banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 23:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Nemoguca misija 3
PostPoslato: 05 Maj 2006, 12:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Tom Kruz u zadnje vrijeme je snimio filmove koji su mi se svidjeli(Colateral,Magnolia..) I oni koji mi se nisu svidjeli(Rat svijetova).
Nemoguca misija 3 je nesto izmedju toga.
Vidi se da je u film ulozeno koliko u godisnji budzet RS,a I debitant na filmskom platnu JJ.Abrams je svoj reziserski posao solidno odradio(ipak ima iskustva od Alias do serije Lost).
Scenario nije los za ovakav tip filma samo mi je bilo jako cudno da su glavnu premisu uzeli iz Den Braunovih Andjela I Demona.Iz pristojnosti su mogli malo korigovati
ali ne,nego isto I to jos isto mjesto pominju Vatikan!!!To se zove kradja.Da su bar ukrali od nekog kvalitetnijeg I svijetu manje poznatog djela.Paradoks je taj sto su te scen e najbolje snimljene I najzanimljivije u filmu.
Sto se tice glumaca:Tom Kruz nekad odradi kako treba,a vecinu filma ljigav kao I obicno,posebno u ljubavnim scenama koje su blago receno uzasne(obratite paznju na vjencanje..a mislio sam da od onoga kod Opre ne moze ljigavije),njegova supruga je dobra(I fizicki I glumacki),njegov tim super specijalaca je uzeo iz neke reklame za Gap I to je to.E da…Filip Sejmor Hofman je odradio super svoj posao…kratko I efikasno.Ulozio je promil svog talenta a I taj promil blista bolje od svih.
Pretpostavlajm da su milioni dolara uticali na njega da prihvati ovaj netipican film za njega.
Lokacije su dobre,scene akcije super snimljene od Berlina do Sangaja sto ce reci: jedan solidan akcioni film koji je bolji od drugog dijela Dzon Vua ali daleko losiji od prvog dijela Brajana de Palme.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2006, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
da, i meni je bolji od drugog dijela, ali prvi dio je neprevazidjen

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2006, 14:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2003, 22:48
super ovaj dzej dzej rezira, samo sto se malo zapetlja u dijaloskim scenama koje mu sve odreda izgledaju kao za tv napravljene. oladi su krupnim planovima, cova. u jednom trenutku sam se uplasio da ce me neko od onih lica sa platna pojesti. uzas. ali akcione scene su uh. najbolje mi je ono na mostu. a i nekako, ovo je na kraju vise drama. ne znam. bas je nabudzen film, vidi se svaki dolar budzeta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2006, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
mene su uzasno iznervirale brze i krupne scene, jurnjava
po ulicama je sva odradjena u brzim i kratkim krupnim kadrovima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2006, 15:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
jedan solidan akcioni film koji je bolji od drugog dijela Dzon Vua ali daleko losiji od prvog dijela Brajana de Palme.

Apsolutno se slazem.

Citiraj:
ali akcione scene su uh. najbolje mi je ono na mostu

Ta scena je stvarno fantasticno odradjena. Takodje mi se dopala i scena kada krade 'Zeciju Sapu'.

Spoiler

Ono sto mi se nije dopalo je kraj. Dramski element jeste dobro implementiran, ali je kraj/rasplet filma lose odradjen. Njegova zena je odjednom postala izvrstan strijelac. To bi nekako i prebolio, ali onda je uslijedilo njeno ozivljavanje Cruisea. Ta scena me izbila skroz. On je klinicki mrtav preko minute i ona ga nekim mlataranjem ruku i lupanjem u grudni kos ozivljava. Mozda je ta scena minorna u odnosu na citav film, ali meni je dobro digla zivac. Ne znam zasto .. ali jednostavno jeste.

Citiraj:
bas je nabudzen film, vidi se svaki dolar budzeta.

Definitivno. U Berlinu, kada idu da spase onu agenticu, scena kada onaj crnjo pocne da puca tj da komanduje onim velikim mitraljezima ili sta su vec. Strasno. Rasu se zgrada u paramparcad :)

Citiraj:
a mislio sam da od onoga kod Opre ne moze ljigavije

Vidis da moze :)

Scena koja mi se takodje dopala, a i bila mi je poprilicno smijesna je ona kada Cruise upada u Vatikan. Ustvari, scena koja je prethodila tome upadu, kada se njih dvojica svadjaju ispred kombija (Sta mislite koliko je para DHL dao za reklamu ? :) Od par prijatelja sam cuo da je u Italiji stvarno takva situacija na putevima, da je sekunda potrebna da pocnu pickarati i svadjati se.

Elem, stvarno bi steta onog auta sto su ga raznijeli u vatikanu .. :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2006, 17:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
SPOILER

V@nja je napisao:
Citiraj:

Scena koja mi se takodje dopala, a i bila mi je poprilicno smijesna je ona kada Cruise upada u Vatikan. Ustvari, scena koja je prethodila tome upadu, kada se njih dvojica svadjaju ispred kombija (Sta mislite koliko je para DHL dao za reklamu ? :) Od par prijatelja sam cuo da je u Italiji stvarno takva situacija na putevima, da je sekunda potrebna da pocnu pickarati i svadjati se.

Elem, stvarno bi steta onog auta sto su ga raznijeli u vatikanu .. :)

Da,i meni je taj dio dobar.DHL,Kodak za aparat,Mercedes za kraj...to je ono sto sam ja vidio.
Meni je cijeli taj Vatikan super odradjen,od prelaska zida kad se vidi crkva sv.Petra preko zamejne lika do bjekstva.
Auto je super i ona sto ga vozi.Ono se zove stav.

Meni je najgori dio kraj,kad ona ga ubije pa ozivljava a on prije toga stane i kaze:hej hej,volim te.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2006, 18:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
americhki bond from vatikan with love :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]