Ice Age je bas simpa filmic, najbolja je praistorijska veverica
Bornov identitet, nisam gledao niti cu, ne volim taj tip macho-007 filmove.
Zvuk mora, ako je neko gledao da li je za preporuku, i bdw da li ce dolaziti u kina od Almodovara zadnji film, nikako da zapamtim naziv filma,
Bili smo vojnici, Vader je sve rekao.
Ja spijun, komedijica kao spojenih par komedija sa pocetka 90, ali ima par dobrih gegova, nesto E.Murphey je sve dosadniji, u svakom filmu se isto beci, malo je to postalo dosadno, dok onaj drugi plavi, je Ok komicar.
Insomnia, vec sam negde nesto sarno za taj film, ali meni se cini da je Memento daaaaaaleko bolji film od ovog.
Crveni zmaj, gledao sam prvu verziju i razocarao sam se izborom glumca za Hanibala, ali mozda je to tako jer sam navikao na Hopkinsa.Svi vec znaju da je u pitanju prequel, film je (nova verzija) Ok, mnogo je mracniji od druga dva, da da, psihopate su bolje

, Edvard standardno dobro glumi, a Hopkins je ipak imao znatno manju ulogu u ovom delu, mogao bih cak reci da je ovaj, bar trenutno, bolji od Hanibala ( drugi deo ). Posebno mi je bio zanimljiv odnos psihopate i jos nekog, necu reci koga da ne bude spoiler.
Resident evil, je bas truo, kao i vecina likova u njemu , sem Mile J. , koja se sora u 16-tu, ko bude gledao neka obrati paznju na scenu fighta nje i psa-zombija.
Lavirint, nije los film, u poredjenju sa jos jedinim ( kako oni kazu) nasim horror filmom TT-sindrom, koji je bezveze, Lavirint ima dobru pricu, mada malo su preterali sa lavirintom, mislim dugo su se dole bunarali, i bas tesko da bi neko izbezumljen u vodurini do kolena i skoro potpunim mrakom mogao onako lako da razbija mozgalice, ali ajde de, sve je fikcija u filmu

. Najbolja je mamica, kako se ono zove ta glumica???
Da li je iko gledao trailer za Kill Bill, jedva cekam, konacno povratak Ume, a i Tarantina.