banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 09:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jan 2008, 23:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Australijski Glumac Heath Ledger pronadjen je mrtav u svom stanu u New Yorku na Manhattnu. Imao je 28. godina.Policija kaze da je Ledgerovo tijelo nasla maserka, a cuvar kuce je pustio maserku unutra,vjerujuci da Ledger spava.Australijski glumac bio je nominovan za Oskara za film "Brokeback Mountain".Vjeruje se da je Ledger imao problema sa narkoticima.
RIP

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 00:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
Nisam znala nista o njegovom privatnom zivotu sem da je bio ozenjen Misel Vilijams, partnerkom iz Planine Broukbek, i zato nisam mogla vjerovati sopstvenim ocima kad sam ugledala ovu vijest :( . Znam samo da sam ga zeljela gledati u jos mnogo, mnogo najrazlicitijih mogucih uloga i odusevljavati se njegovom glumackim talentom. Zao mi je :( . Pokoj mu dusi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 00:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ogledalo je napisao:
Nisam znala nista o njegovom privatnom zivotu sem da je bio ozenjen Misel Vilijams, partnerkom iz Planine Broukbek, i zato nisam mogla vjerovati sopstvenim ocima kad sam ugledala ovu vijest :( . Znam samo da sam ga zeljela gledati u jos mnogo, mnogo najrazlicitijih mogucih uloga i odusevljavati se njegovom glumackim talentom. Zao mi je :( . Pokoj mu dusi.

Nisam ni ja znala puno o njemu, ali film ''Legenda o vitezu'' mi je stvarno bio super..I meni je zao :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 00:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
steta, i ja sam cekao njegove slijedece radove

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 01:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
maloprije sam se shokirala kad sam vidjela ovu vijest. bas premlad! :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 01:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
A danas je preminuo i Milenko Zablaćanski. :(

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 12:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
kome ce u filmskom svijetu uopste da nedostaje Ledger ? nije on De Niro ili Pacino pa da kazemo da filmovi nece biti isti, ovaj je samo jedan od izvikanih loshaka

sto se tice Zablacanskog, cuo sam da je nesto bolestan bio, steta!

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 12:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Nije bio bolestan nego se razbio u saobraćajki i bio u komi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 12:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Vader je napisao:
Nije bio bolestan nego se razbio u saobraćajki i bio u komi.

nisam pratio cuo sam samo da je u teskom stanju pa sam pomislio da je bolest u pitanju
bedak u svakom slucaju

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Ledger nam uskoro dolazi u ulozi Jokera.

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 13:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
.

Poslednji put menjao ogledalo dana 03 Apr 2008, 14:59, izmenjena 3 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 13:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Neko ko je bio izabran od strane Mel Gibsona, Teri Giliama, Ang Lija...ko je dobio uloge, Dzokera, Kazanove...ko je, mozda i najvise obecavao u filmskom svijetu, vrijedan je postovanja. I da nije sve to, odlazak nekoga sa 28 godina je steta. Zao mi je.
I njega i Zablacanskog.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 17:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Hollywood u šoku zbog smrti Heatha Ledgera, obitelj demantira navode o samoubojstvu
VESELJE zbog skorašnjeg prestanka štrajka holivudskih scenarista pokvarila je nova tragedija, smrt jednog od najviše hvaljenih mladih glumaca, 28-godišnjeg Heatha Ledgera. Hollywood je u šoku, a brojne zvijezde Ledgerovoj obitelji šalju pisma podrške. Oglasio se i australski premijer, ističući kako je Australija izgubila jednog od svojih najvećih glumaca, dok obitelj preminulog glumca demantira navode o samoubojstvu.

Iako policijska istraga još uvijek traje, obitelj sinoć preminulog Heatha Ledgera poslala je medijima priopćenje u kojem, među ostalim, stoji kako glumac nije počinio samoubojstvo. "Molimo vas da nam dopustite da se s našim voljenim Heathom oprostimo dostojanstveno i u samoći", zaključili su pismo u kojem objašnjavaju okolnosti tragedije.

Nicholson je predosjećao tragediju

"Upozorio sam ga", kratko je nakon tragedije izjavio Jack Nicholson, holivudski veteran kojeg je Legder zamijenio u ulozi legendarnog Batmanovog neprijatelja Jokera. "Ovo je strašna tragedija. Moje srce je s Heathovom obitelji", poručila je Nicole Kidman, a Cate Blanchett, koja je s preminulim glumcem surađivala u filmu "I'm Not There", izjavila je: "Duboko poštujem Heathov rad. Oduvijek sam se divila njegovom umjetničkom razvoju".

"On je jedan od mojih najdražih glumaca. Njegove sposobnosti su rijetkost", rekao je John Travolta, a priopćenje je poslao i Kevin Rudd, premijer Australije: "Tragično je da je jedan od najboljih australskih glumaca otišao u najvećem naponu svog života. Njegove uloge ostat će zauvijek zapamćene u australskom narodu".

Unatoč demantiranju informacije o samoubojstvu, potvrđeno je kako se Heath Ledger u zadnje vrijeme borio s ovisnošću o drogama i lijekovima. Neki razloge u njegovom preranom odlasku traže u ulozi Jokera, za koju je sam nedavno izjavio kako ga je "potpuno izmorila" i u njemu probudila "crne misli".

Privatni krah pred kraj života

Pretpostavlja se i da je glumac u emocionalnu krizu upao zbog nedavnog razvoda od supruge, također glumice Michelle Williams. Njihov prekid u rujnu prošle godine po nekim je izvorima bio "strašan i prljav", a Ledgera je jako pogodila činjenica da nije uspio dobiti skrbništvo nad njihovom jednogodišnjom kćeri Matildom. Michelle Williams je, čuvši vijest o smrti bivšeg supruga, umalo kolabrirala, a nakon intervencije s kćeri se zaputila k njegovoj obitelji.

zanimljivo mi je ovo

Citiraj:
"Upozorio sam ga", kratko je nakon tragedije izjavio Jack Nicholson, holivudski veteran kojeg je Legder zamijenio u ulozi legendarnog Batmanovog neprijatelja Joker

i ovo

Citiraj:
Neki razloge u njegovom preranom odlasku traže u ulozi Jokera, za koju je sam nedavno izjavio kako ga je "potpuno izmorila" i u njemu probudila "crne misli"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 18:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
Knight's Tale definitivno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 19:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Vader je napisao:
zanimljivo mi je ovo

Citiraj:
"Upozorio sam ga", kratko je nakon tragedije izjavio Jack Nicholson, holivudski veteran kojeg je Legder zamijenio u ulozi legendarnog Batmanovog neprijatelja Joker

i ovo

Citiraj:
Neki razloge u njegovom preranom odlasku traže u ulozi Jokera, za koju je sam nedavno izjavio kako ga je "potpuno izmorila" i u njemu probudila "crne misli"

mislim da možemo reći: "umro je od smeha"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
BSE je napisao:
kome ce u filmskom svijetu uopste da nedostaje Ledger ? nije on De Niro ili Pacino pa da kazemo da filmovi nece biti isti, ovaj je samo jedan od izvikanih loshaka

da ne kazem, *ebeno ti je glup stav, ne mozes uporedjivati glumca od 65+ godina sa 28.godisnjakom, pa niro i pacino su u njegovim godinama poceli sa slavom. Pacino se prvi put proslavio u kumu i to sa 32 godine, De niro se proslavio u onom bejzbol filmu sa nekih 30 godina pa tek onda mu je krenula karijera, kum,taxi,dobri momci itd... A sad ti nasao porediti Ledgera sa njima... ma daj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 21:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Frenki je napisao:
BSE je napisao:

da ne kazem, *ebeno ti je glup stav, ne mozes uporedjivati glumca od 65+ godina sa 28.godisnjakom, pa niro i pacino su u njegovim godinama poceli sa slavom. Pacino se prvi put proslavio u kumu i to sa 32 godine, De niro se proslavio u onom bejzbol filmu sa nekih 30 godina pa tek onda mu je krenula karijera, kum,taxi,dobri momci itd... A sad ti nasao porediti Ledgera sa njima... ma daj.

Apsolutno se slazem...Bio je mlad i mogao je jos mnogo toga pokazati...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
bio je dobar frajer i dobar glumac.. mislim da su ga pojele zvijeri holivuda, nije on bio taj igrač.. on je bio idealan za nekog pozorišnog glumca i šekspirove komade.. stvarno šteta :-? :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 00:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Uzrok smrti Heatha Ledgera nepoznat i nakon obdukcije
UZROCI smrti glumca Heatha Ledgera nisu utvrđeni obdukcijom, te će točan uzrok smrti biti poznat tek za 10 do 14 dana, priopćila je glasnogovornica bolnice.
Slavni je australski glumac jučer pronađen mrtav u svom stanu na donjem Manhattanu. Pretpostavlja se da je 28-godišnji Ledger preminuo od predoziranja.
Ledgerova bivša djevojka s kojom ima 2-godišnju kćer Michelle Williams vijest o smrti primila je u Švedskoj na setu svog novog filma.

"Tablete nisu bile razbacane po sobi"

Policijski glasnogovornik Paul Browne za CNN je potvrdio kako je oko Ledgerovog tijela pronađena veća količina tableta i dodao kako se glumac najvjerojatnije predozirao, ali točan uzrok smrti bit će poznat tek naknadno. Browne je novinarima kazao kako su u sobi pronađeni i neki lijekovi koji se izdaju na recept, poput tableta za spavanje, ali tablete nisu bile razbacane po sobi, kako su neki mediji pisali.
Policija je zasad sigurna kako se ne radi o ubojstvu, a nije pronađena nikakva poruka pa smatraju da glumac nije sam sebi oduzeo život.
"Heath je za svog kratkog života dodirnuo toliko mnogo ljudi, ali rijetki su ga imali zadovoljstvo poznavati. Bio je prizemna velikodušna osoba koja je uživala u životu i svojim radom nadahnuo brojne ljude", kazao je novinarima u Perthu Ledgerov otac Kim.

Mel Gibson: Mnogo sam očekivao od njega

Brojne su holivudske zvijezde danas reagirale na Ledgerovu smrt i izrazile sućut obitelji preminulog mladića. "Mnogo sam od njega očekivao. Njegova je glumačka karijera tek počinjala, ovo je tragičan gubitak. Moje misli i molitve su s njim i njegovom obitelji", poručio je Ledgerov sunarodnjak Mel Gibson, koji mu je u "Patriotu" glumio oca. Saučešće obitelji izrazila je i najpopularnija australska glumica Nicole Kidman.

"Zbog uloge Jokera Ledger je stalno bio na rubu"

Američki mediji i dalje nagađaju kako je Ledger počinio samoubojstvo jer je i sam priznao da ga je njegova posljednja uloga vrlo uznemirila. "Joker je psihopat, šizofrenik, bezosjećajni masovni ubojica", kazao je Ledger u jednom od svojih posljednjih intervjua. "Prošli sam tjedan u prosjeku možda spavao dva sata dnevno. Nisam mogao prestati razmišljati o njemu. Moje tijelo i moj um su iscrpljeni". Upravo zbog stresa koji je proživio igrajući najpoznatijeg Batmanovog neprijatelja, Ledger je od liječnika tražio tablete za spavanje.

"Uloga Jokera za njega je bila ogroman izazov. Odradio ju je vrlo originalno, zastrašujuće. Cijelo je vrijeme bio na rubu", kazao je za Associated Press redatelj "The Dark Knighta" Christopher Nolan, kojeg su mnogi hvalili jer je u serijal u Batmanu unio novu mračnu, gotovo perverznu, dimenziju. Koja je Ledgera možda koštala života.

Ledger se u posljednje vrijeme bavio snimanjem filma Terryja Gilliama, "The Imaginarium of Dr. Parnassus", a nedugo prije toga je dovršio snimanje filma "Dark Knight", drugog filma iz nove serije o Batmanu, gdje je tumačio lik Jokera. Posljednja fotografija glumca snimljena je upravo na setu "The Imaginarium of Doctor Parnassusa", u subotu u Londonu. Film je u kinima trebao početi s prikazivanjem iduće godine.

Jack Nicholson: Upozorio sam Heatha
"UPOZORIO sam ga", bile su jedine tri riječi koje je legendarni Jack Nicholson prozborio kad je čuo za tragičnu smrt mladog australskog glumca Heatha Ledgera.

Jack je imao priliku dobro upoznati Ledgera nakon što je Australac izabran za njegovog "nasljednika" u ulozi Batmanovog ljutog rivala Jokera. Nicholson je izvrsno odigrao ulogu psihopatskog klauna u izvornom "Batmanu", a iako se šuškalo kako je ljut što ga producenti nisu pozvali da ponovi svoju ulogu, imao je priliku dobro upoznati svog mladog kolegu u razgovorima o tom zahtjevnom liku.

Vijest o Ledgerovoj smrti Nicholsonu su priopćili fotografi ispred jednog londonskog restorana samo nekoliko sati nakon tragičnog događaja. Nicholson je izašao iz restorana zapaliti cigaretu kad mu je fotograf prišao i pitao ga za Ledgera. Jack nije imao pojma da je glumac preminuo i kad je čuo vijest bio je vidno potresen, ispričao je fotograf londonskim medijima.

Jackova reakcija ostavila je mnogo prostora za pretpostavke; sve što je glumac izustio bilo je: "Upozorio sam ga..." i tako dao dodatni motiv špekulacijama kako je Ledger počinio samoubojstvo zbog psihičkog pritiska koji je iskusio igrajući mračnog, poremećenog, psihopatskog ubojicu zbog čega je i koristio tablete za spavanje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 09:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
I kako ja sada da gledam "The knight's tale" ? :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]