u markentiskom smislu.
Ja bih ga nazvala finansijsko podilazivackim.

Ovo je POST.

Poslednji put menjao skitnica dana 31 Jul 2011, 20:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 20:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
BMary je napisao:
batica je napisao:

Piše li u ovom filmu da je rađen na osnovu istinitog događaja? Nisam gledala (i ne planiram) pa ne znam, ali ako ne piše ne vidim u čemu je problem.

Da, dobro pitanje. I nije nebitno sasvim.

Ali ostaje cinjenica da je koristen naziv stvarnog naroda (Srbi) u dogadjaju koji je... sta? stvar fikcije?

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 21:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BMary je napisao:
batica je napisao:

mislim da populaciji koji gleda taj film uopste to nije ni bitno. ljudi kreiraju sliku na osnovu onog sto cuju, vide...a ovo je klasicno ispiranje mozga. da bude iskren nisam ga ni ja gledao, a i ne namjeravam ali sigurno znam da ne pise da nije istina.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Poslednji put menjao batica dana 31 Jul 2011, 21:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 21:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

To je samo film sa pričom o trgovini ljudskim organima, a negativci su prikazani kao Srbi koje GLUME neki tamo likovi...

Vala dosta je bilo više Rusa.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 21:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ako se to gleda kao umjetnost, apsolutno!
ali sta znam mene to nekako vrijedja...ne znam kako to da ti objasnim.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 21:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Pare i jak lobi su dobitna kombinacija i sramotno izvrnes istinu i cinjenice i sve to preneses na veliko platno i serviras strancima neupucenim potpuno u situaciju na ovim prostorima,divota!

Hrvati su nesto pjenili zbog ovoga prosle godine,a ovo je tek fikcija kao i spominjani Hostel u intervjuu ovog rezisera ,i zacudo opet u franc.produkciji
http://www.trickeri.org/index.php?optio ... Itemid=107
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FA8Euckaj9s[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 21:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

batica je napisao:
ako se to gleda kao umjetnost, apsolutno!
ali sta znam mene to nekako vrijedja...ne znam kako to da ti objasnim.

Meni je drago da se rade filmovi sa takvom tematikom, važna je i poruka koju film nosi.
Jaka stvar - Srbi negativci, da li bi se ljepše osjećao da su to Nijemci, Austrijanci ili Amerikanci koji su, ako malo bolje razmisliš, o sebi radili takve filmove da bi ih vlastiti narod razapeo (ako bi vjerovali u filmove). Ne, amerikanci idu u kino i plaćaju da gledaju te filmove.
insp_CaLLahan je napisao:
Pare i jak lobi su dobitna kombinacija i sramotno izvrnes istinu i cinjenice i sve to preneses na veliko platno i serviras strancima neupucenim potpuno u situaciju na ovim prostorima,divota!

Stranci su inače svi retardirani, mi smo jedini normalni.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 21:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
De malo bolje procitaj post,ko je spominjao da su oni retardirani??
Inace ti si vjerovatno upucena u gradjanski rat u Sudanu koji je trajao 7-8 godina,i znas sve o tome...ma boli te dzon za tim!! Medij ko i film je jako oruzije s njim je lako manipulisat i servirat lazi i obmanjivat.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 21:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da, bolje bih se osjecao, zapravo bilo bi me bas briga. ali nije to isto. kosovo je jeddna veca boljka Srbije uopste i onda dodje ovakav film. da je uradjen film o necemu sto je izmisljeno, zapravo o necemu sto se uopste ne spominje i protiv cega se ljudi sa ovih prostora ne bore, bilo bi mi svjedeno. npr. mogli su uraditi film o svercu droge u Srbiji ili o svercu oruzja, o maltretiranju ratnih zarobljenika, o ratnim zlocincima...ali ovo me pogadja.

ne znam da li sam bio dovoljno jasan ali pokusavam reci da je ovaj film namjerno uradjen da se zaslijepi svjit, a ne da predstavlja filmsko ostvarenje.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Istina je ono što Holivud kaže da jeste, mogu svi istoričari svijeta pisati ovo ono ali u tom istom svijetu istina će biti ono što Holivud kaže da jeste.
Šiptari će kad tad snimiti boj na kosovu (već i pišu istoriju koja ide u tom pravcu) u Holivudskoj produkcij gdje će umjesto Srba oni biti glavni protagonisti, ako mi to ne uradimo prije njih onda zbogom srpska istorijo, za cijeli svjet srpska kulturna baština postaće šiptarska jer je holivud rekao da je to tako, a mi ćemo opet vikati u pustinji.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 21:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

OK, ja ne razmišljam na taj način, žao mi je što je neke ovo pogodilo. Zanima me da li ćete i šta uraditi povodom toga?

Niko, ja sam to rekla odnosno zaključila iz tvog posta.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BMary je napisao:
OK, ja ne razmišljam na taj način, žao mi je što je neke ovo pogodilo. Zanima me da li ćete i šta uraditi povodom toga?

Niko, ja sam to rekla odnosno zaključila iz tvog posta.

mislim da ti je ovo smijesno pitanje. (ako se odnosi na nas forumase)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]