^^piZZdek^^ je napisao:
Da ne otvaram novu temu... A i jednim delom se poklapa u ovu tako da ...
Gledao samo juce prvi dio filma koji se zove "Autostoper".
Koliko ja znam imaju 3 verzije (tj 3 filma sa ovim naslovom).
I Novija verzija snimana skoro, to sam gledao....(Cura i momak pokupe nekog lika koji ih pokusa ubiti, ali oni pobjegnu pa tamo pa vamo i kraj)
II Starija verzija nez kad je snimana tacno ali msm pocetkom -80-ih (Neki cvikeras ide negde na put i pokupi nekog stanca i bla bla nije vazno i to sam gledao ..)
III Ovaj sam juce gledao. Film krece tako sto 2 (rodjaka ili druga nisam sad siguran jebt. ali msm da su brca ipak

) krecu na put do neke cure. Na pumpi kupe radio-stanicu i krenu se sprdati sa kamiondzijama. I da neduzim jer ko je gledao vec je skontao koji je to film, oni se zamjere nekom vozacu koji ih krene proganjati. I tu sam stao :S Taj film sam i pre poceo gledati i stao skoro na istom mestu kao i juce. :S Pre sam procitao u novinama da se film zove "The Hitcher" ali nisam nasao tu verziju nikako....
Da li se moglo desiti da je bila greska u novinama il sta ?? help !
Prvi je napisao Eric Red (Cohen&Tate, Bad Moon, Body Parts), Rutger Hauer u glavnoj ulozi, izasao '86., kvlt!
Drugi izasao prije 7 godina, uzasna straight-to-video eksploatacija sa sinom Gary Busey-a u glavnoj ulozi.
Treci izasao prije 3 godine, John Ryder-a glumi Boromir, a za vristanje zaduzenja ona tetka iz One Tree Hill-a
Robert Harmon je radio i nesto sto bi se moglo nazvati prequel originalnog Hitcher-a, kratki film
China Lake.