zalizani_mladez je napisao:
..Prije par godina na tv su pustali studentske filmove ovih sa "nase"

akademije i bas me zanimalo kako ljudi razmisljaju. U glavnom je bilo kako sam i ocekivao, jad i bijeda, sve neka teska socijala, price o babama i nesretnim studentima

glumaca kao u BL.
Ti si se kao nagledao studentskih filmova sa raznih akademija pa se razumijes u iste (p.a. k'o Mara u krivi q...).
Za tvoju informaciju filmovi sa BL akademije su poosvajali prva mjesta na mnogim festivalima studentskih filmova kao i na drugim festivalima (...aj malo izgoooglaj "Ljudi smo zar ne" ili "Zivot od Milutina").
...Mislim da ovaj film treba pod hitno zapaliti kako sire mase nebi ("nebi" se pise odvojeno) saznale za kolicinu netalenta koje mi ovde uzgajamo
Aj da si rekao da ti se teaser ne svidja pa da te i razumijem al' da pljujes po necemu sto nisi ni vidio to je vrhunac etike i morala.
Jedan moj poznanik je ljetos sjedio sa Mimom Karadžicem i ovaj mu je u trenutku iskrenosti priznao da nigdje nije vidio toliko losih glumaca kao u BL.
Sto se tice Mime Karadzica (pod uslovom da je on to stvarno rekao u sta cisto sumljam, a pogotovo nekom "tvom poznaniku") mislim da je jadno i kukavno tako nesto izjaviti, a kao drugo nije u pravu jer opet te moram razocarati ali glumci koji su igrali u toj seriji su VRHUNSKi, a to su dokazali milion puta isto tako osvajajuci brdo nagrada i priznanja (igoooglaj malo prije nego krenes da seres npr. jednu Nikolinu Jelisavac-Djordjevic ili Sladjanu Zrnic).
p.s.
Kad ce da bude u modi ako ne da se hvali ono bar da se ne pljuje po svemu sto je domace?