Bahamut je napisao:
Je l' odgledao iko True Detective 2x1?
Vidim na Yahoo-u su razocarani, vjerovatno se ocekuje previse, zbog prve sezone, cu pogledam veceras tek...
In other news, podsjetimo se koje superjunacine trebaju izaci:
Fear of the Walking Dead
Spin off WDa, nisam gledao pomenuti, pa ne znam ni o cemu ce ovaj biti, ne zanima me pretjerano.
Supergirl
Pilot je vec procurio, skinuo sam ga, ali ne mogu se natjerati da pogledam...
Legends of Tomorrow
Sporedni likovi iz Arrow/Flasha u jednom, djeluje ok.
Krypton
Najavljen odavno, nece biti Supermena, vec nesto kao istorija svih supermena, nadam se da ce valjati cemu, ako nista, bar lokacije planaete da odrade solidno i ja zadovoljan.
Lucifer
Jos jedan DCov pokusaj promovisanja Dark Justice League, a s obzirom na (ne)uspijeh Constantine-a, ne moze se puno ocekivati.
Mjesavina Californication-a i Dylan Dog-a, nadati se najboljem od loseg.
Dreadstar
Nikad cuo, more details soon, valjda.
Marvel je u pitanju.
A.K.A. Jessica Jones
Drugi u nizu Defender, sudeci po glumici i predobrom Daredevil-u, od ovog se puno ocekuje.
Luke Cage i Iron Fist

Ostali Defenders-i, Iron Fist-a jedva cekam, da unese malo negradskih desavanja, za Cage-a imam poker face, jednostavno mutav heroj.
Defenders
I na kraju, svi zajedno, malo mracniji Avengersi, u seriji, ne moze da omane.
Sve u svemu, polako ali sigurno stripovi prelaze na TV, sto je odlicno, jer ne moze sve strati u blockbuster filmove, u sta je Daredevil sve uvjerio, uz veliku pomoc Batflecka

Takodje, svidja mi se sto ni Marvel ni DC ne posustaju, takmice se k'o pokemoni, samo da se vise baziraju na stripove i serije, manje na filmove i sve pet.