banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 07:38 Danas je 01 Jul 2026, 07:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 19341 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238 ... 968  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Nov 2009, 17:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
"Stripes" (1981)

Katastrofalno los, retardiran, mutav film, cak i za jednu komediju ovakvoga tipa. Odavno nesto losije nisam pogledao. Nikakve logike, idiotizam, infantilizam u prici, humor ponekad i nije toliko los, ali sve ostalo- sramotno...
Ocjena 4/10

"Sophie Scholl - Die letzten Tage" (2005)

S druge strane, ova drama, snimljena po istinitoj prici o borbi mlade djevojke, inace clanice organizacije die Weisse Rose, koja je u toku Drugog svjetskog rata pravila i dijelila anti-ratne letke po vecim njemackim gradovima) protiv nacista, je odlican prikaz filosofske rasprave o ratu, vjeri, istini, hrabrosti, i drugim vrlinama ovoga svijeta... Odlican film, koji prikazuje, kao sto mu i naslov govori, zadnje dane prije smrti ove hrabre i casne osobe, koja sa osmijehom odlazi dalje od giljotine i uzdize se ka Tvorcu...
Ocjena 8/10

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2009, 23:54 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Avg 2007, 17:01
ja bi rado napisao nesto o svom omiljenom, al jbga, first rule of Fight Club is, you do not talk about Fight Club :D :D

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 01:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2008, 11:45
uuf, procitala sam nekoliko stranica ove teme i vidim koliko kasnim.. :)
pogledala District 9, dobar je, mada sam nekako ocekivala nesto vise, ne znam, drugaciji kraj valjda, mada mi je ona zavrsna scena simpaticna :D
Sad me ocekuje Inglorious Basterds, pa cijela hrpa filmova spomenutih na prethodnim stranicama koje nikako da pogledam do kraja...
Veceras sam gubila vrijeme na Armageddon, po ko zna koji put, al eto, valjda mi se nije dalo mijenjati kanal. :)

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 02:20 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Elvis Presley je napisao:
^^ Jos jedna od uloga u kojoj Brad Pitt briljira.
Po meni jedan od najboljih glumaca bas zbog toga sto moze glumiti sve sto se od njega trazi.Idiota u Burn after reading,nabildanog heroja u Troji,ciganina koji zna da boksuje u Snatchu,policajca u Seven itd.

malo je igrao idiota po pitanju sexa u filmu Meet Joe Black, takodje odlicna uloga..Jesse James je takodje dobro odigrao..Sleepers, takodje dobar..a tek sto je Irca odigrao u The Devil's Own.

konacno odgleda My Sister's Keeper

i Jeremy Clarkson DUEL... :)

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 04:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
spavac je napisao:
Elvis Presley je napisao:
^^ Jos jedna od uloga u kojoj Brad Pitt briljira.
Po meni jedan od najboljih glumaca bas zbog toga sto moze glumiti sve sto se od njega trazi.Idiota u Burn after reading,nabildanog heroja u Troji,ciganina koji zna da boksuje u Snatchu,policajca u Seven itd.

malo je igrao idiota po pitanju sexa u filmu Meet Joe Black, takodje odlicna uloga..Jesse James je takodje dobro odigrao..Sleepers, takodje dobar..a tek sto je Irca odigrao u The Devil's Own.

konacno odgleda My Sister's Keeper

i Jeremy Clarkson DUEL... :)

Ja sam se ozbiljno posvetio njegovim filmovima.Mozda jos samo 2-3 nisam odgledao njegova.
Meet Joe Black!Meni odlican film,iako u recenzijama kazu da je dugacak i dosadan,meni bio pravo uzivanje za gledati,scene kad on probava kikiriki puter i kad onako zbunjeno gleda sluzavku dok ga posluzuje za stolom - neprocjenjivo :D
Irca u Devil's Ownu je odlicno skinuo,akcenat i to e jos samo da je film nesto bolji bilo bi odlicno.Ali film je prosjek teski.
Dalje,7 godina na Tibetu dobro odglumio.Tu je pljunuti Arijevac.
Auh,umalo da zaboravim,Kalifornia zajedno sa david Duchovnyem.Obavezno pogledati.Kako je tu Pitt dobro odglumio!

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 07:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Avg 2009, 23:27
e jbga sad da niko nije spomonuo njegovu ulogu u Fight Clubu
i Inglorious Bastards btw.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 11:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Meni je Brad nekako bljutav.. osim u Devil's own , sa onim irskim akcentom, tu je extra i naravno 7... sve ostalo mi i nije nesto, ne svidja mi se. (jel ovo normalna izjava za zensko :D ?) Ne znam tacno objasniti, ali ne transformise se u filmovima dovoljno da bude u rangu sa nekim starim vrhunskim glumcima sa kojima glumi, ali dobro, mlad je jos... :)

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
mucko je napisao:
Meni je Brad nekako bljutav.. osim u Devil's own , sa onim irskim akcentom, tu je extra i naravno 7... sve ostalo mi i nije nesto, ne svidja mi se. (jel ovo normalna izjava za zensko :D ?) Ne znam tacno objasniti, ali ne transformise se u filmovima dovoljno da bude u rangu sa nekim starim vrhunskim glumcima sa kojima glumi, ali dobro, mlad je jos... :)

Pa i nije bas toliko mlad. 46 godina mu je. :)
Ja sam skoro gledala Mr. & Mrs. Smith ... ne znam zasto , ali mi se film svidja. 8-[

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 15:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

:o zar toliko? pa i nije bas mlad, malo sam se preracunala... :oops:
a pod tim mlad sam mislila da nije u rangu sa Nickolsonom, Freemanom, Hopkinsom, Redfordom i takvim starim glumcima sa kojima je glumio... ;) (sad sam otkrila toplu vodu) :D a uz to sam otisla u oooff.. :)

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
mucko je napisao:
:o zar toliko? pa i nije bas mlad, malo sam se preracunala... :oops:
a pod tim mlad sam mislila da nije u rangu sa Nickolsonom, Freemanom, Hopkinsom, Redfordom i takvim starim glumcima sa kojima je glumio... ;) (sad sam otkrila toplu vodu) :D a uz to sam otisla u oooff.. :)

Dobro,valjda i nije toliko offtopic jer komentarisemo filmove koje smo gledali,a ovdje trenutno smo stali na Pittovim filmovima.
Ti glumci koje si nabrojala su naravno klasa,vrhunski glumci i nema im se sta prigovoriti.
Ali moje je misljenje da ne postoji glumac koji je igrao toliko razlicitih uloga i da ih je toliko dobro odglumio kao Pitt.
Uzmi za primjer Denzel Washingtona.Meni stvarno sjajan glumac,ali covjek u 90 % filmova glumi policajca,detektiva,oficira ili advokata itd.Jos par filmova gdje glumi istorijske licnosti,Malcom X,Hurricane i to je to.Mislim ima on jos uloga ali se proslavio na gore pomenutim ulogama.Ja ne osporavam njegov kvalitet,ali opet s druge strane smatram Pitta za jednog od najboljih glumaca danas.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 17:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Sinoc - Rocky VI (meni je ovaj film, odlican, skoro jednako dobar kao prvi dio :oops: ), pa D-Tox .. Sly je Bog :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Hej, Rocky VI i jeste najbolja kopija prvog dijela :)

Ko gledao 2012?

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 19:05 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
gledam ja sljedeci vikend, ako Ruza i Avionam1 pristanu da odemo skupa. :)

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
The_new_Statesman je napisao:
Ko gledao 2012?

Sad si me podsjetio, juce sam vidio ovaj plakat, ca. 4x3 metra, najezio sam se:

Slika

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Evo i trailera:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lKbEI8pDz0A[/youtube]

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2009, 20:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

:o izgleda obecavajuce.. vidjecemoo...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2009, 20:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Hristov je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
Ko gledao 2012?

Sad si me podsjetio, juce sam vidio ovaj plakat, ca. 4x3 metra, najezio sam se:

Slika

Izgleda dobra tematika, ali, posto je Roland Emmerich, ne nadam se previse da ce liciti na nesto...

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 00:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Bonnie and Clyde. Ocekivao sam vise pljacki, malo bolju pricu, policajci pucaju na sve zivo gdje su u blizini njih 2/4, nimalo "njuskanja", +sto zena koja ostaje slijepa je toliko iritantna, aaaa.

2012, ocekujem spektakl sto se efekata tice, ali opet ce se svijet prepoloviti na Velikoj jabuci, a ne na nekom ostrvu u Mikroneziji, al' ajd.
Vjerujem da o 2012. godini ima bolji stvari za potrositi vrijeme (dokumentarci, ali ni njihova podloga nije toliko pouzdana, bar meni), ali odvojiti sat dva bar zbog efekata i pompeznosti filma.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 14:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Slika

Bezze :confused3:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 11 Nov 2009, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
spavac je napisao:
gledam ja sljedeci vikend, ako Ruza i Avionam1 pristanu da odemo skupa. :)

U koje cete kino ? Mislim kontala sam i ja ici za vikend... :lol: :lol:

Ma liberté

Vrh

[ 19341 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238 ... 968  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]