U pravu si>>>heh!Ni ja ne volim Sex&Grad ,to je toliko sofisticirano i banalno na neki nacin ,koji mi se nimalo ne svidja.
Moze se o sex-u ali i o "gradu"

govoriti na mnogo sharmantnije i indirektinje nacine.
No dobro sad...eh, da vide moji prijatelji sta pisem sad ,ubili bi me !Posto prate S&S ,a ja ne moguuuuu nikaaakooo....!
E sad ,sto se tice E.R...>>>hm.MOGUCE da se serija izlizala.

Ja pratim 3 zadnje sezone(otprilike toliko)...ne znam kako ljudi koji su pratili od prve sezone dozivljavaju ovu seriju sada.Oni su kompetentniji od mene da daju sud.
Medjutim,ovu seriju (dok je isla na ATV)sam pratilia vrlo fanaticno.
Ima tu dosta stvari "iz kulisa" koje se daju fino pratiti.Drama se ne desava samo na operacionom stolu ,vec i van njega...tj.likovima.
Od kada se ekipi prikljucila Maura Tierney(Abby Lochart),postalo je zanimljivo.
Ona je zaista dobra glumica,ja je cijenim zbog njene prirodnosti.Ima prirodnu glumu i nekako djeluje sasvim pragmaticno u smislu svog djelovanja u ekipi hitne sluzbe,a isto tako je lik oko kojeg se mnogo vrti u poslijednjoj sezoni.(Mozda ko je gledao novi film, INSOMINIU sa Al Pacinom,sjeca se njenog sporednog lika,ili FORCES OF NATURE...>mislim da je pred njom buducnost)
A oko nje se vrte i 2 muskarca >dr.Kocvac i Dr.Carter.
Jako je zanimljivo posmatrati ovaj odnos njih troje,(naravno kome se to da),ko koga tu i koliko privlaci ,ali na neki vise psiholoski nacin,koliko je kome tu stalo do prijateljstva ,koliko kome do ljubavi...i sl.
Meni su Carter i Abby zaista zgodan "filmski" par i da se primjetititi fina ,plutajuca hemija izmedju njih dvoje ,mada se nisu nikad ni poljubili dosad u seriji.
Neki parovi bas zrace s malog ekrana(bas kao Sandra Bullock i Keanu Reeeves u BRZINI ,nekada
Sto se tice dijagnoza i ostih pojmova,u prvu si s tripy,.Meni je mozda lakse jer zavrsih medicinsku skolu

,pa takooo...
DELFINI
Adios!