banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 09:18 Danas je 01 Jul 2026, 09:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 19341 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241 ... 968  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Nov 2009, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
giometar je napisao:
American History X, Romper Stomper i This Is England... Ne znas koji je gori! Vrh gluposti kada klinac isfrustiran onim sto je vidio, na kraju filma (This Is England) zguzva Englesku zastavu i baci je u more.

Zašto mi reče kraj filma? Ja baš tražim torrent :D Al svejedno ću pogledat... Što ti se ne sviđa American History X?
Nažalost, nekad davno sam upoznala klince skinere u Bl.. 2002. biješe mislim.... Moram priznat da su kao u filmu.... :confused1: Žalosno, ali istinito... Lik priča kako je kraj Vrbasa pretukao četrdesetogodišnjaka jer je Musliman. WTF?!

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 14:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Freak_on_a_leasH je napisao:
Archangel je napisao:
Veceras najvjerovatnije gledam: Saw VI

Mora da se salis....pa taj je serijal nakon prvog dijela cisto smece....

Apsolutno.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 14:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jul 2009, 10:16
@zLo_krme
Ne svidja mi se jer to snimano sa idejom da se izruguju skinhedi, sto na neki nacin i opravdavam, ali na kraju ispade izrugivanje citavog naroda. Eto, na This Is England se to najbolje vidi.
A u prilog tome idu i senzacionalisticki naslovi filmova... Americka Istorija, Ovo je Engleska... Kakve veze ima americka istorija, (a i engleska) sa sakom debila?

Kad si vec zainteresovana, i Romper Stomper se bavi istom tematikom, glumi Rasel Krou, jedna od boljih uloga.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Što se tiče naslova, slažem se s tobom. A nije u pitanju "šaka debila" nažalost... Ima ih i više nego što mislimo... Al definitivno ne treba poistovjećivati čitavu naciju sa 10% populacije. Nikad nisam voljela generalizaciju. Al tematika me zanima. Skinuo se evo This is England, pogledaću večeras...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 15:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
giometar je napisao:
@zLo_krme
Ne svidja mi se jer to snimano sa idejom da se izruguju skinhedi, sto na neki nacin i opravdavam, ali na kraju ispade izrugivanje citavog naroda. Eto, na This Is England se to najbolje vidi.
A u prilog tome idu i senzacionalisticki naslovi filmova... Americka Istorija, Ovo je Engleska... Kakve veze ima americka istorija, (a i engleska) sa sakom debila?

Kad si vec zainteresovana, i Romper Stomper se bavi istom tematikom, glumi Rasel Krou, jedna od boljih uloga.

za mene je american history jedna od najboljih socijalnih kritika koje sam gledao.o izrugivanju nema govora jer se ovde skinhedsi tretiraju kao misleca i emotivna bica , sto u realnom zivotu uglavnom nije slucaj.
sto se tice naslova, mislim da se radi o skolskom zadatku koji sluzi i kao naracija filma.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Frisky_Dingo je napisao:
giometar je napisao:
@zLo_krme

za mene je american history jedna od najboljih socijalnih kritika koje sam gledao.o izrugivanju nema govora jer se ovde skinhedsi tretiraju kao misleca i emotivna bica , sto u realnom zivotu uglavnom nije slucaj.
sto se tice naslova, mislim da se radi o skolskom zadatku koji sluzi i kao naracija filma.

Ne vidim samo kako se ovdje izrugivanje skinheadsa moze poistovjetiti sa izrugivanjem citavog naroda,ako je tako onda i svi filmovi u Ku Klux klanu,o nacizmu,terorizmu izruzuju citavu naciju a ne samo navedene.
A to za npr This is England,ne vidim sta je lose u tome,mozda bih preformulisao naslov u "This also is England",jer pokazuje da nijedna nacija nije bajna i sjajna,naprotiv cak.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 18:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
Up :) odlican crtac ima puno scena koje diraju u srce(bar mene) a animacija je extra. Preporuka svakome ko nije gledao

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 13:37
Volim filmove s trandzama :) Evo 3 favorita:
Hedwig and the Angry Inch http://www.imdb.com/title/tt0248845/
Breakfast on Pluto http://www.imdb.com/title/tt0411195/
The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert http://www.imdb.com/title/tt0109045/

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 22:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2007, 11:10
Klopka
http://www.imdb.com/title/tt0478813/

Ko nije gledao, obavezno da pogleda :)

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Christmas carol,odlicno odradjen :) za desetku(to mozda zato jer mi je to omiljena knjiga))

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 10:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
Ахил и корњача (Akiresu to kame) - не сјећам се када/да ли сам икада гледало овакво нешто :), у једном тренутку сам толико изнервирана да желим да се телепортујем у биоскопско платно и објасним главном лику неке ствари :D , у другом плачем од смијеха, у трећем само уживам у лијепој сцени, па тако у круг, откачено и лијепо :).

Soul kitchen - сат и тридесетак минута загарантоване разбибриге :).

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 12:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2008, 11:45
azdajica-ny je napisao:
Christmas carol,odlicno odradjen :) za desetku(to mozda zato jer mi je to omiljena knjiga))

e, korisna informacija, ovo sam htjela pogledati, bilboardi na sve strane...

btw. prije neki dan mi klinac od nekih 12,13 godina kaze da je to horor! :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 12:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sinoc odgledao film "Izmaglica" ili kako vec... nije los, pogotovo mi se svidja sto zavrsetak nije cisto americki...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 17:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
mucko je napisao:
azdajica-ny je napisao:

odlican je film al' ne bih dijete ispod 10-ak god odvela da gleda

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 18:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
azdajica-ny je napisao:
mucko je napisao:
azdajica-ny je napisao:

odlican je film al' ne bih dijete ispod 10-ak god odvela da gleda

Drug sto je gledao kaze da se vise istripao za taj film nego za bilo koji horor :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 18:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pogledala sam This is England.... Ne može se poredit sa American History X... Žanr možda jeste sličan, al mnogo bolje je urađen AHX.... Glumci su mnogo bolje odradili.... Što se tiče naslova, pa ne bih rekla da je ok... American History X je dobio naslov po eseju. Ovaj drugi - hm hm, ne bih rekla da su baš potrefili. Malo mi je mučan film, htjeli su da se približe gledaocu, pa je snimljen nekako "amaterski". U svakom slučaju, uopšte ne bih poredila ta 2 filma. Ne sviđa mi se This is England.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 23:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Archangel je napisao:
Sinoc odgledah 3 filma na kompu:

Hangover - 9/10 - bas je extra film, umro sam od smjeha...9-ka je samo zato sto sam odmah pretpostavio da ce na kraju lik biti na nekom toliko glupom i lakom mjestu...

Potpis... jos uvek se smejem, ja nisam ni stigao da razmisljam gde bi lik mogao da bude jer sam se smejao sve vreme, mada sam na pocetku filma mislio o tome zbog tvog posta...
Film mi je prejak i podstakao me da menjam profesiju... necu vise da budem stomatolog, a ti ces znati zasto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cudi me da mi ono vec do sada nije palo na pamet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 23:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Hertzog je napisao:
Archangel je napisao:
Sinoc odgledah 3 filma na kompu:

Hangover - 9/10 - bas je extra film, umro sam od smjeha...9-ka je samo zato sto sam odmah pretpostavio da ce na kraju lik biti na nekom toliko glupom i lakom mjestu...

Potpis... jos uvek se smejem, ja nisam ni stigao da razmisljam gde bi lik mogao da bude jer sam se smejao sve vreme, mada sam na pocetku filma mislio o tome zbog tvog posta...
Film mi je prejak i podstakao me da menjam profesiju... necu vise da budem stomatolog, a ti ces znati zasto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cudi me da mi ono vec do sada nije palo na pamet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sacekaj samo da nadjes nekog da se kladis sa njim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 16:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2009, 20:41
zLo_krme je napisao:
Pogledala sam This is England.... Ne može se poredit sa American History X... Žanr možda jeste sličan, al mnogo bolje je urađen AHX.... Glumci su mnogo bolje odradili.... Što se tiče naslova, pa ne bih rekla da je ok... American History X je dobio naslov po eseju. Ovaj drugi - hm hm, ne bih rekla da su baš potrefili. Malo mi je mučan film, htjeli su da se približe gledaocu, pa je snimljen nekako "amaterski". U svakom slučaju, uopšte ne bih poredila ta 2 filma. Ne sviđa mi se This is England.

Pogledaj jos jednom al malo pazljivije :D
Ne znam sta nije jasno, radnja se odvija u Engleskoj, filma prikazuje zivot engleske omladine poslije Foklandskog rata za vrijeme vladavine celicene lady u Engleskoj. U to vrijeme u Engleskoj dolazi do porasta nezaposlenosti i jacanja desnice i pojavljuju se partije kao BNP!
A American History X je pojela patetika nenormalnih razmjera!

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 17:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Shoot 'Em Up (2007) - sjajna "mozak na pasu" akcija sa Klajvom Ovenom i Monikom Beluci, mene je podsjetilo na filing igranja Maks Pejna. Najvise mi se svidjelo sto nema ponavljanja, nego je makljaza svaki put podizana na visi nivo. Naravno, prvo na pocetku treba raskrstiti sa realnoscu i banalnostima, i prepustiti se carima filma.

Black Water (2007) - Troje Ozija krenu na pecanje po nekim australskim mocvarama, i onda nacine gresku i zamjere se nervoznom krokodilu. U filmu se ukupno pjavljuje petoro glumaca, od kojih dvoje jedva par minuta. Vecina radnje se desava na jednoj lokaciji, drvetu, ali je film napet 80 od ukupnih 89 minuta. Za ljubitelje "croc attack" podzanra obavezno, za ostale preporucljivo.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

[ 19341 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241 ... 968  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]