banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 09:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 390 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2007, 18:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Treca epizoda - hmm.
Vizuelno mi se nije dopala.
Scena sa Sylarom na moru - lose uradjena pozadina, iako je to trebalo sve biti zamisljeno.
Scena kad onaj lik leti - isto upitno, a razvodnjise malo sa njim i Claire.
Scena kad Sylar izlazi iz kuce i kad odzumira zemlju - drvece je toliko "plasticno", kao da igru prikazuje.

A sad vezano za sadrzaj epizode...
I dalje ne prikazuju nista posebno zanimljivo. Po mom misljenju, previse usporavaju seriju na pocetku. :-?
Dobar dio je scena sa Peterom, kao i posljednja scena sa Benettom.
Ostatak - osrednji.
Zbog kratkog podsjecanja na proslu epizodu, polako pocinjem da gubim nit serije...

Promo za S02E04:
US | Canadian
(kako ovo moze biti razlicito?)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2007, 14:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
ne znam, mene smorise oni meksikanci. tu mi nista zanimljivo nije. isto tako ni oni teen problemi koje clare ima, al dobro... pretpostavljam da onaj mali sto leti radi za The company... i dal ce peter vec jednom da otvori jebenu kutiju. pretpostavljam da ce to uraditi na pola serijala il kasnije...
sve u svemu ok, samo da imam te sve epizode :) . ovako od sedmice do sedmice mi je manje zanimljivo, zaboravim i sta se desava...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2007, 15:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Na koga sa kockastim naočalama je mislio taj mali što leti?

A jeste li vidjeli Claire, bila je ljuta na tog momka a čim ju je impresionirao sa svojom moći odmah sasvim druga priča, poljubac i slično :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2007, 16:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
ne znam, mene smorise oni meksikanci. tu mi nista zanimljivo nije.

I mene isto ..

Citiraj:
i dal ce peter vec jednom da otvori jebenu kutiju. pretpostavljam da ce to uraditi na pola serijala il kasnije...

Najvjerovatnije .. a to ce biti malo bezveze .. Mada, ko zna .. Interesantno mi je sto ona tetovaza koju imaju irci, kada se zakloni dio daje onaj 'godsent' znak koji se vuce kroz citavu seriju (kao sto se vidjelo kod Petera)

Citiraj:
zaboravim i sta se desava...

Zato sto si glup :)

Citiraj:

Tatu od Claire. Ona zadnja slika koju mu je Mohinder pronasao .. na njoj on lezi mrtav, a Claire i onaj mali sto leti stoje zagrljeni (Boni i Klajd sa super-mocima ..)

Citiraj:
A jeste li vidjeli Claire, bila je ljuta na tog momka a čim ju je impresionirao sa svojom moći odmah sasvim druga priča, poljubac i slično

Sponzorusa!!

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2007, 16:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:

Tatu od Claire. Ona zadnja slika koju mu je Mohinder pronasao .. na njoj on lezi mrtav, a Claire i onaj mali sto leti stoje zagrljeni (Boni i Klajd sa super-mocima ..)

Ne mora da znaci.
Moze biti i onaj Mohinderov supervisor jer i on nosi cvike, a slicni su na slici...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2007, 16:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne bi Mohinder tada rekao 'bad .. real bad'

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2007, 17:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
I mene isto smorise oni mexikanci,stvarno veze s vezom nema a i ova 3 epizoda opet nistza novo,imam osjecak da ce ova druga sezona stvarno losa da bude
Koa sto je vec receni,nece piter do pola sezone kutiju otvoriti :x :x :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2007, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

FLASH je napisao:
Moze biti i onaj Mohinderov supervisor jer i on nosi cvike, a slicni su na slici...

Ja mislim da je neki od njih dvojice. Slika više-manje, onaj koji je na slici ne mora biti isti taj na kojeg je mislio taj mali. Ali kako je Claire na kraju pogledala tatu mislim da je jasno da ona misli na njega. A treba vidjeti i šta je sa onim implantima koje imaju iza vrata, i da li su im te moći vještački ubačene da bi ih onda posmatrali.
To kad će Peter otvoriti kutiju nije previše bitno, moglo bi biti da se susretne sa nekima koji ga znaju iz prvog serijala prije nego što otvori kutiju, pa da ga oni podsjete ko je i šta je. Vjerovatno i ti Irci imaju svoju ulogu u ovom serijalu i najbitnije je da to sve bude zanimljivo.

Meksikanci do sada nisu bili posebno zanimljivi ali bi i to moglo biti zanimljivo, možda njena moć bude odlučujuća u serijalu.

Sylar ko Sylar, ostao je isti, ništa se nije popravio :), a bilo bi bezveze da je dobio moć one koju je ubio jer bi onda sa njim bilo sve kao u prvom serijalu.

Bitno je da smo vidjeli da niko ne može da pogine, ni Peter ni njegov brat ni Sylar, kao u crtanom filmu :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 09:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Alo ljudi, prosao utorak, gdje su komentari? :D
Ja nisam stigao jos ni skinuti epizodu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 09:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

nema prevoda...nema ni vremena...

prevod bi trebao biti gotov danas

inače epizoda je na tv.com dobila veću ocjenu nego prošla

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Evo upravo odgledah 4 epizodu,opet oni mexikanci smorise i opet nista da se rasplete,polako me ova 2 sezona pocinje smarati

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

ratkop je napisao:
i opet nista da se rasplete

To ide na kraju serijala :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 23:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Cetvrta je primjetno bolja od prosle epizode.
Polako se pocinje zahuktavati, samo nikako docekati taj dio. :)
Sylar stupa opet na snagu, Molly trazi onog i pojavljuje se novi heroj.
I dalje su kratki sa akcijom i dinamicnoscu, ali se polako vracaju u vode...

Vezano za prevode, ako hocete engleske subtitlove, imate ih ovdje.
Meni se nije dalo cekati na prevod, a imao sam verziju sa francuskim prevodima, pa me je malo ometalo. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 00:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Evo ovdje kratki osvrt na ulogu Niki u Herojima, u proteklim epizodama, cini mi se samo iz prve sezone:
http://www.cucirca.com/2007/10/17/niki-sanders-heroes/

Napomena: fajl je tezak oko 40MB, traje 2:12 min.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 10:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Zaboravih reći, pogledao sam u četvrtak, dan prije nego što je izašao naš prevod, nije mi se dalo čekati. Meni je dobra epizoda. Sylar je izgleda ostao isti, ništa se nije popravio :), ali mislim da neće krenuti na meksikance, ili neće uspjeti ili neće smjeti.

Kraj je bio dobar, i zanimljiva je ona fotografija, i otkrili smo ko je mučio malenu u snovima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Okt 2007, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pogledao sam ja epizodu u utorak ujutro, ali mi se nije dalo komentarisati :)

I meni je 4. epizoda bolja od 3. - steta sto se Peter nije pojavio, bas me interesuje kako ce se njegov dio price razvijati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2007, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Elem, stigao sam sve, malo sam kasnio, ali to ide na račun Housa i Pretendera :)

Meksikanci su mi za razliku od vas ostalih, kul..mala je u stanju da pobije pola planete ako bude dovoljno dugo u onoj fazi. Brat je u stanju samo da je smiri i ako odmah odreaguje da preventivno spreči smrt, a ako se pojavi suviše kasno ništa ne može uraditi.

Ne vidim zašto ste debatovali ko je na onoj slici, kad se vidi po bradi i kosi da se radi o njenom starom, ali teško da će ga oni ubiti...

Mene povrh svega interesuje čime se bavi Parkmanov stari, iako me zanima i moć Mrs. Petrelli, a što se tiče napada u policijskoj stanici, bila je napadnuta, nije sama sebi ono uradila. Ali verujem da ima neke veze sa njenim priznanjem ubistva, tj. da ne verujem da će se preterano dugo zadržati u zatvoru.

Neko je pitao otkud Nathanu ona "svetleca" kugla koju je ispalio.. To mu je od Radioactive man-a.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2007, 23:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Za nestrpljive, evo vam 6 minuta nove epizode pretpremijerno. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=NRE0nipw6oY

I ova epizoda mi se cini da ce biti bez nekog pretjeranog odjeka, mada je zanimljivo sto je Micah pokazao svoju moc...
Nadam se da ce ona nova cura sto trazi Petera uvesti malo dinamicnije epizode. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Kad izlazi naredna ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2007, 17:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Juce :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 390 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]