banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 01:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 458 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2005, 00:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
Kid_A je napisao:
ai je spilbergov najbolji i jedini dobar film.

eto... a čovek se razume u filmove :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2005, 00:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
Citiraj:
Kid_A ::

Citiraj:
eto... a čovek se razume u filmove

pa možda je jadničak samo sanjao da se razumije u filmove :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2005, 00:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
josephine je napisao:
pa možda je jadničak samo sanjao da se razumije u filmove :)

za razliku od nekih koji se stvarno razumeju :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2005, 00:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Najgori film svih vremena podrazumjeva groznu glumu, klise scenario, hrpu gresaka, hrpu glupih scena i katastrofalan izbor glumaca i losi likovi.
Sve to i vise se nalazi u filmu Neboder koji je bio prikazan na RTLu prije sedmicu-dvije. Nisam znao da li da se smijem ili da placem, film je glup do bola.
Kome je dosadio zivot neka ga pogleda.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2005, 09:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Okt 2005, 20:05
nerevar je napisao:
Kid_A je napisao:

eto... a čovek se razume u filmove :D

a ko je spilberg? 0X 8) 0X

:glasses5: :glasses5: :headbang: :glasses5: :glasses5:

Vrh

Tema posta: eee
PostPoslato: 08 Dec 2005, 04:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Dec 2005, 15:42
stigmata je napisao:
MAY ... katastrofa!!! fazon je sto sam ja izabrala taj film, bez obzira sto su me drugi odgovarali, i onda sam ga iz principa morala pogledati do kraja!!! ocaj ocaja!!! dosadno do bola...da umres!!!
Slika

Yup, to je jedan bas dosadan film. Sem njega, videla sam da je neko nabrojao i Lost in translation - meni je taj film bio toliko dosadan, skoro pa ga ne odgledah - ali jednom od mojih naj ortaka je to omiljeni film, tako da, stvarno, o ukusima sad... shvatam da ima neku dubinu ali mi je previse spor. Ubitachno.

Heh, od ostalih...pa nemam pojma, ne pada mi nista na pamet... Sunshine? Bas su ga sranje uradili... hmmm, nemam pojma, ima gomila fimova koji su mi ogavni ali mislim da to nije tema...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 12:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2002, 11:19
Meni je najdosadniji film svih vremena "Magnolija" i ne sjecam se da li sam ga gledao do kraja. Mojoj drugarici i meni koji smo isli u kino prosjecno jednom sedmicno je taj film nekoliko godina bio pojam za dno dna medju filmovima. Kad bismo gledali neki drugi los film po izlasku iz kina komentar je uvijek bio:"Tja, barem je bolji od Magnolije."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 12:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Čovječe, pa gdje ćeš to reći! :)

To je jedan od najboljih filmova koje si mogao vidjeti. Stvarno. I jedna od najboljih uloga Toma Crusea.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 21:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Mr. Simpson je napisao:
Meni je najdosadniji film svih vremena "Magnolija" i ne sjecam se da li sam ga gledao do kraja. Mojoj drugarici i meni koji smo isli u kino prosjecno jednom sedmicno je taj film nekoliko godina bio pojam za dno dna medju filmovima. Kad bismo gledali neki drugi los film po izlasku iz kina komentar je uvijek bio:"Tja, barem je bolji od Magnolije."

a jesi ti napunio 18?

koliko vidjeh, za tebe je hari poter vrhunac filmske umjetnosti ...

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 21:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

magnoliju sam nekoliko puta pocela gledati, ali nisam izdrzala do kraja, zao mi je, jednom cu se morati potruditi da ga pogledam do kraja, jer stvarno vjerujem da je vrlo dobar film
ujedno bih htjela i vidjeti tom cruisea da zaista glumi, jer jedino je jerry mguire (ili kako se vec pise) njegova bolja uloga, ovo ostalo sve vise - manje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 22:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hajmo malo bez klevetanja. Harija gledam zato sto je zabavan (a ne zato sto, toboze, mislim da je umjetnost) sto se za Magnoliju nikako ne moze reci. Film inace ne gledam kao umjetnost vec kao zabavu. A vidio sam na ovom topicu da se mnogima nije svidio film "Izgubljeni u prevodu" koji je meni fantastican film. Dakle, ukusi su razliciti. Koliko se sjecam, u Magnoliji se Tom Kruz pojavljuje sve skupa jedno 20 minuta s obzirom da je cijeli film jedna navrat-nanos postavljena konstrukcija jedno 15 nepovezanih prica. A takve filmove mrzim. Volio bih da mi neko kaze u cemu je kvalitet te Magnolije. Filma se jako slabo sjecam, ostao mi je samo u pamcenju kao nevidjeno dosadan i mislim da bih radije dao da mi jedan nokat iscupaju "nazivo" nego da budem prisiljen da ga opet pogledam. Ne volim kad reziser napravi smarajuci film samo da bi prenio neku "zivotnu poruku" jer je ta poruka obicno ili nesto sto smatram opstepoznatim, ili se sa tom porukom ne slazem. Ne sjecam se koja bijese poruka Magnolije, ocito je moj mozak nije smatrao vrijednom pamcenja. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 22:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

cini mi se da je cruise bio nominovan za oscara za tu ulogu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 22:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Od filmova koji su u zadnjih 10 godina pokupili Oskare, jedini koji smatram vrijednim toga je "American Beauty", jedan stvarno fantastican film. Inace filmove ne gledam ni radi glumaca ni radi kvaliteta glume, vec radi radnje. Dokle god je gluma na pristojnom nivou (a nisam strog kriticar, svaka gluma kvalitetnija od one u latino serijama mi je prihvatljiva), scenario i prica su jedino sto mi je bitno. Opet kazem, zavisi sta je kome bitno. Neko se divi dosadnim filmovima zato sto imaju dobro uradjene kadrove. Ja kazem: "who cares?"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 22:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

A sama si rekla da si pocinjala gledati taj film nekoliko puta i da nisi izdrzala. Znaci da ti je dosadan. :D I jeste. Do yourself a favor i ako hoces da pogledas dobar film ovih dana otidji u kino i pogledaj "Plan letenja" sa Jodie Foster. Nemoj se smarati gledanjem dosadnog filma samo zato sto je neko u njemu nominovan za Oskara. Koliko se sjecam, sve sto Tom radi u tom filmu je da sa bine urla kako on zna sve o zenama, kako ce on to sve j***** i tome slicno. Stvarno za Oskara. :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 22:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

za razliku od tebe ja mislim da je film umjetnost, iako nekada ne tako zanimljiva svakako kvalitetna
film je zasnovan na scenariju (priči), a svaki bolji scenarij pokusava prenjeti neku poruku, neki uspiju neki me to je i jodi foster rekla nedavno u jednom intervjuu (ovo je vise manje parafraziran njen odgovor) samim tim, htio ti to ili ne, uglavnom svi filmovi imaju neku poruku

ja i dalje smatram akademiju institucijom koja u velikoj mjeri (ne uvijek) moze ocijeniti kvalitet filma, glume i scenaria

btw. kazes da je plan letenja dobar ?
isla bih ga gledati ali ovdje je karta za kino 10km !"#$%&/()(/&%$#$%&

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 22:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Posto smo vec definisali da za mene dobar film = zanimljiv film, u tom kontekstu mi je "Plan letenja" dobar. Zanimljiv je od prve do zadnje scene. Ali ne vjerujem da ga i pod razno mozes svrstati u umjetnost. Pa sama odluci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 22:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

otisli smo malo OT, ali izgleda da ljudi u zadnje vrijeme ne gledaju slabe filmove pa se ne javljaju i ne bune na nase razglabanje :)

ma ne gledam ti ni ja sad filmove zbogu neke umjetnicke katarze ali mislim da vrijedi pogledati i one koji spadaju u kategoriju malo bolje i kvalitetnije

jodie foster mi je super pa cu svakako otici gledati taj film

izvinjam se jos jednom svima zbog skretanja sa teme

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2005, 23:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Mr. Simpson je napisao:
Opet kazem, zavisi sta je kome bitno.

Ima tu istine. Film Građanin Kane je na nekoliko top listi bio na vrhu, kao najbolji film svih vremena. Ja ga dva puta pokušao gledati i umalo zaspao.
Ali mi je mnogo dobar film o snimanju tog filma.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 03:18 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2005, 10:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
film je, na žalost ovde iskazanih mišljenja, ipak, umjetnost. zabava je holivud ... i hari poter.

uzgred, poenta magnolije nije tom kruz. :lol:

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 458 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]