Nesjecam se bas najbolje ,jeli to ono sa bombom ?
Ako jeste onda je tema sledece:
Neki lik postavlja bombu u hotelu(nisam siguran ja mislim da je hotel) dolaze specijalci za njeno razrijesavanje medjutim neuspjelo i bomba srusi citavu zgradu ,kasnije se ispostavi da se ta bomba nemoze razrijesiti ,sidni se prerusava i odlazi do tog lika ,predstavlja se kao clan zavjeta i zahtjeva da mu preda nacrte ili sta vec za ostale bombe .Sta je dalje bilo???....A da onda on govori da ce u tom i tom avionu neki lik predati tu robu Sarku sto znaci da Sark mora biti u avionu ,oni ga nekako uspiju zajebati i Sark (meni najbolji lik u seriji

) ulazi u avion .Kasnije se ispostavi da je taj lik ustvari postavio bombu u taj avion da bi ubio Sarka jer su navodno njegovog brata (od tog lika) ubili clanovi zavjeta .Kada Sidni to shvati odlazi tog lika i objasnjava mu da su ustvari oni iz CIA ,ne iz zavjeta ,odvedu ga u glavni stozer CIA-e .Tu on shvata da je njegovog brata ubila Sydni ,ono kada je bila nestala 2 god. pa da pokaze svoju odanost prema Zavjetu oni joj dovode onog debelog sto ga ona kolje ,ako si gledao iz pocetka seriju bilo je u nekoj epizodi taj flashback ,kada ona nozem propada tog debelog da bi pokazala svoju odanost zavjetu,a taj debeli je buraz od tog lika(malo zapetljano ,nisam mogao bolje) .Taj lik sto su ga sada doveli u stozer govori da ce razrijesiti bombu tako da mu oni daju telefon a on kada okrene neki broj bomba ce biti razrijesena ,medjutim lik ih sve zajebe i umjesto da razrijesi bombu on je aktivira i bomba pocinje brzo da odbrojava ...(Jeli napeto ?

)U isto vrijeme i Marsal je radio na jednoj od njegovih bombi pa se i ona aktivira ,to je bilo u tom glavnom stozeru CIA-e .Kada to shvate oni mu prete da ce ga ubiti ako ne deaktivira bombu ali njega boli k... .Oni bezuspjesno nesto pokusavaju i Jack (Sydnijev otac) se isfura ode do njega i ugusi ga i nakon par sek opet vrati u zivot ,onim predmetom sto ga opali struja ,neznam kako se zove nije vazno i tada ga Jack pita da li je stvarno spreman za smrt ,lik se uplasi i kaze im kod oni deaktiviraju bombu ,uhvate Sarka i kraj .Uglavnom danas ce vjerovatno Sarka osloboditi ....
Eto nadam se da sam pomogao ,poz ....