banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 15:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 

najuspjelija ekranizacija stripa
BLADE serijal 22%  22%  [ 2 ]
X-Man serijal 22%  22%  [ 2 ]
Spiderman 0%  0%  [ 0 ]
Daredevil 0%  0%  [ 0 ]
Asterix & Obelix 11%  11%  [ 1 ]
Batman serijal 44%  44%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 9
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Maj 2003, 21:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2002, 20:30
Za mene je to naravno BLADE(obadva dijela).A za vas?Mislim da su ove ostale uglavnom sranja....Osim X-Men 2 djelimicno.Nisu ni oni toliko losi.Daredevil je prilicno los.Mnogo je patetican,ali krunu pateticnosti i novoamerickog patriotizma nosi ipak najgori od svih-Spiderman.Super junak koji nikad u zivotu nije nista pogresno ucinio.Nikad bubu nije zgazio.Pravi patriota i borac za prava jadnih i potlacenih.Uhhh.......Gnjusno...Povraca mi se od njega.Asterix i obelix su simpaticni,ali bolje da su ostali na stripu.Hulk jos nije stigao u kina,ali imam osjecaj de nece mnogo odmaketi od vec navedenog Spajda-mena i super coravca.Batman je dobar u prvom dijelu i donekle u drugom.Svi ostali su ocajni.Superman je vec smijesan i zastario.Mozda se sad nekih nisam sjetio....Ali one glavne su tu!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2003, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Meni je ovo uvek bio najbolji strip.crtani pa tako i film.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2003, 22:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2002, 18:20
Hm,zanimljiva tema.Svaki od serijala ima svoju manu i prednosti ali sam ipak glas stavio za Batmana,samo zbog prvog dijela i neponovljivog Dzek Niklsona,a i drugi je ok.Tim Burton je bio car ali vise ga nemana mjestu rezisera,sto se i vidi.
Mogli bismo pricati i o najgoroj ekranizaciji.Bez dileme-Daredevil.
Mnogo ocekujem od The Hulk,a zanimljivo mi se cini i The league of extraordunary gentleman,sjajni likovi su se skupili od Tom Sojera do Drakuline nevjeste preko mr.Hajda a sve ih predvodi Son Koneri.Vidio sam najavu i ok je.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2003, 08:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
gdje je superman?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2003, 10:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Stripove nisam čitao pa ne mogu reći o najboljoj i najvjernijoj ekranizaciji ali što se tiče samih filmova...Asterixa i Dardevila nisam gledao a od ostalih Batman mi je ostao u finom sjećanju iako sam ga davno gledao. Dobar je X-Man serijal, posebno drugi dio a dobar je i Blade serijal.
Spiderman je najgori.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2003, 17:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2002, 20:30
Spiderman je uvjerljivo najgori.Za TLX sam gledao trailer i cini se ok mada moram priznati da za strip nikad nisam cuo.valjda ce Hulk biti gotivan.A Bulletproof Monk?Najavljivali su i to,al' ni za to nisam bas cuo.Najveci problem je u tome sto producenti izmjene pricu za film.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2003, 19:38 
Pripravnik
Pripravnik

Vader je napisao:
Spiderman je najgori.

Kada pogledas Daredevil mozda promijenis misljenje.Nisam se odusevio Spidermanom ali meni je dobro snimljeno skkanje sa zgrada.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2003, 19:40 
Pripravnik
Pripravnik

ZeleNi_Zub je napisao:
A Bulletproof Monk?Najavljivali su i to,al' ni za to nisam bas cuo.Najveci problem je u tome sto producenti izmjene pricu za film.

To je izaslo u Americi.Gledao sam najavu koja mi se ni po cemu ne razlikuje od ostalih akcionih filmova.Jos kada sam vidio da glumi onaj(ime ime Smith ) iz Americke pite i Road trip,djelovao je jos negledljiviji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2003, 10:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Maj 2003, 11:53
Definitivno po meni najbolji je X-Man serijal potom slijedi Batman i ostali.O Daredavilu nemogu da pricam jer ga nisam gledao.Nesvidja mi se Aksteris i Obeliks(citaj oni su najgori)!
Toliko od mene! :D :D :D :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]