Iggy_PoP je napisao:
Haha, brale, izgleda da smo ga u tale gledali. Isto veče

. Samo što vjeruj da sam se ja isfurao za film više nego ti. Što kažu, film je ko boza. Gadan,al opet može se

.. Odustao sam na pola filma...
Eh al nešto što mi se svidjelo je Wrong Turn 3.Nažalost,kad kažem svidjelo - mislim na naziv...

to više nije horor, već avantura sa nekim zastrašujućim likom. Pretežno se odvija noću radnja, onih gubavaca je premalo, al sve u svemu...može proći...A sa dvojkom i kecom se ne može porediti!!! po meni 5.5/10
Ja sam odavno rpestao da gledam filmove u kojima u naslovu pise neki broj:)
E, sada pogledah "Drag me to hell".
Nije los, taman ispunio ocekivanja.
Osim pocetka, koji mi se cinio djetinjastim (valjda je Raimi jos uvijek bio pod utiscima Spiderman-a i njegovih specijalnih efekata), ostalo je solidno. Takodje jos jedna scena u uvodu filma, ostavlja mjesta raspravjanju, jer je isuvise slicna sceni iz jednog odlicnog horora "Woman in black", gdje baba napada u krevetu glavnu protagonistkinju filma. Ali, ajde recimo da to nije uzeto iz vec spomenutog filma (inace jedna od najstrasnijih scena u istoriji hororasto se mene tice, iako potpuno jednostavna), nego iz vjerovanja i predanja raznih naroda (ko jos nije cuo za "vjestice" koje lijezu ljudima na prsa, i "more' ih u snu, pokusavajuci da ih uguse; uostalom malo ko nekada nije imao takav san).
Inace, oduzevsi jos par scena zbog kojih sam se ponekada osjecao kao da gledam crtani, film nije nimalo los...
Ocjena 7.5