banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Feb 2010, 23:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Sep 2009, 15:22
... Zdravo svima...
...Procitala sam knjigu,i iz opstih saznanja znam da postoji i film koji planiram da pogledam...zanima me da li ga je ko gledao i kakvi su utisci... da li zaista vjerujete u TAJNU ?

P.S. Za one koje nisu u toku,knjigu je napisala jedna zena,Rhonda Byrne (Australija) koja je knjigu dobila u od svoje kcerke! Naime,Rhonda je imala jako problema u tom periodu,i nakon sto je procitala knjigu njen zivot se promjenio. Sustina je u TAJNI,koja je skrivana vijekovima.Veliki umovi svijeta su znali za nju...kao sto su Edison,Einstein,Platon,Galileo Galilej,Bethoven,da Vinci i mnogi drugi...Tajna je zapravo u zakonu privlacnosti...Ono sto zamislis,mozes drzati u rukama... kako,pogledajte film ili procitajte knjigu...!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2010, 23:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
kao sto je skoro pa uvjek slucaj knjiga se ne moze porediti sa filmom, pogotovo posto je u ovom slucaju stvarno film otuzno uradjen.... zaobidji ga, da si ne pokvaris knjigu

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 00:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

gnusni_snjesko je napisao:
kao sto je skoro pa uvjek slucaj knjiga se ne moze porediti sa filmom, pogotovo posto je u ovom slucaju stvarno film otuzno uradjen.... zaobidji ga, da si ne pokvaris knjigu

da...znam,zato i pitam...kakvi su tvoji utisci ? ... kako razmisljas o svemu ?

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 00:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
pogledao sam bez bilo kakvih ocekivanja, predrasuda ili sta god....ali ne znam sta da ti kazem, uopste tema mi ne lezi, a jos je i slabo odradjeno tako da.... ali misli, pogledaj, sa druge strane iako je nedorecen zanimljivo je vidjeti kontove ljudi iz svih tih sfera

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 00:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

... pa dobro ... ja sam citala knjigu...mene je zaintrigiralo...saznanje o Tajni uopste sam dobila od jednog prijatelja,i na pocetku mi je bilo smijesno,ali otisla sam na YT i pogledala prvih 20' filma... i ono,zainterosovalo me...Pronasla sam knjigu i procitala...Onako,kada razmislis,neke stvari imaju smisla... i to bas... mislim,to bar ja smatram... :)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 09:18 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa knjiga "Tajna" je uspjela u jednom.....Uspjela je da od svoje autorke napravi multimilionera.....U svakom slučaju smeće od knjige....

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Procitala sam knjigu. A film, pogledala sam nesto na youtube, nije mi nesto... vise je kao neki dokumentarac, knjiga mi je bolja.
A sta da kazem. Meni licno se knjiga svidjela. I mogu potvrditi da zena ima pravo. I da to sve i nije toliko neka velika tajna. Svi znamo da , ako covjek dobro i pozitivno misli da ce mu se tako i vratiti. Jedan duhovnik prije godina i godina je rekao "kakve su ti misli -takav ti je zivot"... sto znaci da je i on znao za to. Svi znamo za to, samo nam treba neko ili nesto ko/sta ce nas na to podsjetiti i redovno podsjecati.
Negativni ljudi privlace negativne stvari, pozitivni ljudi privlace pozitivne stvari. U to sam se uvjerila dosta puta.
I naravno da covjek treba biti svjestan svojih zelja, da pazi sta zeli i da vjeruje u to sto zeli.

Recimo, meni se skoro desilo nesto nevjerovatno. I taj osjecaj necu nikad zaboraviti... taj momenat kad sam iskreno, od srca pozeljela nesto sto se smatralo sasvim nemogucim i dalekim, i ne samo da sam pozeljela nego sam i osjetila da to u tom momentu imam i da sam vec dobila ... nije proslo dugo vremena i to sam zaista dobila! A to mi se desavalo i u proslosti, vise puta. Ne mogu za sebe reci da sam apsolutno pozitivna osoba, ali mogu potvrditi da bas onda kad sam bila "pozitivno nastrojena" da su mi zelje i misli postajale pozitvne i da su se zelje ostvarivale. Kad se to spozna, onda covjek bude oprezniji sa svojim mislima i zeljama.

U glavnom, knjigu vrijedi procitati, to je moje misljenje. Ja licno nisam bila nesto mnogo iznenadjena sadrzajem knjige, jer je to vec sve poznato i svi smo culi , citali o tome... ali dobro je uvijek podsjetiti se i poceti razmisljati o takvim stvarima.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 21:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Leona je napisao:
Jedan duhovnik prije godina i godina je rekao "kakve su ti misli -takav ti je zivot"... sto znaci da je i on znao za to..

Duhovnik se zove otac Tadej.....a njegovih se poruka ne treba baš držati...Po njemu,ženi je mjesto korak iza muža,za šporetom....Muž je ženin gospodar....

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka

_zoka je napisao:
Leona je napisao:
Jedan duhovnik prije godina i godina je rekao "kakve su ti misli -takav ti je zivot"... sto znaci da je i on znao za to..

Duhovnik se zove otac Tadej.....a njegovih se poruka ne treba baš držati...Po njemu,ženi je mjesto korak iza muža,za šporetom....Muž je ženin gospodar....

Znamo da je to otac Tadej. A rekao je on jos mnogo vise od toga. :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 21:31 
Administrator
Korisnikov avatar

Eto,meni je taj dio ostao u sjećanju...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka

_zoka je napisao:
Eto,meni je taj dio ostao u sjećanju...

A vidis, meni je sve drugo u sjecanju samo bas taj dio "ispirio". :oops: :)

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2010, 23:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Leona je napisao:
Recimo, meni se skoro desilo nesto nevjerovatno. I taj osjecaj necu nikad zaboraviti... taj momenat kad sam iskreno, od srca pozeljela nesto sto se smatralo sasvim nemogucim i dalekim, i ne samo da sam pozeljela nego sam i osjetila da to u tom momentu imam i da sam vec dobila ... nije proslo dugo vremena i to sam zaista dobila! A to mi se desavalo i u proslosti, vise puta. Ne mogu za sebe reci da sam apsolutno pozitivna osoba, ali mogu potvrditi da bas onda kad sam bila "pozitivno nastrojena" da su mi zelje i misli postajale pozitvne i da su se zelje ostvarivale. Kad se to spozna, onda covjek bude oprezniji sa svojim mislima i zeljama.

Zanimljiva iskustva. Drago mi je da si ih imala i da si kroz njih nešto iskusila ali i naučila/spoznala.

Nisam čitao tu knjigu niti gledao film ali sam otprilike stekao utisak o čemu se tu radi. Ima takvih stvari još. To je područje vrijedno istraživanja, a najbolje je tako kroz lična iskustva kao kod tebe.

P.S.
dobrodošla na forum :)

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2010, 00:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Leona je napisao:
Procitala sam knjigu. A film, pogledala sam nesto na youtube, nije mi nesto... vise je kao neki dokumentarac, knjiga mi je bolja.
A sta da kazem. Meni licno se knjiga svidjela. I mogu potvrditi da zena ima pravo. I da to sve i nije toliko neka velika tajna. Svi znamo da , ako covjek dobro i pozitivno misli da ce mu se tako i vratiti. Jedan duhovnik prije godina i godina je rekao "kakve su ti misli -takav ti je zivot"... sto znaci da je i on znao za to. Svi znamo za to, samo nam treba neko ili nesto ko/sta ce nas na to podsjetiti i redovno podsjecati.
Negativni ljudi privlace negativne stvari, pozitivni ljudi privlace pozitivne stvari. U to sam se uvjerila dosta puta.
I naravno da covjek treba biti svjestan svojih zelja, da pazi sta zeli i da vjeruje u to sto zeli.

U glavnom, knjigu vrijedi procitati, to je moje misljenje. Ja licno nisam bila nesto mnogo iznenadjena sadrzajem knjige, jer je to vec sve poznato i svi smo culi , citali o tome... ali dobro je uvijek podsjetiti se i poceti razmisljati o takvim stvarima.

...da,neke od ovih stvari su tacne... ja recimo,nisam toliko pozitivna,cesto se zalim... i cinim sebe i druge nezadovoljnim...bas cu pokusati da isprobam TAJNU ... :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2010, 00:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Pa knjiga "Tajna" je uspjela u jednom.....Uspjela je da od svoje autorke napravi multimilionera.....U svakom slučaju smeće od knjige....

...hahahaa,pa jbga... svaka joj cast i na tom ... ocigledno postoji nesto cim je prodat toliki broj knjiga... treba i to neko... :)

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2010, 10:24 
Administrator
Korisnikov avatar

chop_natza je napisao:
...hahahaa,pa jbga... svaka joj cast i na tom ... ocigledno postoji nesto cim je prodat toliki broj knjiga... treba i to neko... :)

Jbg,tiraž ne znači da je knjiga kvalitetna,kao ni broj prodatih primjeraka knjiga,ploča,dvd-jeva.....Al' dobro... :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2010, 10:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
_zoka je napisao:
Leona je napisao:

jesam li ti nekad rekla da te volim 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 18:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
chop_natza je napisao:

Jbg,tiraž ne znači da je knjiga kvalitetna,kao ni broj prodatih primjeraka knjiga,ploča,dvd-jeva.....Al' dobro... :wink:

...ali recimo da knjige postaju bestselleri po tom... mislim svakom ima svoje misljenje... meni je ok knjiga ... ;)

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2010, 19:06 
Administrator
Korisnikov avatar

chop_natza je napisao:

...ali recimo da knjige postaju bestselleri po tom... mislim svakom ima svoje misljenje... meni je ok knjiga ... ;)

Ok što je tebi knjiga ok.Meni nije...a o tome kakve knjige postaju bestseleri....jbg,ja radim sa knjigama.U svakom slučaju smeće se prodaje u mnogostruko većem broju od kvalitetne literature.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 08:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
new age BS

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2010, 08:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
_zoka je napisao:

Баш зато га и треба слушати.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]