gnusni_snjesko je napisao:
nakon dugo vremena sam napokon otisao u kino ponovo....i to novog Denzela da gledam... my nigga... osima blage neprijatnosti prilikom kupovanja karata (kada kazete na biljetarnici ''DVIJE ZA SIGURNU KUCU'' mislim da je gospodja ocekivala da ce drug nabiti nogom nju,a ja tu drugu, sa nacosa) bilo je zabavno!
kao da nije dovoljno tesko biti crni glumac u Hollywoodu, pa jos na tebe kad najasi Tony Scott (a bogami i Riddley sa svojim Americkim Gangsterom...film u kojem nisam navijao ni za pozitivce ni za negativce nego da bilo ko od njih jednostavno mene ubije) polako prevagnes na onu stranu da imas vise uzasnih filmova nego onih zbog kojih si postao to sto danas jesi. Denzel je mozda pored Samuel Jacksona jedini crni glumac koji si moze dozvoliti kolosijalnu ladnu kurcinu kao sto je to bio Deja Vu i nastaviti karijeru kao da nista nije bilo.
Elem, ko je kome smjestio i ko nece ziv kraj docekati vise-manje se moglo pretpostaviti jos za vrijeme reklamiranja strampli izmedju trejlera za Ghost Rider i Chroniclea ali to uopste nije problem. Kad se sve podvuce dobio sam ono sto sam i htio. Opusteno zabavan film u kojem svaki put kada Denzela rane on hoda jos jebenije (ili je metak ili mu iz filma u film testisi toliko rastu da ga zanose) i svaki put kada Reynoldsa rane ja sapnem sam za sebe u mraku 'picko jedna,to si Burt nikada ne bi dozvolio'.
Sve je to ok, al ne mozes ici sa drugom u kino, to je tako gej