Bowling je odlican, kao i Farenhajt 9/11. Mur je legenda, koliko sam vidio imaju i neke njegove serije na federalnoj, ali je na zalost ne hvatam
Bas me interesuje kako bi neko nas prosao kad bi htio da napravi tako nestoda kritikuje nase politicare, recimo Dodika....pojeo bi ga mrak na pola snimanja
Skoro sam ponovo gledao Bal Vampira, od Romana Polanskog, stara horor-komedija, mada je vise komedija nego horor

mozete ovaj film, kao i mnoge stare dobre filmove kao sto su Nosferatu itd naci u Sputniku.
Pomenuo bi jos dva filma od Pitera Dzeksona, rezisera Gospodara prstenova - a to su Bad Taste i Brain Dead. To su njegovi prvenci koje je snimao na Novom Zelandu sa svojim prijateljima uglavnom su "horori" sa dosta morbidnih scena, krvi i unutrasnjih organa, nesto kao "Evil Dead" samo dosta morbidnije, a meni bogami i smijesno

. Efekti su jeftini, ali su zato dobri (Dzekson ih je licno pravio), ko voli morbidan humor i kome se ne prevrce utroba od unutrasnjih ograna i rastrkani dijelova tijela neka obavezno pogleda