taksi je napisao:
Ne znam zašto bih pozdravljao i veličao srbijanske glumce u odnosu na naše; u "Mesu" nisu ništa posebno bolji od naših. Ja volim srpsko glumište ali šta je Petar Božović sinoć pokazao više nego inače uz dužno poštovanje, ili Igor u odnosu na naše glumce.
Mi prvo treba da se oslobodimo tih predrasuda da ono što je naše je slabije. Pa i da je bilo ili da bude, ovi ljudi zaslužuju podršku.
Pohvalio bih lik konobara Miše, zanimljivije je napisan nego glavni lik. Ona scena pod lozom i kad poslužuje ljude je odlična. Što se scena tiče posljednja scena sa majkom mi se svidjela. Histerija glavne glumice je upitna. Previše je gledala Televisa presenta serije.
Možda sam pod utiskom "Sjenki nad Balkanom" i tim brzim tempom da se uvijek nešto dešava, i znam da je u "Mesu" potrebno uvesti likove u priču ali je tempo morao biti brži za pilot, za današnjeg gledaoca "The night of", "Game of thrones", "Handmaids tale", "House of cards"...gdje posljednjom scenom zadržiš gledaoca za drugu epizodu. Mogli su prikazati u kom pravcu i čime će se početi baviti glavni glumac da bi riješio problem.
Nadam se da će biti dobra gledanost.
ok je serija, radnja, slika tj taj tehnički dio...ali pored tu i tamo glume, nekako su svi prikazani kao malo tupavi....što me je dodatno iznerviralo!