Ne želim da ispadne da vas tjeram da prihvatite moje mišljenje ali...zašto komplikujete kad je sve fino objašnjeno u samom filmu?
Da li vam nešto smeta ono što je objašnjeno u filmu? Šta je čudno u tome da je neko ko se nalazi na superiornijem nivou od nas došao malo u posjetu na Zemlju i to bez svemirskog broda već samo u tijelu, iskoristivši pri tom svjetlost? To je logičnije nego da dođe svemirskim brodom.
s tripy je napisao:
rekao da je u jednoj kuci zivio djecak koji je imao teleskop i posmatrao zvjezde
Da li je neko amatrskim teleskopom mogao nešto sa toliko detalja uočiti i shvatiti putanje orbita nekog planetarnog sistema a da to doktori astronomije tada nisu znali a kasnije kad su svojim jakim profesionalni teleskopima otkrili još uvijek nisu znali objasniti putanje?
Citiraj:
Osim toga mi nije jasno gdje je Kevin bio kada su ga trazili po psihijatriji
Pa bio je tamo gdje je rekao - otputovao je malo koristeći svjetlost, baš kako je i objasnio...i demonstrirao
U odličnom filmu "Kontakt" koji čak ima sličnosti sa ovim filmom je rečeno "najjednostavnije objašnjenje teži tome da bude istinito". U ovom filmu najjednostavnije objašnjenje za sve je upravo ono što je Kevin Spacey govorio tokom čitavog filma - da je on sa K-PAX.
Naravno da ne morate usvojiti moje mišljenje, samo diskutujemo