banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 12:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 458 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Nov 2010, 11:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
"Harrison's flowers"

Срби су описани као варварске хорде које убијају недужне, силују дјевојчице, ваде очи као сувенире, и сл.
Умало сам повратио од муке...

Заиграће мечка и пред вашим вратима, драги Американци... Надам се..

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2010, 13:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Slažem se, najmorbidniji od svih antisrpskih filmova ikada.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 01:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
niko ko nije gledao "flight 93" nije uopste dostojan da prica o losim filmovima. onaj ko je pogledao to neopisivo neneormalno debilno smece zna sta je filmski pakao. taj film apsolutno nema konkurenciju i moze mirno da spava na lovorikama, siguran da ga niko nikad nece skinuti sa pijedastala najgoreg filma u istoriji kinematografije

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 23:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
Kratki akcioni film od 11 min u kom jedna relativno poznata pjevacica sumnjivih glasovnih mogucnosti cije ime pocinje na "S" divlja na brodu tacnije jahti sa nekim nosatim ratnim profiterom.Cak se polivaju sampanjcem i klebere blesavo u kameru.Ne znam kako sam izdrzao svih 11 minuta,da ne bjese smokija bilo bi gadno.Najgora mi je bila 10 minuta filma gdje doticna i doticni cudno stenju i prave neke grimase ,sve ispustajuci neartikulisane zvukove kao da deru vepra.Stvarno glup film,ne znam ko je pisao scenario ?

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 23:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
veljko je napisao:
Kratki akcioni film od 11 min u kom jedna relativno poznata pjevacica sumnjivih glasovnih mogucnosti cije ime pocinje na "S" divlja na brodu tacnije jahti sa nekim nosatim ratnim profiterom.Cak se polivaju sampanjcem i klebere blesavo u kameru.Ne znam kako sam izdrzao svih 11 minuta,da ne bjese smokija bilo bi gadno.Najgora mi je bila 10 minuta filma gdje doticna i doticni cudno stenju i prave neke grimase ,sve ispustajuci neartikulisane zvukove kao da deru vepra.Stvarno glup film,ne znam ko je pisao scenario ?

If you wanna get down, get down on the ground, cocaine... :D

Jedan od najgorih filmova ikada a opet se gleda iznova i iznova.

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2010, 23:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
Halpert je napisao:
veljko je napisao:

If you wanna get down, get down on the ground, cocaine... :D

Jedan od najgorih filmova ikada a opet se gleda iznova i iznova.

Ou jea,Klepton je car ! Sve je rekao.

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2010, 00:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
pribiljezite tamo saw 7 3D... al stvarno los los los film.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 13:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
a anti srpskih "10 minuta" Srdjana Vuletica?

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Nisam siguran da je 10 minuta Vuletićev film. Odnosno, on jeste pisao scenario, ali mislim da je režirao onaj retard Dino Mustafić, što je radio Rimejk. Smeće u svakom slučaju.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2010, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
јан_де je napisao:
"Harrison's flowers"

Срби су описани као варварске хорде које убијају недужне, силују дјевојчице, ваде очи као сувенире, и сл.
Умало сам повратио од муке...

Заиграће мечка и пред вашим вратима, драги Американци... Надам се..

Hvala na dojavi!

Od sada pa nadalje, sve ovakve filmove dojavite ovde (ili meni na PM), zbog opisa na chetnixploitation blogu.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2015, 12:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Ova tema je cetiri i po godine bila neopravdano zapostavljena, pa koristim priliku da je reaktiviran uz jedan ovoj temi pikladan naslov.

Chappie (2015)
(prije nego sto bilo sta napisem, vazno je da napomenem da nisam svojevoljno isao u kino ovo da gledam)

Dakle, u JAR ili mozda cak samom Johanesburgu, dnevno biva ubiVeno 300 ljudi uz jos mnogo vise teskih zlocina. Policija ne moze da izadje na kraj sa narodnim nemirima i kriminalnim bandama, pa posezu za netradicionalnim metodama- zaposljavaju robote kao policajce. Oni su nepogresivi, izradjeni od titaniuma, a proizovdi ih velika korporacija holandskog imena. Ali, ti roboti, koliko god su uspjesni, malo su priprosti- na sta cemo se vratiti u nastavku izlaganja.

Zbog kreativnosti kojom je pristupljeno stvaranju ovoga lika, mislim da je najvaznije da se on prvo opise. Njegovo ime je Hju Dzekmen i on je bivsi vojnik koji se bavi robotikom. On psuje, nosi dugi vrat i pistolj po kancelariji, a po istoj se i ljutito seta u uskim, kratkim 'lacicama. On je planirao da policijske snage angazuju njegov prototip model robota- losa (koji je upravljan iz daljine, putem jedne kacige koja cita misli osobe koja je nosi), ali su se sadasnji modeli- Izvidjaci, pokazali veoma dobrim i povoljnim. Sta da cini Hju Dzekmen?

S druge strane, antipod Hju Dzekmena, lik indijske boje koze, imena Dion, kreator povoljnih i efikasnih Izvidjaca, ima druge ideje. On je idealista, sanjar. Njemu smeta to sto su mu roboti priprosti i zeli da napravi robota koji ce moci prepoznati dobro umjetnicko djelo kada ga vidi, moci ocijeniti njegovu vrijednost, robota koji ce pisati poeziju. On 944 dana radi na pravljenu algoritma koji ce robote uciniti takvima. I devetsto cetrdeset cetvrtog dana po postanju ideje o tome, on se nalazi sam u stancicu (u stvari nije sam, nego su tu i dva robotica, a ciji su odnosi sa njim vidno nastrani), i nesto kucka, puni se postotak koji nam govori o uspjesnosti implementacije te ideje, ali na zalost ne dolazi do 100%. Ali nas junak ne posustaje, nego, iako zna da mora ujutro na posao, ostaje budan do rane zore i, rizikujuci da narusi svoje zdravlje, ispijajuci bezbroj Red bulova, u jednoj veoma napetoj sceni kada kaze: "Aha", nakon cega otkucka jos nesto, pa se poznati filmski bar napuni do 100%. I on se veseli, robotici se vesele, te otrci u preduzece gdje iznosi ideju direktorici preduzeca, koja pricom i izgledom lici na nekoga iz state department-a. Iako dobije korpu, nas junak ponovo ne posustaje, nego se sjeti jednog robota, raspalog i unesrecenog, robota broj 22 (pogodite o kome se radi?).

Izvidjac 22 je iskreno baksuz, kada god je na terenu njega pogodi metak, otpadne mu ruka, uvo... Sada je imao nesrecu da nakon sto su mu namjestili novo narandzasto uvo ode na teren i biva pogodjen granatom, a njegovo stanje je poslije toga beyond repair i on biva otpisan i spreman za reciklazu. Baterija mu je inace sjebana potpuno, pa ga s toga ne vrijedi popravljati.
Izvidjaca 22 je granatom pogodio glavni zlikovac grada Johanesburga koji zeli da se "sve uzme", nabildan je i hoda unaokolo bez majice (sto se i bildao, ako to nece pokazati, jelda?). Njemu su se zamjerili jos neki nasi junaci- Ninja, mrso koji nosi majice kreirane po mjeri i sorcic iz tajlandskog boksa, a takodje ima i zutu M16 (ako sam dobro vidio), te naocare za sunce koje nosi u rikverc; njegova supruga, koja je zeljna da joj se nacine djeca, ali zivi u Sowet-u i nema uslove da djecu i rodi sebi, te jedan Amerikanac latino-kineske vjeroispovjesti.
Oni treba da nabave 20 miliona randa da ih nabildani ne ubije.

I tako, dalje kako se prica razvija, Dion ubacuje emocije i sve ono sto ima covjek u robota 22, te sticajem okolnosti (jer "Dion ima daljinski koji robote iskljuci kao sto se televizor moze iskljuciti") obojica dospijevaju kod ovih troje nesrecnika. Robot uci polako "srpski" (kako prevedose ovi iz kina), brzo se prilagodjava svijetu, obecava da nece ici u "heist". On to obecanje i drzi, ali samo dok ne shvati da mu je "maker" Dion stavio svijest u umiruce tijelo. Tada Cepi, koji je tako nazvan zato sto je hepi, postaje gengsta i dospijeva na mjesto najozloglasenijeg robota u drzavi JAR.
U medjuvremenu Hju Dzekmen iskljucuje Izvidjace sve, te, kako rekose na tv-u, ponovo istog dana biva ubiveno 300 ljudi u Joburgu. A Cepi preko vec spomenute kacige i preko znanja skupljenog s interneta, uspijeva prebaciti svijest svoju (i ne samo svoju, ali to morate sami vidjeti, da vam ne otkrivam sve ljepote) na usb. Ako zelite da saznate sta ce se jos desiti i kako se razvija emotivna i duhovna svijest robota, moracete da vidite sami u milom nam bioskopu Palas...

Pitao sam se tokom filma zasto je radnja smjestena bas u drzavi JAR, i danas shvatih. JAR je zemlja koja je tradicionalno pionir transplantacije (srca, i jos vaznije ovoga http://rt.com/news/240577-penis-transpl ... on-africa/), pa zasto se onda i prva transplantacija svijesti ne bi odigrala u istoj drzavi? Ovo samo dokazuje da je kreator filma o svemu mislio...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2015, 13:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Bas me iznenadilo sto je toliko promasio fudbal
District 9 je odlican, Elysium dosta dobar

Mada dugi vrat Hugh Jackmana i Ninja kao gangsta sensei stvarno ne mogu zajedno u isti film

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2015, 13:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Privuče me naslov teme,mada možda post nije potpuno OT zbog ovog dijela u zagradi ("pogledali do kraja")

Uglavnom,sinoć pred ponoć prebacujem kanale,nije mi se spavalo nešto,dođem do Pink Premium,i vidim taman počinje film....Kontam da je taj kanal najbolji od tih milion Pinkova,biće sigurno neki dobar film...Još kad vidjeh kako djevojka sa prelijepim i golim sisama sjedi na nekom frajeru,pa me još i prvi dijalog privuče "Kaže mi drugarica (neko ime :-? ),da sam drolja,nadam se da ne misliš i ti tako".....-"Mislim,ali znaš da to volim kod tebe!"....oduševljen izborom,odložim daljinski....

Nije prošlo tri sekunde,kroz sise joj proleti sječivo,krv šiklja na sve strane... :( :( ...U pozadini neki lik sa strijelom za koga je Freddy Krueger izmislio ljepotu....da se prepadneš i slediš odmah :angry4: :angry4: ....

I dok frajer ispod nje prestravljen bježi,prilazi joj taj sa strijelom,vadi oko,i jede ga :angry4: :angry4: :angry4:

O jebem ti sve budale svijeta :( :( ...Samo sam maštao da mi je neka neograničena vlast,pa da pohapsim i tog umno poremećenog scenaristu,režisera i sve koji gledaju to!! :angry4: :angry4: ...I strpam u ludnicu!

Nisam dva sata mogao zaspati zbog budala,iako sam prebacio istog sekunda :(

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2015, 13:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ti si u stvari daljincem tražio Prajvat Spejs i Hastler....priznaj 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2015, 14:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2010, 16:56
Schlager je napisao:
U pozadini neki lik sa strijelom za koga je Freddy Krueger izmislio ljepotu....da se prepadneš i slediš odmah :angry4: :angry4: ....

Jel ovaj :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2015, 14:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

jest !!!!!

pocrkali dabogda i scenaristi i režiseri i producenti i kamermani,i svi ostali...mrš!!! :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2015, 14:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Aha Pogresno Skretanje (Wrong Turn), pogledao sam sve djelove, ima ih mozda 6. Oni su izmislili grozotu za ostale horore :D

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2015, 15:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Jeste malo poremećeno, ali dobro dođe ponekad za promjenu pogledati. :)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2015, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Ima i "Brda imaju oči"- bolest,posebno 2-ka.
Slažem se Schlagerom- psihoanaliza pa pravac ludara!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2015, 15:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

tako je,kolega...

da bar taj šugavi Pink ima,ili EPG ili Teletext,ili bilo šta.....pa ni po muke....Ima psihopata koji to i vole gledati,pa nek gledaju...kad već postoje specijalizovani kanali za lov,za ribolov,za pedere,za kuhanje,za reality show-ove,za pčelarstvo,cvjećarstvo..pa nek ima i za ljubitelje toga...mi ostali imamo daljinski...

ali kad tako kanal nema nikakav info i onda još pusti "ovo" :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 458 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]