banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 186 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2002, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ja u svakom slučaju planiram pogledati taj Spilbergov film.

Da li je neko od vas gledao "Sjene iz dubine" sa Kevin Spejsijem, ja nisam :( jer mi je pobjegao prije nego što sam ga mislio pogledati? Kakav vam je? Ja sam čuo da je dosta dobar.
Za razliku od njega "Gosford park" je još uvijek tu, možda još samo danas jer se filmovi smjenjuju četvrtkom. Sutra dolazi "Ubistvo po brojevima" i mislim "Čovjek koga nije bilo".

Da li je neko gledao "Kralja Škorpiona"? Kakav je?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2002, 14:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Ma gledao sam i "kralj Skorpion" .. onako ... nije mi nesto ako oces iskreno... ali moze se pogledati ....

Nepotpuni Izvjestaj sam gledao na videu, ne vjerujem da ga ima jos u kinu .... ali je strava...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2002, 14:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2001, 01:00
"Kralj Skorpijona" je uzas, strasno sam se razocarala :(

Radnja je glupa, akcioni film bez imalo podloge, prave radnje ili neke umjetnicke note.
Bacices samo uzaludno novac, vjeruj mi!
Po hronologiji je trebao biti prvenac prije "Mumije", ali je "Mumija I" daleko bolji i od drugog dijela, a posebno od ovog sunda, koji nastaje u holivudskim studijima. :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2002, 12:14 
Početnik
Početnik

Vader , dok ne pogledas film "nepotpun izvjestaj" ne obracaj mi se :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2002, 09:35 
Početnik
Početnik

hahahhaaha SALAAAAAA .. salimo se malo .. segachimo :PPP daj pisite nesto... evo gledao sam sinoc "BANDITI" sa Bruce Willis-om nije los .. moze se gledati...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2002, 08:44 
Početnik
Početnik

Gledao sam sinoc i "Murder by numbers" .... dobar film... mada meni se uvijek svidjao neizvjestan film.. kako recimo NEPOTPUN IZVJESTAJ .. jer u njemu ne da ne znas kako ce se zavrsiti nego ne znas sta ce biti u sledecoj minuti.. dok je Murder by numbers , previse "ocigledan" ... znas sve i samo cekas da se to i realizuje, ali film se moze pogledati i preporucujem ga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2002, 10:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

I ja sam sinoć gledao "Ubistvo po brojevima".
Ono što me zeznulo je što sam ja mislio da će tu biti dosta ubistava, da će biti neki serijski ubica, kad ono samo jedno ubistvo a još film i nije triler kako sam mislio.
Bilo bi interesantnije da je film završio onako kako je počeo, bar meni.
Samo ideja filma je interesantna, meni je to padalo na pamet, da dođe neko i prouči razne fazone iz kriminalistike i onda počini dobro smišljeno ubistvo da ga ne mogu uhvatiti, i to sve iz fazona. To je moguće samo što naravno neće napraviti film da se kriminalac izvuče (bar iz ljudskih ruku) a to me ponekad iritira, zato mi je "Sedam" sjajan film.
Sve u svemu film je dobar, pogledajte ga ako volite kriminalistički film sa prikupljanjem i analizom dokaza, slaganjem kockica, nadmudrivanjem počinitelja i detektiva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2002, 13:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Muška ekipica je sinoć odabrala xXx za gledanje.
Meni se svidio, mislim, glumac. :D Dobro, jest' malo prekomjerno nafuran.
Nego, nije ni film loš, ono: priča je standardna.
Muzika je u filmu najbolji dio,opaka je skroz, tipa Rammstein i sl.
Ima i dobrih vizuelnih efekata, npr. munje u diskoteci.

Tip je na kraju spasio svijet. Da ne povjeruješ! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2002, 09:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Gledao sam sinoć "xXx".

Solidan SF, možda i najbolji u zadnje vrijeme...jer ni jedan drugi nisam gledao u zadnje vrijeme :)

Naiva na fazon James Bonda samo sa istetoviranim mišićima, čak ima i auto nabudženo raznim fazonima kao James Bond.

U filmu dominiraju efekti eksplozija, pucnjave, vratolomnih akcija i to je to. Priča ništa posebno, standardna, sa teroristima i biološkim otrovom.

Možda jedina realna stvar u filmu je kad je on onakav macho tip koji sve zna i može zaboravio da otkoči pušku :D, simpatično. Da to nije bilo tako onda bi film bio stvarno pretjerano nerealan :D

Npr. film "Pritajeni tigar skriveni zmaj" je mnogo realniji od ovoga. Ustvari u Tigru i Zmaju ni nema ništa nerealno.

Ko voli stvarno odlično urađene efekte, vratolomnu akciju a da se pri tom ne opterećuju umno o dubljim porukama filma jer ih nema neka obavezno pogleda xXx.

Da li je neko gledao "Čovjek koga nije bilo"?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2002, 15:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Gledala sam "We were soldiers" sa Mell Gibsonom , nije jedan od najnovijih filmova ali dobar je za pogledati

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2002, 04:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Filmasi, sta je ovo da li vas zaista nema ili ne gledate nove filmove u zadnje vrijeme?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2002, 10:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ja sam sinoć gledao "Bad compani, (Od)jednom agent" i dobar mi je, bolji mi je od xXx. Fina akciona komedija sa finim humorom i Srbima kao glavnim negativcima koji zamalo da aktiviraju nuklearku u Americi. Falilo je nešto preko sekunde da pukne, standardno. A da, pomenut je i nezaobilazni Balkan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2002, 23:57 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2002, 13:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Gledao sam sinoć "Monsters ball".

Šta reći?
Ne znam stvarno šta bih rekao osim da film nije uobičajen iako prikazuje uobičajenu priču o životu a nije uobičajen jer inače filmovi ne prikazuju to već izvještačene naivne slike koje imaju malo šta zajedničko sa realnosti. To ne znači da su uvijek ovakvi filmovi loši ali ovi realniji su ponekad pravo osvježenje.

Film je potežak, nepredvidljiv, nikad ne znaš šta će se slijedeće desiti ni kako će film završiti što je jako pozitivno.

Vader je napisao:
Gledao sam sinoć na reviji film Dejvida Linča "Bulevar zvijezda" (Mulholland Drive) pa bih volio da mi ako je neko gledao ovaj film objasni o čemu se u filmu radi.

Evo detaljan opis uz objašnjenja ovog veoma konfuznog filma pa ako je neke gledao film a nije ga shvatio neka baci pogled. Ovaj film je proglašen za najuvrnutiji i najkonfuzniji film godine.

Evo link

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2002, 20:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2002, 21:17
zdravo!
gledala sam "About a boy",i svidio mi se.Rekla bih da film odise toplinom i ne znam u cemu je stos ,ali zaista mi nedostaju takvi filmovi.Uopste nisam ocekivala maltene nista od ovog filma ,ali i Hju Grant me iznenadio ,djelovao je zbunjeno(kao i uvijek )ali i simpaticno.Prosto,ja sam se primila na ovaj film i znate ono, bude mi drago sto sam pogledala neki film kad izadjem iz kina.To se desilo i s ovim filmom.On je daleko od bilo kakvog remek djela ili sl.ali radi se o zivotu(jednog njegovog aspekta koji doduse sa sobom povlaci mnogo stvari) na fin i beziskompleksiran nacin.A i mom drustvu film se svidio.Prijao je. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2002, 19:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Završeno snimanje Terminatora 3
Snimanje novog i dugo očekivanog nastavka Terminatora je završeno. Režija je čekala nekoliko meseci da bi dobila dozvolu za snimanje poslednjeg kadra na Rodeo Driveu u Beverly Hillsu. U ovoj sceni se pojavljuje manekenka/glumica Kristanna Loken kao od majke rođena. ?Roboti, kao što znate, uvek dolaze bez odeće, pa je bio pravi izazov snimiti ovaj kadar sa Kristinnom Loken bez privlačenja previše znatiželjnih očiju, a ova lokacija je uvek puna turista.? Izjavio je redatelj Jonathan Mostow. Novi film čije će ime biti ?Terminator 3: Ustanak mašina?, pojavit će se u bioskopima 3. jula 2003. godine.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Okt 2002, 22:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Apr 2002, 01:00
Upravo sam gledala Red Dragon, nastavak price o Hanibalu- kanibalu.
Prica zapravo pocinje prije desavanja radnje u "Kad jaganjci utihnu". Detektiv FBI je ovaj put muskarac. Izuzetno napeta radnja, obavezno pogledati. Mnogo je bolji cak i od prvog djela.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2002, 12:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Postoje "Kad jaganjci utihnu" i "Hanibal".
Je li Red Dragon nešto treće?

Vrh

Tema posta: Red Dragon and stuff
PostPoslato: 14 Okt 2002, 13:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Red Dragon je koliko ja znam prequel Silence Of The Lambs.
Ali ovo za Terminatora 3 me buni, zar ne bi trebalo da ga je režirao John McTiernan (Die Hard)? U svakom slučaju ne očekujem ništa dobro od tog filma, pošto nema Jamesa Camerona, a i on je svakako pukao (Titanic), tako da mislim da je bolje bilo da ostave legendu na miru.

Usput, samo da odgovorim na jedan od prvih postova u ovom topicu, u vezi sa filmom The Others: Film je odličan (gledao sam ga tri puta), ali ni on ni The Sixth Sense nisu toliko originalni koliko ljudi misle. Sixth Sense dosta posuđuje od jednog starog horora, Dead And Buried (sa Jamesom Farentinom), a motiv sa likom koji umre a nije svjestan toga može se naći i u knjizi The Survivor Jamesa Herberta. To su najraniji korijeni za koje ja znam, a ko zna odakle čitava stvar potiče :D Naravno, kao što rekoh, meni je The Others odličan film, ali prvenstveno zbog glume (dječak i djevojčica su fenomenalni) i scenografije. Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2002, 14:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Čujem da je režiser šestog čula režirao i The signes koji stiže ovde u četvrtak. Je l' ima neko da je gledao taj film?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 186 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]