Citiraj:
jedan solidan akcioni film koji je bolji od drugog dijela Dzon Vua ali daleko losiji od prvog dijela Brajana de Palme.
Apsolutno se slazem.
Citiraj:
ali akcione scene su uh. najbolje mi je ono na mostu
Ta scena je stvarno fantasticno odradjena. Takodje mi se dopala i scena kada krade 'Zeciju Sapu'.
SpoilerOno sto mi se nije dopalo je kraj. Dramski element jeste dobro implementiran, ali je kraj/rasplet filma lose odradjen. Njegova zena je odjednom postala izvrstan strijelac. To bi nekako i prebolio, ali onda je uslijedilo njeno ozivljavanje Cruisea. Ta scena me izbila skroz. On je klinicki mrtav preko minute i ona ga nekim mlataranjem ruku i lupanjem u grudni kos ozivljava. Mozda je ta scena minorna u odnosu na citav film, ali meni je dobro digla zivac. Ne znam zasto .. ali jednostavno jeste.
Citiraj:
bas je nabudzen film, vidi se svaki dolar budzeta.
Definitivno. U Berlinu, kada idu da spase onu agenticu, scena kada onaj crnjo pocne da puca tj da komanduje onim velikim mitraljezima ili sta su vec. Strasno. Rasu se zgrada u paramparcad :)
Citiraj:
a mislio sam da od onoga kod Opre ne moze ljigavije
Vidis da moze :)
Scena koja mi se takodje dopala, a i bila mi je poprilicno smijesna je ona kada Cruise upada u Vatikan. Ustvari, scena koja je prethodila tome upadu, kada se njih dvojica svadjaju ispred kombija (Sta mislite koliko je para DHL dao za reklamu ? :) Od par prijatelja sam cuo da je u Italiji stvarno takva situacija na putevima, da je sekunda potrebna da pocnu pickarati i svadjati se.
Elem, stvarno bi steta onog auta sto su ga raznijeli u vatikanu .. :)