Ovdje sam pokušao izložiti sve dosad spomenute filmove, te mišljenje o istim. Nema to nekog posebnog smisla, nego sam bio besposlen, a i volim da pametujem.
Southland Tales - zaspao na pola, bio mi je malo konfuzan, bratu se svidio
Hari Poter - gledao sve dijelove, nit' smrdi nit' miriše, ali sam više za nego protiv
Kum - gledao pola filma, nemam naročitu želju da dovršim ali ću morati jer je valjda riječ o kultnom filmskom klasiku
Book of Eli - gledao u kinu, interesantan dok sam gledao, brzo ga zaboravio
Maks Pejn - gledao, smeće
Disaster Movie - nisam gledao
Showgirls - gledao, ne pretjerano dobar, ali ni loš kolika se fama oko njega stvorila sa malinama i listama najgorih filmova
Battlefield Earth - nisam gledao
Freddy Got Fingered - nisam gledao
Ballistic Ecks vs. Sever - gledao ni pola, smeće neviđeno
Đavo nosi Pradu - gledao u kinu, nisam imao izbora, ne varim takve filmove
Pacifier - gledao više puta, nije to neki sjajan film, ali meni drag

Mr. and Mrs. Smith - gledao do pola, više dosadan, nego što je loš
Watchmen - gledao, i to onu najdužu verziju od četiri sata, i bio mi je dobar, mada nemam predznanje ni postznanje o tom univerzumu
Natural Born Killers - kao klinac sam volio taj film i gledao ga nekoliko puta, ali kad sam ga nedavno pokušao gledati, smorio se brzo
Alexander - gledao ga prije par godina, malo dosadnjikav
Besani u Sijetlu - gledao ga prije par godina, ovo je tip filmova koje ili gledaj ili nemoj gledati, ali nemoj poslije srati o tome kako je ovakav ili onakav, jer si i prije početka znao
šta te čeka
Terminal - gledao ga dva puta, mislim, meni je ovo drag film
Jersey Girl - gledao pola filma, koliko se sejćam, nije tragično loš, mada nisam gledao početak pa možda zato
Big Lebowski - gledao prvih 5 minuta pa zaspao, ali ne što mi je bio dosadan
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street - čuo sam najgore o ovom, pa se nisam ni usudio gledati
Antichrist - nisam gledao
Ameli Pulen - gledao sam ga dva-tri puta, onaj simpatični film za vječite djevojčice koje vole da se probude u tvom zagrljaju i da im šapićeš nježne riječi itd, sladak film koji svaki naredni put sve više nervira, ali i to zavisi od toga koliki cinički potencijal imate
Cool World - gledao dva ili tri puta, ali kao klinac, i ostao mi je u lijepom sjećanju, valjda zato što me uvijek privlačila ta noir atmosfera
Stardust - gledao u kinu, i kod ovih filmova važi pravilo da uglavnom znate šta vas čeka, pa nema nekog prostora za razočarenje, meni je bio simpatičan
Beowulf - malo me smorio, ali u suštini nije loš
Ovaj svijet pa vatromet - nisam gledao
Elizabethtown - isto
Vanilla Sky - gledao sam ga nakon originala + Tom Kruz i Kameron Dijaz, i valjda je to učinilo da ga ne volim, uz to mislim da je konfuzan u odnosu na original
Wimbledon - nisam gledao
Erik the Viking - isto