banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 20:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 390 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Heroes
PostPoslato: 16 Jan 2007, 17:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Prica heroja se vrti oko par individualaca sirom svijeta koji otkrivaju da imaju posebne moci i kako ta 'promjena' utice na njihove zivote. Za razliku od 'cool' X mena, ovdje su u pitanju sasvim obicni ljudi. Peter Petrelli je 30 godisnji medicinski tehnicar koji misli da moze da leti, Hiro Nakamura 24 godisnji programer (utjelovljenje termina 'geek') koji moze uticati na prostor/vrijeme, Matt Parkman policajac koji moze cuti misli drugih ljudi, Claire Bennet 17 godisnja klinka koja ima nevjerovatnu moc regeneracije .. Inace, ovo su samo neki od likova, koji se pojavljuju u prvoj epizodi. Ostale necu da spominjem zbog onih koji eventualno nisu gledali seriju, a mozda hoce :)

Meni je serija genijalna, jedna od boljih uopste. Iako prica zvuci kao vec izlizani klisej, sasvim je drugacija od svega do sada. Radnja se odvija brzo i uospte nije razvodnjena. 11 epizoda, koliko je do sada emitovano je bilo tek uvod u pravu radnju serije. Trenutno je na snazi novogodisnja pauza koja je zakacila sve serije u USA. 12. epizoda se emituje 22. u ponedeljak.

Heroji

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2007, 00:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Večeras pogledao prvu epizodu. Skidam i ostale :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2007, 00:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Obavezno skini i stripove u PDF formatu koji se nalaze na oficijelnoj stranici.

1. sezona serije je gotova, nazalost. Sada prestoji mukotrpan period cekanja na pocetak druge sezone :)

Sad, kada sumiram sve utiske - bez imalo dvojbe mogu reci da je zasigurno jedna od 5 najboljih serija koje sam pogledao do sad.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2007, 08:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
:) Ja taman zavrsavam SG, pa cemo se cui za te 'eroje, da i to pogledam... Pojma nemam sta cu raditi na jesen kad imam 10 serija da pratim... BSG, SGA, ' eroji ... uh, dacu otkaz na poslu i samo gledati serije!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2007, 16:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
V@nja je napisao:
Obavezno skini i stripove u PDF formatu koji se nalaze na oficijelnoj stranici.

1. sezona serije je gotova, nazalost. Sada prestoji mukotrpan period cekanja na pocetak druge sezone :)

Sad, kada sumiram sve utiske - bez imalo dvojbe mogu reci da je zasigurno jedna od 5 najboljih serija koje sam pogledao do sad.

serija je svtvarno dobra. malo se ocekivao spektakularniji kraj ili malo duze trrajanje finala sezone ali nista od toga. sreca pa se nece previse cekati do vol2, "samo" 4 mjeseca. dok ce za lost to biti 9 mjeseci

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2007, 17:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
malo se ocekivao spektakularniji kraj ili malo duze trrajanje finala sezone ali nista od toga

I ja sam ocekivao malo dinamcnije finale, ali nisam razocaran. Nije ostalo puno 'hangera' ali ih opet ima. Vol2 jedva cekam.

Sacekacemo malo da i ostatak pogleda par epizoda, pa da pocnemo neko 'ozbiljnije' komentarisanje.

Citiraj:
sreca pa se nece previse cekati do vol2, "samo" 4 mjeseca. dok ce za lost to biti 9 mjeseci

Sva sreca pa je ovako. Ne volim predugacke pauze izmedju sezona. Na 4. sezonu Galactice ce se cekati poprilicno, cak do Januara sledece godine.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2007, 18:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
uh evo i ja cekam jos 2-3 zadnje epizode
pa cu i ja svoje utiske prenijeti
inace 18,19,20,21 genijalno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2007, 20:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
I ja skinuh prvu epizodu, pa cu da pocnem sa gledanjem. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2007, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
meni je malo na pocetku bilo dosadno ali sam kasnije usao u fazon. nego bolje ti je da malo nakupis epizoda :D ima raje da je vec skinula pa nabavljaj :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2007, 22:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Sad sam pogledao 2. i 3. epizodu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2007, 22:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I? Kako ti se cini?

Ja znam jednog forumasa koji je zamalo zakasnio na posao kada sam mu dao prvih 15 epizoda Heroja .. ne bih sada da ga imenujem, nije lijepo :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2007, 00:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Čini mi se dobro, prilično zanimljivo, ali nakon 3 odgledane epizode više ima postavljanih nego odgovorenih pitanja, a tako i treba da bude :)

Ne znam koliko su serijala planirali, ali kako vidim po nekim komentarima epizode kasnije nisu razvodnjene već zanimljive. Bitno je održati nivo, ili ga još povećati, bez padova, posebno bez uvezanih padova iz epizode u epizodu. To čini neku seriju dobrom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 22:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I ja odgledah prve tri epizode. Fascinantno. Posebno kada trecu epizodu gledas navece, a vani takodje sijeva, kao i u epizodi. Jednom me je grom vani prilicno trznuo, jer je tacno ispred prozora, tj. tacno iza TV-a bio, a i scena je bila neka u tom stilu. Serija me podsjeca na Lost.
Glumi i jedna osoba iz Alias-a, sto je takodje plus, onaj policajac sto cita misli.
Skinuo sam prvih pet epizoda. Vanja, hoces mi prebaciti ostalo ili da skidam? Koliko imas?
Inace, sve pohvale za seriju, mada mi se malo ne svidja sto ima previse "grotesknog". Tipa, ona scena kada je liku glava presjecena na pola, a okolo krvari. Ili scena sa onom zenom (sto ima dvojnicu u ogledalu), kada pokopava one leseve, dio nakon sto otvori gepek. Nije dobro za gledanje prije spavanja. :)
Sto rece Vader, mnogo je postavljenih pitanja neodgovoreno, i to mi se svidja jer te vuce dalje. Najvise me kopka ono o, cini mi se, Saylor-u (tj. liku sto manilupise mislima).
Konacno nesto dostojno da zamijeni Alias. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2007, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Super, sad imam tri serije za koje čekam nastavak, valjda neće biti toliko dosadno kad izbace naredne sezone :)

spoiler

Blah, kraj jeste bez veze zaista. Sayleru je probodeno srce, a on se izvukao, iako nema moć regeneracije, i takodje je glupo što se Nathan žrtvovao, kad i sam Peter može da leti, no..otom-potom, imaju dosta materijala za narednu sezonu, videćemo kako će ispasti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 17:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

BlackHand, obiljezi to kao spoiler! :o
Sreca pa sam stao sa citanjem cim sam skontao sta si pisao.

Ja sam pogledao 6 epizoda, a imam do 11. Skidam preostale, ali nesto sporo ide. Vanja? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 17:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Naglasite spoiler

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2007, 17:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Sep 2001, 01:00
Pa neka mu moderator edituje post i označi ga kako treba.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2007, 08:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Dobro, ajmo sad raspravljati o meni :)

Ja sam kopirao od V@nje, a kako sam dobra duša, u želji da rasteretim kolegu, kome trebaju epizode nek mi se javi.... i nek pripremi darove :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2007, 17:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Heroes parody (MadTV).
Jako dobro, posebno pocetak. :D

BTW, (spoiler!):
Da li se cijela serija vrti oko Sylara?

Ja sam pogledao do osme epizode, zasad.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2007, 18:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

FLASH je napisao:
Ja sam pogledao do osme epizode, zasad.

Takođe :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 390 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]