banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 13:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Kucanice
PostPoslato: 30 Mar 2005, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Da li iko gleda ovu seriju i kakva vam je? Bude na Novoj chetvrtkom u 9, ako neko nije upucen. Meni je serija super, bash ima dobrih fazona... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2005, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nakon prve epizode (koju nisam gledao) mama i sestra su toliko pricali o seriji da sam sledecu jednostavno morao pogledati ... Od tad je pratim. Interesantna serija, sa poprilicno dobrim fazonima - prava stvar za opustanje. Jos bolje mi je sto poslije nje ide Kevin Hill .. takodje odlicna serija ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2005, 23:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
serija je skroz dobra, podsjeca me na "americku ljepotu". pratim je redovno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Mar 2005, 18:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ja sam mislila da se jedino meni svidja jer nikako ne mogu nagovoriti svog momka da pogleda chitavu epizodu... :D Al, dobro je, nisam jedina... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2005, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Nije losa, kao mesavina Seks i grada (mada najvise i skoro jedino zato sto su isto cetiri zene), i Dva metra pod zemljom. Simpa.

Btw zna li iko da lic e se emitovati treca sezona Dva metra pod zemljom????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2005, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Moze li meni neko objasniti nesto u vezi ove serije?!
Ne znam do koje serije ste vi stigli..... Ja gledam ovu seriju na Njemackom programu. Upravo se radi o tome kako Gabrielle saznaje da je trudna itd... mislim da sad pocinje 2. sezona.

Ali meni nikako nije jasno sve sto se desava uvezi Mike-a, Paula, Zacha, Mary-Alice (zasto se ona ubila uopste?)... Zasto je Mike dosao u Wisteria Lane? Ko je ona djevojka sa njim na slici? I kakvu tajnu skriva ona sestra od Mrs. Huber (ili kako se vec zove)?
Meni to nikako nije jasno. Moze li mi neko objasniti?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2005, 22:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Ja sam gledao par epizoda (na Novoj) i meni nista nije jasno... Jel ono sve kao prica neka sa neba? :oops: Ne znam im ni imena... Kada bude na ATV, da ponovo pogledam?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Okt 2005, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka

FLASH je napisao:
Ja sam gledao par epizoda (na Novoj) i meni nista nije jasno... Jel ono sve kao prica neka sa neba

Nije sve kao "prica neka s neba"! Prije bi se reklo da je iz pakla. :D

Epizode se vezu jedna za drugu. Samo ako jednu propustis... mozes prestati gledati. Teska je za kapirati. Ja je gledam od prve epizode i opet mi nisu neke stvari jasne. Pa moram opet pogledati reprizu, pa opet, pa opet... i kad nestane repriza, onda se javim na forum. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Okt 2005, 06:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Posto sam onaj post stvaio na pocetku serije, na kraju sam zakljucio da je to isprazna sapunica. bzze, sorry :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2006, 12:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Vise od godinu dana prodje od posljednjeg posta ovdje...
Elem, ja gledam 3. sezonu, iako sam prve dvije sezone samo letimicno odgledao, tako da imam malo rupa. Ne znam dokle je sad kod nas stiglo, posto pratim na kompu. :)
Treca sezona mi se cini zanimljiva, i to dosta zanimljivija od prethodnih. Sinoc sam stigao do 03x04, kada se Mike probudio iz kome. Inace, u ovoj sezoni, pojavljuje se Orson, jedan jako zanimljiv lik. :)

Gleda li ko? Dokle je kod nas doslo (ATV, Nova)?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2006, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka

FLASH je napisao:
Vise od godinu dana prodje od posljednjeg posta ovdje...
Elem, ja gledam 3. sezonu, iako sam prve dvije sezone samo letimicno odgledao, tako da imam malo rupa. Ne znam dokle je sad kod nas stiglo, posto pratim na kompu. :)
Treca sezona mi se cini zanimljiva, i to dosta zanimljivija od prethodnih. Sinoc sam stigao do 03x04, kada se Mike probudio iz kome. Inace, u ovoj sezoni, pojavljuje se Orson, jedan jako zanimljiv lik. :)

Gleda li ko? Dokle je kod nas doslo (ATV, Nova)?

Gdje ti gledas 3. sezonu?! :oops:

Kod mene je jos druga. I jako zanimljiva. Samo sam malo nestrpljiva od cetvrtka do cetvrtka. :) Uglavnom, sad sam sve ukapirala i stvari postaju jasnije, mnoogo jasnije. Jako zanimljiva serija. Ono, tragicno-komicna, sa puno iznenadjenja. :)

Flash, nemoj da odajes detalje. Onda se necu vise moci radovati cetvrtku kao dosad. :D :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2006, 20:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Leona je napisao:
Gdje ti gledas 3. sezonu?!

Odnedavno nabavljam sa neta prikazane epizode, zasad imam sve prikazano od 3. sezone (10 epizoda). Nabavljam i drugu, pa cu to naknadno odgledati. :)
Inace, taman sam se bio ponadao da bar kod vas ide 3. sezona, pa da imam sa kim diskutovati (za vrijeme dok ne odgledam sljedecu epizodu :D ).
Dokle je tamo stiglo? Koja epizoda? Sta se desava? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2006, 20:54 
Stara kuka
Stara kuka

FLASH je napisao:
Odnedavno nabavljam sa neta prikazane epizode, zasad imam sve prikazano od 3. sezone (10 epizoda). Nabavljam i drugu, pa cu to naknadno odgledati. :)

A gdje se to moze "nabaviti" ako nije tajna?! :) Na kojem jeziku, engleskom?

FLASH je napisao:
Inace, taman sam se bio ponadao da bar kod vas ide 3. sezona, pa da imam sa kim diskutovati (za vrijeme dok ne odgledam sljedecu epizodu :D ).
Dokle je tamo stiglo? Koja epizoda? Sta se desava? :)

Ja gledam na njemackom programu, na PRO7 ima utorkom a na Austrijskom tj. na ORF1 ima cetvrtkom. Mada je dosad uvijek austrija bila jednu epizodu naprijed tako da sam uvijek cetvrtkom gledala. Sad ovaj prosli cetvrtak nije bilo, zbog neke utakmice :evil: pa sad moram da gledam utorkom. A ne volim da gledam na njemackoj televiziji jer tamo smorise sa reklamama a na austrijskom nema reklama.

A dokle je stiglo. Pa tu negdje, kad je Bree nasla crnca onog Appelwhita u sobi svoje kcerke, Susan se sastaje sa nekim doktorom, Gabrielle ratuje sa casnom sestrom zbog Carlosa ...itd. Uglavnom ja sam citala onako malo, zavirila sam na abc.com da vidim sta ce se otprilike desiti u 3. sezoni i cula sam za to da ce Mike biti u komi. Ali ja hvala Bogu brzo zaboravim sta procitam, tako da se uvijek nanovo iznenadim. :D :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2006, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka

FLASH je napisao:

A zar nije malo neobicno gledati prvo 3. sezonu pa onda drugu?! :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2006, 23:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
pa serija tako tako tako

majk je pravi zakov tata

meri alis i njen vrli muz ubili i u vrtu zakopali pravu zakovu majku -bivsu narkomanku-

majk u visterija lejnu trazi ubicu zakove mame po naredbi njenog starog opakog bolesnog i vrlo bogatog

s ovom serijom nikad nisi siguran sta je sta

gabrijel ce imati spontani potiv svadju sa muzem i onda ce na neki nacin kupiti drugu bebu

:D
ako vam jos sta treba javite

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 00:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
mene interesuje hoće li se uzeti na kraju...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 09:52 
Stara kuka
Stara kuka

bubble girl je napisao:
mene interesuje hoće li se uzeti na kraju...

Na koga mislis?! :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Dec 2006, 10:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 15:16
glupost nevidjena

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2006, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka

Zna li neko mozda gdje se moze skinuti muzika (theme) od "Desperete Houswives"? :oops: :)

Flash, nadam se tvoje pomoci! :P :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2006, 18:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Evo. :P
Imas i ovdje neki valjda zvanicni soundtrack, ali je meni prilicno bezveze, jer uzima za temu neke dijaloge i slicno.

Potrebna registracija, da bi se mogle skinuti 2 pjesme.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]