banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 09:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 390 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2007, 22:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ja Claire ne mogu da zaboravim .. sve i da se trudim :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 00:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
evo upravo odgledah sve 23 epizode prve sezone i prvu epizodu druge sezone. Nije mi bas jasno sve sad u drugoj sezoni,kako su saad odjednom svi zivi,kao da nista nije bilo :mad: :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 08:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Heroji su izgleda takvi na početku sezona, puno pitanja a malo odgovora.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 10:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Vader je napisao:
Heroji su izgleda takvi na početku sezona, puno pitanja a malo odgovora.

Nisu ni na kraju nista bolji :D
U svakom slucaju treba sacekati da prodje bar 4-5 epizoda pa da se ocjenjuje sezona.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 10:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Heroji su toliko prevrata imali u prvoj sezoni da 4-5 epizoda ne mora nista da znaci .. moze se desiti da, kao i ranije, bude jednostavno 'mazanje ociju'

Meni je druga sezona OK krenula .. nastavila sa nekim neodgovorenim pitanjima, uvela nova .. Mozda mi je i bolje ovako, nego da su svu pricu zakljucili pa ganjali neki potpuno novi zaplet ..

Interesuje me kakve moci ima Hirov otac .. kakve mama Petrelli .. ko je onaj 'ubica' ..

Citiraj:
Zasto nemoguce?

Nije nemoguce, ali bi gledanost serije znatno opala kada bi ubili jednog od najinteresantnijih likova koji je bio okosnica citave price prve sezone.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 11:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

V@nja je napisao:
ali bi gledanost serije znatno opala kada bi ubili jednog od najinteresantnijih likova koji je bio okosnica citave price prve sezone

Sylar? :)

Inače izgleda da su Hirov otac, mama Petrelli, Linderman, i onaj stari Charles Deveaux na početku što se Peter o njemu brinuo (tata od Simone) neki veći igrači, bar od onih koji su se do sada pojavili. Valjda ćemo vidjeti kakvi, zašto, kako. I koji su to koji ih ubijaju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 15:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Vader je napisao:
Inače izgleda da su Hirov otac, mama Petrelli, Linderman, i onaj stari Charles Deveaux na početku što se Peter o njemu brinuo (tata od Simone) neki veći igrači, bar od onih koji su se do sada pojavili.

Pa zar nisu oni svi bili i u prvoj sezoni spomenuti kao clanovi one organizacije, kada je tekla prica o Claire i njenim bioloskim roditeljima, i kada je Bennet uzeo Claire sa ciljem da je ovi kasnije ne nadju?

Vanja, nisam se uopste ni sjetio tako neceg, da bi opala gledanost ubivsi Petera... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2007, 16:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

FLASH je napisao:
Pa zar nisu oni svi bili i u prvoj sezoni spomenuti kao clanovi one organizacije

Jesu. I tada se vidjelo da su neki veći igrači, što se sada opet pokazuje. Vjerovatno će se o tome iz ovog drugog serijala više saznati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2007, 12:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
ma ne znam, meni bzvz ovo s peterom.. u prvoj sezoni ne zna kako da koristi moci, a sad ima amneziju.pa jeb ga ... nikako ga vidit u nekom hebenijem stanju..
inace, bas me zanima onaj lik sto ga djevojcica stalno spominje..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 20:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Meni je druga epizoda prilično dobra. Bolja od prve. Neki stari prijatelji su se opet sreli, i to mi je drago. Za neke nove se pokazalo da imaju moći, i to neočekivano. A neki su skontali da drugi imaju moći.

Ali kao i u prvom serijalu na početku se zakuhava a kasnije se otpetljava.

Čovjek je uz probleme uspio prevesti epizodu ovako brzo, svaka čast.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 22:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

I meni je bolja od prve.
Ono sto mi je nejasno malo je onaj dio kad je Peter koristio moci. Kako je iskoristio onu "magic-ball" iliti onu magiju, kad se ja nesto ne sjecam da je to iko koristio u prvoj sezoni? Sylar?

Ova mi je nekako prebrzo prosla, jer je kraca od prosle, kako je ona bila "promo-bez-reklama".
Imao sam par poteskoca pri razumijevanju neceg, u onom dijelu sa curom sto veze Petera, jer je nerazgovjetno govorila. Sto ne procitah to vezano za prevod ranije? :)

Usput, Vader, odakle skidas?
Ja sam imao epizodu spremnu jos danas oko 2 (full, ne low quality), naravno, ne sa torrenta, ali sam tek veceras stigao odgledati. ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Ja sam ipak odlucio da sacekam kraj sezone i onda pogledam sve u komadu.
Zato zaobilazim ovu temu u sirokom luku u narednih nekoliko mjeseci.
Nemoj slucajno da stavljete spoilere u potpise :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 23:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Prevod je i prošle sedmice bio gotov već u utorak, tako da možemo gledati samo sa jednim danom zakašnjenja u odnosu na amere :)

Nabavljam kod torentija, sad je epizoda normalnih 350 MB, a i prva sada može da se nađe od 350 MB, u početku je bila prevelikih 700 MB.

Odakle ti nabavljaš?

Ja sam skinuo danas tokom dana, jutros je bila kod torentija, nisam planirao gledati nego večeras pokrenem da vidim kako prevod "sjeda" i da malo "virnem"...i onda kažem sebi "ma ajd' pogledaću je" :), a imao sam ("pametnijeg") posla no šta se može :)

Ljudi ja ne znam u čemu je problem ali ja Petera nisam prepoznao dok ga onaj nije oslovio po imenu :roll:
ali sam vidio da se radi o nekome ko nema samo jednu moć

izgleda da onaj brat ima moć kojom može da poništi ono što njegova sestra nekontrolisano uradi, pobije ljude, a izgleda i iz nje može da "izvuče" ili primiri to stanje, prikazali su to sa očima...a ta njena sposobnost, kao što joj je ona žena rekla "nosiš nešto crno u sebi, dovoljno da ubije i vraga" bi se mogla pokazati jako korisnim...da ubije vraga, na kraju

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2007, 23:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja sam i ovu i proslu skinuo direktnim downloadom, ali se za to treba malo pomuciti, nije tako jednostavno naci kao kod torrentija, ali je zato dosta brze nabavim. :)
Druga epizoda.

Za prevode se nisam ni sjetio, a volio bih da jesam. Hocu ubuduce.

Kako nisi skontao za Petera? Pa jos sam se prosle sedmice ja derao "He is aliiiiive", kada je Vanja rekao da bi bezveze bilo da su ga ubili.
Da, sad se sjecam, ti ni onda nisi ukopcao o kome se radi ("Sylar?"), a ja sam mislio da se zezas, pa nisam odgovarao. :)

Ona Meksikanka se cini zanimljivom, mada mi je malo bezveze onaj fazon sa crnim suzama. Nekako mi izgleda kao da nisu imali inspiracije sa njom, pa daj sta das.

Ono sto je meni bilo zanimljivije je napad na Peterovu i Nathanovu majku. Da li je ona ono sama sebe izgrebala ili je opet bio onaj "F"? Dosta zanimljivih pitanja za pocetak. :]

Preview za trecu epizodu mi se cini dosta interesantnim.
Konacno se pojavljuju Micah i ekipa.

guess who je napisao:

Meni je ovako dosta zanimljivije, jer sama bit cekanja nove epizode daje joj poseban smek. :D
Onako kad imas sve epizode kod sebe, nisi toliko ni zainteresovan. Znam iz licnog iskustva sa drugim serijama. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2007, 07:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

FLASH je napisao:
Kako nisi skontao za Petera? Pa jos sam se prosle sedmice ja derao "He is aliiiiive", kada je Vanja rekao da bi bezveze bilo da su ga ubili.
Da, sad se sjecam, ti ni onda nisi ukopcao o kome se radi ("Sylar?"), a ja sam mislio da se zezas, pa nisam odgovarao. :)

Skontao sam ja da vi mislite na Pitera, a napisao sam Sylar jer se ono što je V@nja napisao odnosi i na njega (da bi bilo bezveze da i njega izbace jer je i on obilježio prvi serijal). Ali mi Peter nekako ne liči na sebe, no dobro :)

A Sylar vidimo da će se pojaviti, bio je i na traileru za drugi serijal prije nego što su ga počeli emitovati. Taj trailer izgleda sadrži scene iz prve 4 epizode, čuo sam da je toliko snimljeno, pod "episode list" na IMDb imaju nazivi samo prve 4 epizode.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Okt 2007, 08:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Sad sam pročitao smislen komentar, Peter se "sjeti" svojih moći onda kad mu baš zatrebaju, već je uradio dosta toga sa njima, a kada je trebalo uzeti onu misterioznu kutiju od onog gangstera kad ju je stavio nad vatru tu nije ništa uradio.

Predlažem da ne pišemo ovako žutom bojom kojom sakrivamo spoilere, jer ćemo od sada samo i komentarisati nove epizode pa oni koji ih još nisu stigli pogledati neka jednostavno ne čitaju temu dok ne pogledaju, u suprotnom će svi postovi sve više biti žuti. Osim možda u utorak, kad neko pogleda pa samo napiše kakva je epizoda, a da dio u kojem piše šta se desilo oboji žuto, ili da samo napiše kakva je epizoda a da komentare ostavi za kasnije kad još neki pogledaju, kao što sam ja juče uradio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Okt 2007, 14:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja epizode nabavljam preko Rapidsharea .. pokazalo se mnogo brzim nego da vucem sa torrenta, pogotovo u ovim slucajevima kada ima 10 i vise hiljada leechera.

Epizoda je super - interesantno mi je to sto se pokazuje da vise likova moze imati istu moc, sto do sada nije bio slucaj. Bas me interesuje kako ce se to objasniti.

I da .. nemojte molim vas vise pisati zutim slovima, boli me glava :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Okt 2007, 00:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
odgledah 2 epizodu,ma nista posebno,nista se nije novo pojavilo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Okt 2007, 00:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
pa hocemo sad pisat dr bojom il ne ?

Citiraj:
Ljudi ja ne znam u čemu je problem ali ja Petera nisam prepoznao dok ga onaj nije oslovio po imenu
ali sam vidio da se radi o nekome ko nema samo jednu moć

izgleda da onaj brat ima moć kojom može da poništi ono što njegova sestra nekontrolisano uradi, pobije ljude, a izgleda i iz nje može da "izvuče" ili primiri to stanje, prikazali su to sa očima...a ta njena sposobnost, kao što joj je ona žena rekla "nosiš nešto crno u sebi, dovoljno da ubije i vraga" bi se mogla pokazati jako korisnim...da ubije vraga, na kraju

pa vjerovatno ce ona na kraju da ubije tog lika, kako ga vec zovu bugyman il kako vec

Citiraj:
Zato zaobilazim ovu temu u sirokom luku u narednih nekoliko mjeseci.
Nemoj slucajno da stavljete spoilere u potpise

pametno, samo meni se sad ne da cekat 2-3 mjeseca al to je bar meni bolje. sjednes i pogledas sve u komadu, malo te oci zabole nakon sedam sati gledanja al se isplati :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Okt 2007, 18:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

FLASH nemoj opet da ne skineš prevod :) koji je naravno već gotov.

Treća epizoda je dobra, ne baš kao druga ali je dobra.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 390 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]