banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 12:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Avg 2006, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Macro je napisao:
Ja sam samo skontao da se su njih dve valjda poginule.

To sam i ja skontao, tek na kraju, i tek tada mi je bio jasniji taj "bijeli pepeljasti" svijet, ta dimenzija. Valjda su poginule kad je ona bježala od one policajke, a valjda je i policajka poginula, mislim da je na kraju prikazan polomljen motor na cesti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2006, 19:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2004, 18:28
tek sam juce odgledao SH... film je odlican.
inace, SH mi je jedna od najboljih video igara koje sam igrao.

takodje, kraj mi nije bas jasan...

Vader je napisao:
Macro je napisao:
Ja sam samo skontao da se su njih dve valjda poginule.

To sam i ja skontao, tek na kraju, i tek tada mi je bio jasniji taj "bijeli pepeljasti" svijet, ta dimenzija. Valjda su poginule kad je ona bježala od one policajke, a valjda je i policajka poginula, mislim da je na kraju prikazan polomljen motor na cesti.

ako su njih dvije poginule tokom one jurnjave, kako se Rose mogla javiti Chris-u i reci da je igubila Sheron i da se nalazi u skoli?

Adrenalin je napisao:
I tako, nije teško shvatiti da su Rouz i Šeron ipak "zapele" u "maglovitom" stanju, dok je Kris ostao u normalnom...

da, ali sta je sa scenom na kraju kad one dolaze kuci?
one ne zive u Silent Hill-u (ne spominje se iz kojog su grada ali to nije ni bitno), dakle, kad dodju kuci i dalje je "maglovito stanje"... ona tri stanja samo postoje u Silent Hill-u...
... konfuzno skroz.

igrica (mislim na prvi dio) ima 5 zavrsetaka (od toga 4 "prava" i jedan cista zajebancija) ali nijedan nije slican ovome iz filma.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Sep 2006, 21:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
maximus je napisao:
Adrenalin je napisao:
I tako, nije teško shvatiti da su Rouz i Šeron ipak "zapele" u "maglovitom" stanju, dok je Kris ostao u normalnom...

da, ali sta je sa scenom na kraju kad one dolaze kuci?
one ne zive u Silent Hill-u (ne spominje se iz kojog su grada ali to nije ni bitno), dakle, kad dodju kuci i dalje je "maglovito stanje"... ona tri stanja samo postoje u Silent Hill-u...
... konfuzno skroz.

igrica (mislim na prvi dio) ima 5 zavrsetaka (od toga 4 "prava" i jedan cista zajebancija) ali nijedan nije slican ovome iz filma.

Ne znam... Možemo samo teoretisati... Ako ćemo po video igrama, treći i četvrti dio se jedva i dešavaju u Silent Hillu... ova tri stanja smo vidjeli i u drugim gradovima (Ashfield u četvrtom dijelu i u trećem... zaboravih kako se zove).
Ovakav kraj filma je varijacija na temu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2006, 00:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2004, 10:37
Prije par dana sam pogledao film, dobar je, imam jedno pitanje: prica govori da je zlo doslo kada su oni kultisti pokvarili "nevinog" tj kada je ona djevojcica alessa pozeljela da povrijedi onu medicinsku sestru je li tako? E onda kada je ona sprovela svoju osvetu sto zlo nije napustilo Silent Hill? Jer kako sam cuo od svojeg kolege da u drugom djelu (prepoznace se), mislim na igru, grad je i dalje lud, sto nam govori da je josh nesto nije u redu sa tim gradom, nesto sto nije vezano ni za ovu djevojcicu, josh tu nesto ne stima. Spooky shit :new-alien: :new-alien: :new-alien:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2006, 23:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

2007. trebao bi izaci "Silent Hill: 0rigins"... koji bi trebao da pojasni neke stvari...

Citiraj:
At E3 2006 it was announced that a Silent Hill title for the PSP will be named "Silent Hill: 0rigins" (with 'zero' in the place of 'O'), however the trailer points out that this is still a working title (an earlier teaser was titled "Silent Hill: NEXT"). The game itself will be a prequel, presenting events that took place before the first game in the series, instead of a remake or movie adaptation as it was rumored before. Still, little is known about the game itself as it is currently in the early stages of development. What is known is that the main character will be a truck driver named Travis O'Grady and the game will be presented in third-person perspective. Konami stated that characters such as Dahlia, Alessa and Kaufman will return. Music will be composed by Akira Yamaoka. So far, this is the only Silent Hill title that is not being created by Team Silent, although they are writing the story for the game.

samo problem je sto ce izaci SAMO za PSP :x
kakva glupost... samo za PSP?!?
to je danasnji kapitalizam... boli njih * za nas obicne smrtnike...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2006, 00:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Evo trejler za Origins...

http://www.youtube.com/watch?v=itWfQiSKplw

...a tu je i demo...

http://www.youtube.com/watch?v=LGROzNgf_mY

Ne očajavaj zbog PSP... uvijek imamo emulatore...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Sep 2006, 23:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

problem je sto trenutno ne postoji PSP emulator koji moze pokretati komercijalne PSP igre... ljudi koji ih razvijaju odavno najavljuju i tu opciju... ali jos uvijek nista od toga.. ostaje nam jedino da se nadamo da ce rijesiti taj "problemcic"...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Sep 2006, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
E je l puno strašno? Meni se gleda, al ako je prestrašno... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2006, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Meni je film glup. A, iskreno receno, nista nisam ni ukapirala. Nigdje veze s vezom. Rose, ziva a mrtva. Alyssa ili kako se vec zove kcerka od ove, kcerka od one....i nikad doci do zakljucka ko je ta Alyssa. A ko je Sharon? Cija je Sharon kcerka? :-?

Ako je Rose poginula odma na pocetku ulaska u Silent Hill dok je trazila kcerku, znaci onda se njen duh borio kroz citav film i trazio Sharon, a ne ona. Sta je onda pouka price? :-?

Meni je film samo brutalan i nista vise. Lisa, ne preporucujem ti. I ja sam luda sto sam ga gledala. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2006, 20:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Bolji je "The Ring".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2006, 21:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Lisa_Simpson je napisao:

Film je više "disturbing" nego "scary"... nema trzajućih scena, ako je to problem...

Vader je napisao:
Bolji je "The Ring".

Bolji je Ringu.... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2006, 11:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Leona je napisao:
Meni je film glup. A, iskreno receno, nista nisam ni ukapirala. Nigdje veze s vezom. Rose, ziva a mrtva. Alyssa ili kako se vec zove kcerka od ove, kcerka od one....i nikad doci do zakljucka ko je ta Alyssa. A ko je Sharon? Cija je Sharon kcerka? :-?
mozda ti je film glup zato sto nista nisi ukapirala... pa cak ni neke stvari koje su toliko jasne da jasnije ne mogu biti... kao npr ko je Sharon, cija ja Sharon kcerka, ko je Alessa...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2006, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Adrenalin je napisao:
Lisa_Simpson je napisao:

Film je više "disturbing" nego "scary"... nema trzajućih scena, ako je to problem...

Vader je napisao:
Bolji je "The Ring".

Bolji je Ringu.... :D

To mi je gore 100 puta... A Ring mi je najgori film ever.... Hvala bogu, imala sam društvo za razgovor do 5 sati ujutro da bih mogla da zaspim... Inače, da sam bila sama, mislim da bih drop dead.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2006, 09:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
maximus je napisao:
Leona je napisao:
mozda ti je film glup zato sto nista nisi ukapirala... pa cak ni neke stvari koje su toliko jasne da jasnije ne mogu biti... kao npr ko je Sharon, cija ja Sharon kcerka, ko je Alessa...

Svejedno...i da sam ukapirala ko je ko... film opet ostaje glup. Glupa prica (po mom misljenju).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2006, 18:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
Hmm.. ako nisi ukapirala pricu ne mozes ni pricati o istoj... slucaj zavrsen!

Film je jako kvalitetan, i vrijedan gledanja. Zalosno mi je citati sta niste shvatili... pa evo neko brzinsko razjasnjenje.. :(

Alessa je djevojcica koju su smatrali vjesticom kao malom.. bacali kamenje na nju... bla bla.. znate taj dio... i kako je ona bila jedna, naspram citavog grada, a njena majka bila bespomocna u njoj se mrznja samo gomilala i gomilala.. I onda, klasika tog vremena, vjestice na lomacu itd... i spalili su Alessu.. Medjutim ona je prezivjela (ne sjecam se bas najbolje tog dijela, ali znam da nema rupa u prici.. dakle sve su fino povezali.. ali se ne sjecam tacno kako.. (: ). I onda.. kako je bila na intenzivnoj njezi, sva u opekotinama, sve je bolilo itd itd.. skupila je toliko bijesa i mrznje i zelje za osvetom ljudima koju su joj to uradili, te dozvala samog demona (mislim kao visu silu, ne neka zivotinja sa smjesnim ocima.. i s.. ), koji joj je ponudio da postanu "jedno". Tj. da se sjedine na taj nacin da Alessa zadrzi svoje tijelo, a demon prisvaja njenu zlu stranu (bijes, mrznja sve sto se prikupljalo) te poprima i izlged, znaci djeluje na spoljasnji svijet njenom losom stranom, jer je ona bila nepokretna. Medjutim, kako je Alessa htijela da sacuva svoju dobru stranu, iz nje se "izdvojila" beba sa njenim dobrim osobinama, tj. Sharon. Alessina losa strana je odnela bebu u sirotiste odakle su ovi usvojili Sharon. I odatle slicnost... i zato je Alessina majka govorila da je to njeno djete itd.. dakle.. Sharon je dobra strana Alesse. E sad Silent Hill je grad u kojem je Alessa zbog silne zelje za osvetom ljudima koji su joj to ucinili (stvorili svu tu mrznju, spalili je, maltretirali) stvorila svoj svijet, ciji dani imaju dan i noc, tj. period kada pada pepeo i period kada se sve mjenja u krvave zidove itd... Dakle to je svijet koji je ona stvorila i svi oni ljudi su mrtvi. Zarobljeni su u tom njenom svijetu. Znaci, Silent Hill je prazan grad, svi su mrtvi. I oni podzemni zemljotresi su u stvari pocetak stvaranja tog Alessinog svijeta. Ljudi u tom svijetu stvorili su sebi neku religiju, crkvu u koju Alessa kao zlo tog svijeta nije mogla uci... pa je je prizvala Sharonda joj pomogne da se osveti. Jer je Sharon u stvari dobri dio.. dio koji je mogao da stupi u crkvu.. Ali posto su zarobili Sharon, Sharonina majka (tj. zena koja ju je usvojila, usvojla dobri dio Alesse) je pomogla Alessi.

ne mogu vise kucati.... sutra sledi nastavak... auuff... umorih se.. :D :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2006, 22:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Za svakoga ko nije u'aviz'o, dole je link sa objašnjenjima i zanimljivim teorijama... Evridžnolidžov ingliš nidd...

SPOJLERČINE!

http://imdb.com/title/tt0384537/board/nest/41814552

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2006, 09:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Svaka cast covjeku... :D eto.. sad ne moram objasnjavati ostatak ( i detalje koje ni ja nisam razumila... a malo i zaboravila.. i takooo... :D :D )

Salim se... ako neko ne razumije engleski, pa zeli detalje na srpskom, ja cu se potruditi da objasnim.. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Sep 2006, 14:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ekhm... I mene su poslali iz komiteta... I ja ću vam pomoći... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2006, 09:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Prepustam tebi posao... (:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Sep 2006, 10:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ajde Daphne, nemoj nas razocarati sada... Ja sam bas cekao nastavak, da povezem neke niti koje su mi ostale nejasne.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]