Citiraj:
Kako smo dobili pare?
stvarno ne zelim da imenujem ljude, nema smisla
Citiraj:
licne potrebe
objasni
Citiraj:
Sto znaci, da ja komotno mogu da trazim pare da izdam muzicki album(renoviram stadion?,izdam knjigu...) a nemam veze sa muzikom,i sto je najgore,moze mi se odobriti.
da li je tebi stvarno presudan taj jebeni papir koji ces dobiti kada zavrsis faks? brate gdje su svi ti diplomiran filmski radnici koji koji su pokupili pamet svijeta na toj akademiji? zasto je iza mene neobrazovanog laika stao jedini covjek koji je odradio dugometrazni film ovdje, jedina filmska producentska kuca u RS koja ispunjava sve uslove filmske producentske kuce, najbolji glumci narodnog pozorista republike srpske, koji zaradjuju preko 1000 maraka,a za nula maraka su se jebavali po Manjaci 5 dana i sve to zbog kratkometraznog filma kojim realno nece nista dobiti. mozda smo ih zajebali, kada su vidjeli neke stvari na papiru, ovi iz uprave grada pa su mozda rekli nesto tipa ako je zajebao sve ove ljude nek zajebe i nas.
evo sada po svom tekstu radimo u pozoristu,a tek da znas koliko veze nemam o pozoristu.
znas kada se bojim upisati akademiju, gdje bi mi kraj bio
Citiraj:
Nema potrebe za teskim rijecima,samo diskutujemo,ne ulazimo u sukob
daleko od teskih rijeci i sukoba, samo me zanima razlog ovog konstantnog potpucavanja
Citiraj:
Da bilo sta kritikujes i uopste dobijes "pravo" na argumentovanje kvaliteta festivala moras doci da ga vidis,a ti to nisi uradio.
iz cega si izvukao zakljucak da kritikujem? samo sam te pitao cemu prica o budzetima?
i kako uopste to mozes reci kada upravo ti mene prozivas iako nisi pogledao to sto smo radili