Jelena S je napisao:
Smijesno je i zalosno sto se jedan ovakav film komentarise na ovaj nacin i popljuvava...pogotovo sto predstavlja prvi veliki ,film koji smo mi "mali" u RS radili svojim snagama (umjecem,novcem,lokacije,studenti,glumci,filmski radnici,organizatori itd)...Film je jaaaako skupa igracka,a ovaj-vidi se iz svega prikazanog jako skupa!Vlada Rs i Vlada Srbije je dala samo mali dio novcanih sredstava za ovaj film,bukvalno podrzala,a ostatak su novca obezbjedili producenti- 6, ulozili ljudi svoj vlastiti novac,ogroman novac i drago mi je da smo i mi iz RS ,Banjaluke imali svog predstavnika u toj prici i firmu koja je ulozila jednako novca koliko i Vlada , iznijela projekat i organizacijski i svakako...A film se nije pravio da bi nasi domaci glumci imali posla,mislim da su i oni prezadovoljni sto su imali priliku uopste da tu glume,pored takvih velicina-Srdan,Dusan,Laza,Lecic...i steknu neko iskustvo,kako se snima veliki film uopste-mislite da su nekad iali prilike za to?Ne bi smjeli biti nezadovoljni...ILI...neki mladi reziser,kamerman itd..iz RS ,sta je to za njih biti s tim ljudima i gledati samo kako rade???Dajte ljudi, jos su bili placeni za to uredno ...A ljudi iz kina su se bar potrudili da dovedu filmsku ekipu na premijeru i nesto prirede u ovom gradu lijepo i urbano,o svom trosku -Ko smo mi da ih sada osporavamo i napadamo? Nama nista ne treba,jer smo stoka,koja tude velica,a svoje pljuje...I TAKO KROZ CIJELI 20.VIJEK....istina
istina...