banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 14:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 488, 489, 490, 491, 492, 493, 494 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jul 2012, 02:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Klip je dobar.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 09:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
ja sam sinoć bio u nekom bezbrižnom fazonu i pogledao sam Šerloka 2 i Nemoguću misiju- ghost protocol i nisu razočarali što je bilo sasvim dovoljno

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 10:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
alkibijad je napisao:
Ronal the Barbarian
http://www.imdb.com/title/tt1629374/
simpatican svedski crtic,parodija fantasy zanra...pisao sam se prevodu sto sam skinuo sa neta :)

Ima li ovaj crtic englesku sinhronizaciju??

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 11:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
Slika

To je to! Ubola je Maja u sred besmisla tinejdzerskog postojanja.
Za razliku od drugih filmova slicne tematike (Rane, Sisanje, Do Koske, i da ne nabrajam strane) koji pokazuju ono sto bi klinci voljeli da budu, ovaj pokazuje ono sto klinci jesu. Nema evolucije lika, kulminacije, preokreta, prosvjetljenja; likovi zive istim zivotom prije filma, za vrijeme radnje filma, i nastavljaju isto i poslije kraja, bez imalo odgovornosti za svoje postupke. Nema britkih i pamtljivih replika, nema filozofiranja o smislu zivota, nema idealizacije, samo gola camotinja tinejdzerskog zivota.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 11:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2009, 12:30
Moze link za Klip? Hvala

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Slika

Bravo gio za post. Ja sam recimo očekivao neki preokret, pogotovo je kraj filma nagovještavao takvo nešto ali sve samo vratilo na staro. U toku gledanja filma mnogo sam se nervirao. Ova priča je toliko tužna i jadna, na momente sam bio zgađen čitavom atmosferom i radnjom. Inače me više pogađaju domaći filmovi nego strani jer je osjećaj da se sve to dešava pored mene mnogo jači. Čitav film je užasno truo i trebao bi da bude primjer kako ne treba da se radi...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pusonja je napisao:
Moze link za Klip? Hvala

Poslao... ;)

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 11:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Sad meni nije jasno, je li tebi Panzer film dobar ili loš?

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 11:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma film je odličan, ono što je trebao da prikaže prikazao je na najbolji način ali tematika i atmosfera je užasna i potresna.

EDIT: Hoću da kažem da je to moj doživljaj filma i kako sam se ja osjećao dok sam gledao...

Poslednji put menjao Panzer dana 01 Jul 2012, 11:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 11:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2009, 12:30
Panzer je napisao:
pusonja je napisao:
Moze link za Klip? Hvala

Poslao... ;)

Hvala!

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Panzer je napisao:
Slika

Slučajno ugledah Pancerovu sličicu, pa se sjetih da sam sinoć gledao film iz kojeg je preuzeta. Moram priznati da na prvu nisam uspio da osjetim svu veličinu koja mu se pripisuje, ali je film svakako odličan.
Uz to sam gledao još jedan dobar film sa De Nirom, u kojem vozi taksi pa flipne, ali sam zaspao pola sata pred kraj, pa ću danas dovršiti, ali (skoro) dva sjajna filma za veče, to se nije odavno desilo.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 12:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Popokatepetl je napisao:
Uz to sam gledao još jedan dobar film sa De Nirom, u kojem vozi taksi pa flipne, ali sam zaspao pola sata pred kraj, pa ću danas dovršiti, ali (skoro) dva sjajna filma za veče, to se nije odavno desilo.

:lol: :lol: :lol: e nesrećo nijedna :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 12:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Gledao jutros "The Naked Jungle" sa Čarltonom Hestonom.
http://www.imdb.com/title/tt0047264/
Slika

J3bo razne "Anakonde" i sl.....Cijelo jutro se češem od nekih umišljenih mrava
7/10

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Volim kad od filma ne ocekujem nista a onda me prijatno iznenadi

Slika

http://www.imdb.com/title/tt0292963/

8/10

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 12:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2012, 09:07
_зока je napisao:
Gledao jutros "The Naked Jungle" sa Čarltonom Hestonom.
http://www.imdb.com/title/tt0047264/
Slika

J3bo razne "Anakonde" i sl.....Cijelo jutro se češem od nekih umišljenih mrava
7/10

Dobar je, gledao sam ga mozda prije godinu dana ;)

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 17:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2008, 10:27
Tamara Drewe http://www.imdb.com/title/tt1486190/
Priča o djevojci Tamari koja se vraća u svoj rodni kraj, malo mjesto u Engleskoj, koje živi od pisaca koji u miru i prirodi traže utočište i inspiraciju za pisanje. Drama sa elementima komedije.
Iako je početak priče obećavao, radnja se poslija dosta razvodnila. Uprkos tome, film je simpatičan i ima dozu engleskog humora koji je mogao biti britkiji, ali sve u svemu nije loše.
6/10

Soul Kitchen http://www.imdb.com/title/tt1244668/
E ovaj film me je pozitivno iznenadio. Na momente, radnja (baš kao i likovi) je djelovala blago depresivno ali ispostavilo se da je ovo zapravo jedna inteligentna komedija. Glavni lik Zinos, porijeklom Grk, živi u Hamburgu gdje vodi restoran Soul Kitchen. U traženju svog mjesta pod suncem stalno upada u neke probleme iz kojih se na neki čudan ali i smiješan način uspjeva izvući svaki put.
Preporučujem :)
8/10

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 18:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
giometar je napisao:
Slika

To je to! Ubola je Maja u sred besmisla tinejdzerskog postojanja.
Za razliku od drugih filmova slicne tematike (Rane, Sisanje, Do Koske, i da ne nabrajam strane) koji pokazuju ono sto bi klinci voljeli da budu, ovaj pokazuje ono sto klinci jesu. Nema evolucije lika, kulminacije, preokreta, prosvjetljenja; likovi zive istim zivotom prije filma, za vrijeme radnje filma, i nastavljaju isto i poslije kraja, bez imalo odgovornosti za svoje postupke. Nema britkih i pamtljivih replika, nema filozofiranja o smislu zivota, nema idealizacije, samo gola camotinja tinejdzerskog zivota.

slažem se sa boldovanim. ovo je već postao trend. i to ne šok radi šoka, već napraviš šok-efekt i onda to podvališ pod realnost, kao-ovo se dešava oko nas , učinimo neštoo! slično kao onaj ldp-ovac filipović sa šišanjem koji podvaljuje skinhedse kao realnost. ili kad se pojavio srpski film bila je priča da se na svakom ćošku snimaju i ubijaju ljudi. koja jebena realnost. jel oni stvarno misle da smo svi mi senilni ili živimo u buretu. naravno da ono što film pokazuje postoji, i postoje neke budale koje se oduševljavaju hitlerom, ali to je toliko minorno da je nebitno pomena, uostalom postoje panduri i socijalni radnici koji se tim bave. o ovome bi se moglo raspravljati i kao ozbiljnoj političkoj podvali obzirom ko finansira ove filmove, iz kojih političkih struktura dolaze autori (u ovom slučaju autorka kojoj je jedina olakšavajuća okolnost to što je, ipak, žena) kome je interes da se snimaju. ali, to je druga tema, mada sam siguran da će se ozbiljni kritičari u budućnasti sprdati sa ovim “novim srpskim talasom” ili kako ga već zovu.

inače film je ripof jednog američkog kvazi-autora koji se zove leri klark i čiji su svi filmovi forsirali eksplicitan seks između maloljetnika…i on je to tako snimo dok mu nisu malo pročešljali po prošlosti i otkrili da je osuđivan zbog pedofilije.

mislim, sve je to viđeno, sve je to snimljeno, ali se našli pametni da prevedu na srpski i još nas šokiraju. zato su meni mnogo draži turci sa njihovim ripovima star warsa i slično, koji bar pokušavaju pošteno da zabave svoj narod za razliku od ovih nesretnika.

uostalom ozbiljan mislilac kao životinja bata se slaže sa mnom http://camerapolitica.blogspot.com/2012 ... ogled.html

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Frisky_Dingo je napisao:
naravno da ono što film pokazuje postoji, i postoje neke budale koje se oduševljavaju hitlerom, ali to je toliko minorno da je nebitno pomena

Mislim da ovo i jeste problem, sto mi ni ne slutimo koliko ovo zapravo NIJE minorna pojava vec je zapravo jako cesto samo sto se o tome ne prica.
Naravno da ima pretjerivanja u filmu, ali opet, ako se vec ukazuje na neki problem u drustvu, neces sigurno to sve prikazati ublazeno i prosjecno vec ces ici malo dalje da ostavis utisak o problemu, sto po meni nije nista pogresno s obzirom da neke stvari iz ovog filma sigurno nisu pretjerivanje ako ih uporedimo sa stvarnim desavanjima.

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 19:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
Frisky_Dingo je napisao:
inače film je ripof jednog američkog kvazi-autora koji se zove leri klark i čiji su svi filmovi forsirali eksplicitan seks između maloljetnika…i on je to tako snimo dok mu nisu malo pročešljali po prošlosti i otkrili da je osuđivan zbog pedofilije.

ako je drkanje na (tada jos) maloljetnu Rosario Dawson pedofilija, reci gdje da se potpisem :)

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2012, 21:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Apr 2010, 13:39
Posalji i meni LINK od ''KLIP'' ..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 488, 489, 490, 491, 492, 493, 494 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]