banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 12:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 458 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2005, 13:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
definitivno najgori film je AI tj. Artificial Inteligence
iako je spilbergov, film je užas živi
na početku kao i obećava pomalo ali kako ide dalje postaje sve gori i besmisleniji

ljudi su mi govorili film je glup, a ja sam bila očajna što ga nisam gledala u kinu pa ga dignem na dvd-u, 2,5 marke koje nikad necu dobiti nazad

najiskreniji savjet utemeljen na veoma lošem iskustvu: uštedite vrijeme i novac i zaobiđite ovaj film u širokom luku

Poslednji put menjao josephine dana 13 Nov 2005, 13:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2005, 13:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
josephine je napisao:
definitivno najgori fil je AI tj. Artificial Inteligence
iako je spilbergov film je užas živi
na početku kao i obećava pomalo ali kako ide dalje postaje sve gori i besmisleniji

ljudi suu mi govorili film je glup, a ja sam bila očajna što ga nisam gledala u kinu pa ga digne na dvd-u, 2,5 marke koje nikad necu dobiti nazad

najiskreniji savjet utemeljen na veoma lošem iskustvu: uštedite vrijeme i novac i zaobiđite ovaj film u širokom luku

Nisam imala dosad priliku da pogledam taj film, ali oduvijek imam zelju da ga pogledam. Bio je jednom na TV-u ali nisam imala vremena da ga gledam. Ali sad, nakon ovog tvog posta, ne znam da li ga vise zelim i gledati. :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2005, 14:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Ni meni se AI nije dopao... nisam bas neki kriticar, pa da bih mogao konkretno nesto da zamerim... ali ceo film mi je nekako bljutav...

Evo sad sam gledao Darkwaters (japanska verzija)... bezveze... mnogo su hteli, a malo postigli...

U isti paket ide i Boogieman (ili tako nekako)... tek to je za zaobici...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2005, 15:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2005, 18:41
definitivno bi to bio TITANIK, film nad filmovima(fuj)
kako neko to moze gledati? (opet)
meni je i jednom bilo previse, a isfur mi bio izlaziti u po filma iz kina, zao mi ljudi....

Horoskopski znak, pravi veseljak,
srecna zvjezda vodi mene, volim pjesmu, vino, zene!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 01:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
znam da se o ukusima ne raspravlja ali stvarno moram da vas iskritikujem: ljudi ako je tema najgori film koji ste pogledali onda nikako ne možete tu svrstati Titanik, AI, Mars napada, Troja, Gladijator i ne znam šta ste još strpali u isti koš...
ja mogu da razumem da se nekome određeni film ne sviđa, bože moj, svako od nas ima različite afinitete, ali da ga proglasite za najlošiji film koji ste pogledali... :-?
sad neka mi neko od vas kaže da nikad u životu nije gledao neku od tzv. tinejdžerskih komedija ili raznoraznih filmova B produkcije sa raznoraznim komandosima, uber-ratnicima i borcima za pravdu ili još bolje da je gledao pa da mu se toliko svideo da ga naziva boljim filmom od gore navedenih i ja ću mu skinuti kapu i više neću ni "a" reći!
toliko od mene

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 02:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ma A.I. je odvratan film.Tako je dosadan i totalno gubi smisao sa razvojem filma.
Sto se tice onih B filmova,mislim da bi tema trebala imati naziv:NAJGORI POZNATIJI FILM

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 10:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Meni je AI fantastican film. Sto samo govori da se o ukusima ne raspravlja. Ili da je barem uzaludno... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 10:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Oceans 11 :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 18:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2005, 18:41
Citiraj:
sad neka mi neko od vas kaže da nikad u životu nije gledao neku od tzv. tinejdžerskih komedija ili raznoraznih filmova B produkcije sa raznoraznim komandosima, uber-ratnicima i borcima za pravdu ili još bolje da je gledao pa da mu se toliko svideo da ga naziva boljim filmom od gore navedenih i ja ću mu skinuti kapu i više neću ni "a" reći!
toliko od mene

jedino to i gledam, to su filmovi, to treba cijeniti a ne neki Titanik...
Rambo, Conan, Robocap, e to su filmovi to se trazi. Samo super heroji, tu bar imam uzora...

Horoskopski znak, pravi veseljak,
srecna zvjezda vodi mene, volim pjesmu, vino, zene!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Salu na stranu... ne treba biti tako striktan kod naslova teme... ako se trazi samo jedan, najgori... onda je u pitanju jedan film, pa je lista suzena... a ovako mozemo da cujemo misljenja, preporuke...

Da ne bude da nisam naveo film ... Alien Abduction ... B kategorija... vanzemaljci, otmice, kasapljenje... ali na "B" nacin... interesantno je da (bar prema IMDB) je film snimljen za 11 dana, bez nekog budzeta... ako bas ne volite B-produkciju, nemojte ni pokusavati da gledate...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2005, 21:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Najgori film koji sam pogledala u zadnje vrijeme (trenutno se ne mogu sjetiti svih loshih filmova) je definitivno drugi dio Zorroa! Kakav uzas, odavno nisam gledala nishta gore. Film je definitivno dobre produkcije, vidi se da su ulozili u njega, ali radnja i dijalozi su za dijete od 10 godina, chak i manje.... Najgore mi je bilo shto su se ljudi u kinu smijali tim sranjima koja su, kao, dobri fazoni?!?!?!?!?!?! Gospode Boze, film je napravljen za maloumne, vjerovatno je u Americi popunio sve kino-sale, ali, ovdje takvo neshto ne prolazi.... :pukeright:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 19:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
posljednji samuraj sa tomom kruzom ili kako se već zove, kad oficir neke od vojski u američkom građanskom ratu postane samuraj. debilana. kao, vidi ovih ludih likova, tamo negdje u pizdićima, šta rade. za prosječnog američkog konzumenta koji nema pojma o drugim kulturama ...

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
ko to ima neshto protiv a.i.? uhm...necu nishta reci...samo potvrdjujem nerverove rijechi...

jel' ko gledao seagalov "belly of the beast" (mislim da se tako zove)? da li je iko gledao bilo koji njegov film? i ne samo njegov, tu je jedan van dam, dolph lundgren i ostale nindze osvetnici. i pored gomile govnarija ovih likova, vi nadjete govoriti o jednom vanilla sky, a.i. i ostalim fenomenalnim ostvarenjima kao najvecim sranjima filmske industrije...jebiga, ne ide to tako...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 19:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
tema ne zahtjeva od nas da kolektivno odlučimo koji je najgluplji film na svijetu, nego da iznesemo svoje subjektivno mišljenje o tome koji je film svakom od nas ponaosob bio najgluplji

nikako ne mogu reći da je neki film stevena seagala ili njemu slučnih glup, iz jednostavnog razloga što te filmove ne gledam, teško da se ta ostvarenja mogu ubrojati u fimove

isto tako bi se možda mogli osvrnuti i na ostavrenja turkmenistanske kinematografije, možda tamo nađemo neki gluplji

mislim da nisi shvatio temu, i da nema potrebe da osporavaš moje subjektivno shvatanje A.I-a kao najglupljeg filma

ja sam taj film smatrala vrijednim gledanja, pogledala sam ga i nisam bila ni malo oduševljena, a ako ti jesi to je tvoja stvar...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 22:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
Lisa_Simpson je napisao:
Gospode Boze, film je napravljen za maloumne, vjerovatno je u Americi popunio sve kino-sale, ali, ovdje takvo neshto ne prolazi.... :pukeright:

A ti odgledala film do kraja :D i jos skuzila za koga je film napravljen. Ccccc, Lisa.

Avidi i ovoga poznavaoca prosjecnog americkog konzumanta

gluecifer je napisao:
debilana. kao, vidi ovih ludih likova, tamo negdje u pizdićima, šta rade. za prosječnog američkog konzumenta koji nema pojma o drugim kulturama ...

Svi glupi filmovi se prave samo za americko trziste, samo ne znam zasto ih vi tako 'nedebilni' gledate. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 22:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dove je napisao:

gluecifer je napisao:
debilana. kao, vidi ovih ludih likova, tamo negdje u pizdićima, šta rade. za prosječnog američkog konzumenta koji nema pojma o drugim kulturama ...

Svi glupi filmovi se prave samo za americko trziste, samo ne znam zasto ih vi tako 'nedebilni' gledate. :D

zato, jer sam pao na reklamu. ali vjeruj mi da sad pazhljivo biram shta gledam. takav je holivud, sve pojednostavljuje za tamo nekog u nebraski, jebiga. ili za nekoga u, recimo, arandjelovcu. isto mu dodje, ili u banjaluci.
valja kru` zaraditi. i dobro se chuvam tih takozvanih blokbastera jer me redom razocharaju. puno para nizashta. jer to ima za cilj samo jedno- da zaradi pare. poneshto se provuche da valja, al` to je tanko i nema ih mnogo.

to potpada pod definiciju prosjechan konzument. ja sebe ne smatram istim, tako da ... holivud generalno pravi filmove za domache trzhishte, ako napravi i za vani, utoliko bolje.

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2005, 22:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
A sta mislite o filmu "Bad santa"?
Meni se film nije svidio, i prilicno je bio dosadan. Ocekivao sam vise.
Dosadno, dosadno i jos vise dosadno. [-(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2005, 15:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2004, 15:21
gluecifer je napisao:
Dove je napisao:

gluecifer je napisao:

zato, jer sam pao na reklamu. ali vjeruj mi da sad pazhljivo biram shta gledam. takav je holivud, sve pojednostavljuje za tamo nekog u nebraski, jebiga. ili za nekoga u, recimo, arandjelovcu. isto mu dodje, ili u banjaluci.
valja kru` zaraditi. i dobro se chuvam tih takozvanih blokbastera jer me redom razocharaju. puno para nizashta. jer to ima za cilj samo jedno- da zaradi pare. poneshto se provuche da valja, al` to je tanko i nema ih mnogo.

to potpada pod definiciju prosjechan konzument. ja sebe ne smatram istim, tako da ... holivud generalno pravi filmove za domache trzhishte, ako napravi i za vani, utoliko bolje.

A ko to po tebi pravi dobre i iznad prosjeka filmove da ih takvi kao ti nadprosjecni konzumati mogu s uzivanjem gledati? Pa naravno da je sve to lova i samo lova. A da gledas malo bolywood ili nolywood (cini mi se da se tako zove), mozda nadjes nesto tamo za sebe, mada sumnjam jer i oni prave vecinom filmove za domace trziste. A ko to pravi filmove za svjetsko trziste ako nije holywood?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Nov 2005, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dove je napisao:
A ko to po tebi pravi dobre i iznad prosjeka filmove da ih takvi kao ti nadprosjecni konzumati mogu s uzivanjem gledati? Pa naravno da je sve to lova i samo lova. A da gledas malo bolywood ili nolywood (cini mi se da se tako zove), mozda nadjes nesto tamo za sebe, mada sumnjam jer i oni prave vecinom filmove za domace trziste. A ko to pravi filmove za svjetsko trziste ako nije holywood?

nezavisna produkcija. :wink: ne godzile i razne katastrofe i potopi. nezavisna, dakle. ili holivud ali ne blokbasteri tj. mejnstrim struja, već malo of ... nezavisna odakle god ...
gledao sam nešto bolivuda, ako misliš na indiju, i to je apsolutno neki njihov fazon koji ja ne varim. pjesma, ples, traju po 4 sata itd ...

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2005, 00:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2003, 22:48
ai je spilbergov najbolji i jedini dobar film.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 458 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]