banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 20:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Avg 2004, 09:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
Znate li za kakav dobar dugometrazni japanski crtani (ne mislim na pokemone, digimone i ostali usramone). Moji favoriti su Princess Mononoke, Ninja Scroll, Akira, Ghost in The Shell, Spirited away...
Pored ovih gledao sam i dosta losih japanskih mangi, posto Japanci stvarno nekad imaju cudne ideje i zbunjujucu radnju :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2004, 10:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Gledao sam ja uskoro Ghost in the Shell, odlican crtic :)

Jesi li gledao Robotech serijal ? Nije manga a ni dugometrazan, ali je jedan od mojih favorita medju istocnjackim animiranim filmovima.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2004, 11:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Recite mi nešto više o Ghost in the Shell :icon_smile:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2004, 19:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prica je manje - vise komplikovana, trebalo bi previshe texta za opisivanje, ispatili bi i sebe i tebe, bolje uzmi film u CD/DVD/Video klubu i pogledaj ga :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 31 Avg 2004, 01:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Gledao sam i ja Ghost in the Shell, vrlo čudan crtić. Akiru još nisam, mislim da je krajnje vrijeme.
Elem, sjećam se da sam nekad davno gledao SF/horor koji se zvao Maca Lili i neki SF/avanturistički Kristalni trougao. Oba su skroz dobri.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2004, 08:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2003, 19:01
Ghost in The Shell?! Gdje ste to nasli? Ja trazim odavno! Nigdje ga nema... :( :( :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2004, 10:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
nista odskora nisam gledao
jedino sto se vrti na "nasim" tv stanicama jeste Goool! (sto je cisti drek)
inace cuo sam da je prije nekih mjesec i po izasao novi crtic koji po grafici izgleda kao Final Fantasy a kazu da je prica malo bolja

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2004, 11:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Final Fantasy je takodje jako dobar .... kraj mi je malo bezveze ali Boze moj. Sto se tice animacija ... cista desetka !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Avg 2004, 23:42 
ghost in the shell.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2004, 12:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ghost in the shell je malo komplikovano sf animirano ostvarenje. Akira takodje ima svoje bubice.
Princezu Mononoke preporucujem svima (cak se i mojim roditeljima svidjela :D )
V@nja, gledao sam Robotech ko klinjo, na nasim glupim tv stanicama se zavrsavalo kad SDF-1 sleti na zemlji, ali sam pronasao u video klubovima kasete koje nastavljaju od te epizode....i brrrr mogu ti reci da se tek tada zakuvava i ima pravih borbi i napucavanja.
Takodje se na nasoj tv (rtrs) prikazivao dugometrazni robotech koji se desava poslije rata sa zentraedima pod nazivom "Sentinels" ili kako su nasi preveli "Cuvari Dveri", ali izgleda da nikada nije napravljen drugi dio koji treba biti ultra-interesantan.
Sjeca li se ko Transformersa? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2004, 18:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Diab1o, sve ja to znam i sve sam gledao. Koji video klub? Ja vec nekih 2 godine pokusavam (bezuspjesno) da nadjem barem jednu od epizoda Robotecha. Ima li ko voljan da pozajmi/nasnimi/prebaci na bilo kakav nacin. Naravno spreman sam i da platim odgovarajucu sumu novca :)

Ono sto se prikazivalo na nasim TV stanicama je bila samo Macross saga .. tj 1 od 3. Druga je manje vise neinteresantna, pogotovo zbog toga sto se Veritech Fighteri (oni avioncici:)) jako malo koriste, koriste se neki ruzni tenkovi ... bljak :) Treca saga je odlicna ... vratio se Vh1 i jos gomila nekih dodataka. Prica trece je malo isprepletena sa tim dugomtraznim filmom, on malko odstupa od Robotech svemira i njegove price.

Transformersi .. gledao, nisu losi :) Jesu li i oni japanci? Nesto nisam siguran :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2004, 08:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hehe sto se tice roboteka, to sam iznajmljivao prije rata :-?
Tako da sad nemam pojma gdje ima, ali cu se raspitati kod svojih lokalnih dilera 8)
Sinoc sam gledao Metropolis, takodje japanski, ali sa cudnom tehnikom crtanja, likovi su nekako....cudni, ne lice na manga stil. Crtani je u sf fazonu, malo vuce na "Ghost in the shell" i ocjena je otprilike 4- (najvise zbog odlicne muzike i zavrsnice u kojoj Ray Charles - I cant stop loving you sjeda kao saka u glavu :D )
Ima dosta tih japanskih crtica u video klubu bruklin u dvorani "Mejdan" ili "Obilicevo", kao i u Ante Jakica u kompleksu kod kafe "Pirana"'/"Napoleon" itd...
A za transformerse....zbavio sam dugometrazni na divxu, koji je za 10ku, naravno ako si fan Optimusa, Megatrona i ostale bratije iz djetinjstva :wink:
V@nja imam ja dosta japanskih crtica i Kurosavinih filmova, pa ako oces mozemo se "djorati" ili igrati klikera u divxe :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Sep 2004, 10:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nemam ja klikere ... cim nabavim javicu ti :))

Slabo ja imam divix-a, vecinom sam ja te crtane iznajmljivao-pogledao-vratio :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2004, 11:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

heh hit depo je iz ghosta izvadio mjuzu i neke elemente u uvodnoj spici :)

btw diablo ima li Ghost titlove ili cu morati da se jace skoncentrisem radi eng. jezika

ah jos nesto
gledao sam nedavno u srbiji jos jedan crtic japanske skole gdje se opet mjesaju tehnologija i magija
naime glavni lik je neki klinjo koji putem nekog pistolja ispali neki slatni zeton koji ima neki znak na sebi i kad zeton napravi krug iz kruga izadje robot ....i borba protiv zla se nastavlja :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 07 Sep 2004, 01:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Imam ja titlove za Ghost in the Shell.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2004, 12:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

harv daj posalji mi sub :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2004, 13:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

lynn zasto ne podijelis sa nama to sto imas u vezi anime i mangi ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2004, 10:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nisi me skontao a ocigledno nisi ni skontao topic
ne trazim da skidam anime i mange vec me interesuje sta si gledao i kakvi su

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2004, 12:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

e hvala
sad znam sta da potrazim za gledanje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2004, 20:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
E tek sam sada zapazio ovu temu ,da li neko zna gdje ima da se iznajme epizode tih anime serija ,kao sto je Ghost in The Shell ,Princess Mononoke,Akira,Hellsing,Full metal alchemist ,Street fighter ,Tekken,Fatal fury ...Takodje me interesuje Dragon Ball z ili gt posto je to jedini crtic koji mi je ostao u sjecanju ,a nema ga nigdje naci ,na par internet sajtova sam nasao epizode ali moras platiti da bi skinuo .Da li bi iko od vas imao volju da mi nekako nareze ili prebaci par epizoda sto ima ,ja jedino imam sve epizode Animatrixa .
Takodje da li je iko cuo za Final Fantasty anime (ne film ) ja mislim da mu je puni naziv Final Fantasy Unlimited .Ovo bi najvise volio pogledati posto su Final Fantasy najbolje igre ikada izasle ,bar meni .

Evo jednog dobrog linka ,ovde imaju gotovo sve anime filmove i serije ali uglavnom treba platiti da bi skinuo

http://www.dbzhevan.com/main.php?id=animemovies1.html

Citiraj:
gledao sam nedavno u srbiji jos jedan crtic japanske skole gdje se opet mjesaju tehnologija i magija
naime glavni lik je neki klinjo koji putem nekog pistolja ispali neki slatni zeton koji ima neki znak na sebi i kad zeton napravi krug iz kruga izadje robot ....i borba protiv zla se nastavlja

Da sjecam se toga crtica ,da li znas mozda njegov naziv posto sam ga cak gledao jos prije rata ,odnosno koliko se sjecam tada su i jedino pustali japanske critce .

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]