banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 18:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 71 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2005, 21:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Wow!
Veoma vam hvala na odgovorima! :cry:

Kontaktirao sam ATV, mailom, i pitao ih da li bi mogli nekako reprizirati epizodu. Fino su mi odgovorili da ne bi, jer nemaju tu epizodu u svom vlasnistvu, vec je ona u vlasnistvu Mreze Plus. Kazu da bi mi je cak presnimili na VHS ili DVD, da je imaju. Oni su jedni od rijetkih koji (uopste) uctivo odgovaraju. Nisu kao vi... :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2005, 18:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2004, 21:14
FLASH je napisao:
Ako ti ja dam nazalost... to je meni the best serija!!!
To ne smijes govoriti predamnom! :x

Ajd molim te objasni sta je to toliko dobro u ovoj seriji!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2005, 22:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Sve je tako dobro.
Glumci, serija, Los angeles :) ... Uostalom, ukusi se razlikuju... :wink:

Sta je bilo u ponedjeljak? Jednu ep. ne pogledam i bas nece niko da preprica. :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2005, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Nesjecam se bas najbolje ,jeli to ono sa bombom ?
Ako jeste onda je tema sledece:
Neki lik postavlja bombu u hotelu(nisam siguran ja mislim da je hotel) dolaze specijalci za njeno razrijesavanje medjutim neuspjelo i bomba srusi citavu zgradu ,kasnije se ispostavi da se ta bomba nemoze razrijesiti ,sidni se prerusava i odlazi do tog lika ,predstavlja se kao clan zavjeta i zahtjeva da mu preda nacrte ili sta vec za ostale bombe .Sta je dalje bilo???....A da onda on govori da ce u tom i tom avionu neki lik predati tu robu Sarku sto znaci da Sark mora biti u avionu ,oni ga nekako uspiju zajebati i Sark (meni najbolji lik u seriji 8) ) ulazi u avion .Kasnije se ispostavi da je taj lik ustvari postavio bombu u taj avion da bi ubio Sarka jer su navodno njegovog brata (od tog lika) ubili clanovi zavjeta .Kada Sidni to shvati odlazi tog lika i objasnjava mu da su ustvari oni iz CIA ,ne iz zavjeta ,odvedu ga u glavni stozer CIA-e .Tu on shvata da je njegovog brata ubila Sydni ,ono kada je bila nestala 2 god. pa da pokaze svoju odanost prema Zavjetu oni joj dovode onog debelog sto ga ona kolje ,ako si gledao iz pocetka seriju bilo je u nekoj epizodi taj flashback ,kada ona nozem propada tog debelog da bi pokazala svoju odanost zavjetu,a taj debeli je buraz od tog lika(malo zapetljano ,nisam mogao bolje) .Taj lik sto su ga sada doveli u stozer govori da ce razrijesiti bombu tako da mu oni daju telefon a on kada okrene neki broj bomba ce biti razrijesena ,medjutim lik ih sve zajebe i umjesto da razrijesi bombu on je aktivira i bomba pocinje brzo da odbrojava ...(Jeli napeto ? :D )U isto vrijeme i Marsal je radio na jednoj od njegovih bombi pa se i ona aktivira ,to je bilo u tom glavnom stozeru CIA-e .Kada to shvate oni mu prete da ce ga ubiti ako ne deaktivira bombu ali njega boli k... .Oni bezuspjesno nesto pokusavaju i Jack (Sydnijev otac) se isfura ode do njega i ugusi ga i nakon par sek opet vrati u zivot ,onim predmetom sto ga opali struja ,neznam kako se zove nije vazno i tada ga Jack pita da li je stvarno spreman za smrt ,lik se uplasi i kaze im kod oni deaktiviraju bombu ,uhvate Sarka i kraj .Uglavnom danas ce vjerovatno Sarka osloboditi ....
Eto nadam se da sam pomogao ,poz ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2005, 21:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

* Squall * je napisao:
Nesjecam se bas najbolje ,jeli to ono sa bombom ?
Ako jeste onda je tema sledece:
Neki lik postavlja bombu u hotelu(nisam siguran ja mislim da je hotel) dolaze specijalci za njeno razrijesavanje medjutim neuspjelo i bomba srusi citavu zgradu ,kasnije se ispostavi da se ta bomba nemoze razrijesiti ,sidni se prerusava i odlazi do tog lika ,predstavlja se kao clan zavjeta i zahtjeva da mu preda nacrte ili sta vec za ostale bombe .Sta je dalje bilo???....A da onda on govori da ce u tom i tom avionu neki lik predati tu robu Sarku sto znaci da Sark mora biti u avionu ,oni ga nekako uspiju zajebati i Sark (meni najbolji lik u seriji 8) ) ulazi u avion .Kasnije se ispostavi da je taj lik ustvari postavio bombu u taj avion da bi ubio Sarka jer su navodno njegovog brata (od tog lika) ubili clanovi zavjeta .Kada Sidni to shvati odlazi tog lika i objasnjava mu da su ustvari oni iz CIA ,ne iz zavjeta ,odvedu ga u glavni stozer CIA-e .Tu on shvata da je njegovog brata ubila Sydni ,ono kada je bila nestala 2 god. pa da pokaze svoju odanost prema Zavjetu oni joj dovode onog debelog sto ga ona kolje ,ako si gledao iz pocetka seriju bilo je u nekoj epizodi taj flashback ,kada ona nozem propada tog debelog da bi pokazala svoju odanost zavjetu,a taj debeli je buraz od tog lika(malo zapetljano ,nisam mogao bolje) .Taj lik sto su ga sada doveli u stozer govori da ce razrijesiti bombu tako da mu oni daju telefon a on kada okrene neki broj bomba ce biti razrijesena ,medjutim lik ih sve zajebe i umjesto da razrijesi bombu on je aktivira i bomba pocinje brzo da odbrojava ...(Jeli napeto ? :D )U isto vrijeme i Marsal je radio na jednoj od njegovih bombi pa se i ona aktivira ,to je bilo u tom glavnom stozeru CIA-e .Kada to shvate oni mu prete da ce ga ubiti ako ne deaktivira bombu ali njega boli k... .Oni bezuspjesno nesto pokusavaju i Jack (Sydnijev otac) se isfura ode do njega i ugusi ga i nakon par sek opet vrati u zivot ,onim predmetom sto ga opali struja ,neznam kako se zove nije vazno i tada ga Jack pita da li je stvarno spreman za smrt ,lik se uplasi i kaze im kod oni deaktiviraju bombu ,uhvate Sarka i kraj .Uglavnom danas ce vjerovatno Sarka osloboditi ....
Eto nadam se da sam pomogao ,poz ....

Hvala ti... Srce si! :angel:

Evo sad sam pogledao epizodu, pa mi i nije bilo sve najjasnije... :) Jes' to skontao kraj ove epizode? Ja bas i nisam... Sad sam gledao na http://www.alias-tv.com za kraj te epizode i ponovo nisam bas skontao. Kraj je (citiram):
Jack overhears Lauren call Vaughn "love."
Da nije on skontao nesto? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2005, 01:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hehe pa sjecas se kada je Marsal pustao onaj razgovor sto je uhvatio kada je Sark razgovarao sa "krticom u CIA-i" ,znas da je pri kraju razgovora Sark rekao njoj isto tako ,kao sto je i ona rekla Vaughnu :)

Usput bio sam u WC-u i nisam vidio kako su podmetnuli Arvin Sloanu ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2005, 12:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma gledali su neke ip adrese, one koje su pristupale informacijama o avionu u kojem je letio Sark. Onda su nasli neku ip adresu, koja nije iz CIA-e, pa su trazili izvor (bilo je preusmjereno na vise servera) i na kraju su dosli do Sloane-a. Prije toga , Lauren je rezgovarala sa Sarkom i rekla je da je sredila ono za krticu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2005, 17:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pitanje za Flash.
Koliko ti mislis da toga stvarno ima i u kojoj mjeri,kao sto je u seriji
Alias?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2005, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nekontam to pitanje ,mislis koliko toga ima u realnom zivotu ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2005, 18:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

* Squall * je napisao:
Nekontam to pitanje ,mislis koliko toga ima u realnom zivotu ?

Upravo to ,sva ta akcija i ostalo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2005, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E je*iga jesi gledao Nikitu ili kada pogledas vecinu danasnjih filmova ,sve je isto sranje ali eto gledamo ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2005, 21:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Gledao sam (ni)kitu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jul 2005, 00:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Evo, sada traje ljetnja repriza Alias, i tu ste mogli pogledati sve ep. od septembra, cini mi se.

btw, znate li da ce se snimati 5 sezona? (ovo nije ustvari pitanje, nego informacija :) )

Evo sta ce biti na kraju 4. sezone:
*****Spoiler*****
Driving in Santa Barbara, Syd suggests to Vaughn that they blow off the big wedding and elope. After professing their love, Vaughn reveals that that he was a bad guy before they met. He continues to say that to begin with, his name is not Michael Vaughn. Before Sydney can react, a car collides with theirs.
*****Kraj spoilera*****

Da li je zadnja 'normalna', tj. zadnja epizoda prije ljednje reprize bila ova?
To je ona epizoda gdje Vaugh saznaje od neke zene, kod koje je zadnji put bio njegov otac, da je u nekom tel. razgovoru pomenuo rijec "Slavuj"...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2005, 16:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Dvije vijesti o Alias.
Prva:
Sinoc je Alias zavrsila (kraj cetvrte sezone)! :cry:
Smrc... :cry: :(
Reprizu 88. epizode imate u petak 11.11. u 14h.

Druga:
Kontaktirao sam Mrezu Plus i pitao ih da li su otkupili petu sezonu i oni su rekli da jesu i da ce poceti sa petom sezonom u martu 2006. godine, kada ce zavrsiti Kevin Hill. :)
Ko ce cekati do marta?! :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2005, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Joj jeste likovi jebote... Ovaj zapeo za Alias ko da je Bog zna sta... Ovaj drugi kao primjer dobrog akcionog filma navodi Bad Boys :lol: Treci kaze da je West Wing vrh, a po mom skromnom misljenju to je jedna od dosadnijih serija u zadnih 100 godina...

Sapunice rules ... :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2005, 08:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2005, 18:41
e,al ozbiljno, Alias=nafurana serija, prvenstveno kad vidim da je zensko glavni glumac u akcionoj seriji mi se povraca, to je ono da navuce muske gledaoce, zaista primitivna i plitka serija, ali ima ih dosta na taj kalup ali sta je tu je...

Horoskopski znak, pravi veseljak,
srecna zvjezda vodi mene, volim pjesmu, vino, zene!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2005, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Svako ima svoj ukus i nek gleda ko sta hoce.
Ne gledam ALIAS, ali ako FLASH to voli da gleda...neka gleda. Jer on to voli, i meni ne smeta sto on to voli.

I ja gledam DESPERATE HOUSEWIVES, a on mozda ne gleda. Ne mora sad meni neko zato reci da sam glupa sto gledam DH, jer taj i taj smatra tu seriju za glupu. Bezveze... :roll:

A uostalom, inace ne volim pocinjati pratiti serije, posto postanem vezana i obavezna i moram je onda stalno pratiti a vrijeme mi ne dozvoljava.
Ali eto.....od dosade sam pocela gledati DH i sad sam postala ovisna o njoj. SlikaSlika

FLASH..samo ti gledaj ono sto ti se gleda. Uvijek ce biti onih koji ne gledaju nista...(ili onih koji samo znaju za Ramba i Rockija :) Slika).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2005, 21:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Slazem se Leona. :)
Ja sam mislio downloadovati sve epizode 5. sezone Alias da su rekli da je nece pustati kod nas. :)

btw, dokle su stigle DH? Koja epizoda? (gdje ih gledas?)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2005, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
FLASH je napisao:
btw, dokle su stigle DH? Koja epizoda? (gdje ih gledas?)

Ja ih gledam na PRO 7 (njemacki program). Tu je negdje gdje je Gabrielle saznala da je trudna.
Gledas li ti DH?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2005, 21:43 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nope, ali sam pogledao par epizoda dok je islo na Novoj TV.
Dzabe gledao kad nista nisam skontao i ne znam uopste radnju serije. :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 71 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]